w00x Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 (edited) "Единия". Дай го насам тоя списък да погледаме малко. Не помня къде го бях написал на NEO. Ти имаш умения да вадиш постове от архива. Не би трябвало да ти е проблем да го изнамериш къде е. Единият филм е Hunt for the Wilderpeople. Ето го: https://www.bulforum.com/topic/94396-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%BE-%D0%B8-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5/page-30?do=findComment&comment=1495746921 Edited December 27, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Мерси! Мислех, че си му го дал във фейса или някъде другаде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 (edited) Голям + ! Оригинален филм и до последно не знаеш какво ще се случи. Edited December 27, 2017 by hardcore_united Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Помниш ли кой?Онзи с вампирите "What we do in the shadows"...започна свежо,имаше си забавните моменти, но много ми изтъпя като цяло... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 "Какво правим в сенките" на мен и на Жоро ни беше... меко казано тъп... Иначе Ангел си има вкус за филми, спор няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 На мен пък ми беше много забавен и свеж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Абе, има си един тънък хумор, който не е за всеки, и който много ми допада, но все пак ми досади. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 blade runner 2049 не съм фен на оригинала, a и съм го гледал като малък(още като беше на VHS), та едва ли съм "хванал" всичко в него, но този определено ми допадна. съвсем съзнателно са търсени препратки към филма от 82-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 BRIGHT Този филм определено не знам откъде изникна, но е много приятен.BLADE RUNNER 2049 Нищо общо с колосалната тъпотия на оригинала. Много добре направен, като са успяли да дръпнат с музика и визия единственото добро от стария филм - музиката и визията. JUSTICE LEAGUE Типично добър като за DC, но тоя път за сефте ми дойде леко лигав... Предимно заради тоя пикльо Светкавицата. Иначе Аквамен е моят човек определено. BEYOND SKYLINEНе е зле, но определено са прекалили и вече го няма ефекта на първия филм... Има и твърде много недомислици, граничещи с глупост. RADIUS Един странен филм, който не е лош,, но можеше да се вложи малко повече старание в него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 BEYOND SKYLINE Не е зле, но определено са прекалили и вече го няма ефекта на първия филм... Има и твърде много недомислици, граничещи с глупост. А кой е първия филм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 SKYLINE, как кой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 GEOSTORMТоя филм спокойно може да е в другата тема, но го слагам тук, защото е забавен. Просто смешен. Нали знаете как в описанието на безумно тъпи "филми на ужасите" пише "ужаси, комедия"? Е тука задължително в описанието трябва да пише "екшън, комедия". Леонидас явно никога няма да стигне и на йота от това, което постигна Ръсел Кроу, а двама безработни актьори пред пенсия, които страшно уважавам, направо си се излагат. Цялата работа обаче е изключително забавна или поне на мен ми беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 (edited) The Hitman's Bodyguard Много готин, забавен, интересен, романтичен. Изобщо супер як!Райън Рейнолдс все повече започва да ме кефи като актьор Жена му си ме кефи от едно време Edited January 24, 2018 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 IT Бая труд трябва да се вложи, че да осереш римейк на тази класика. Слава богу тук са се старали в другата посока и се е получило. ACTS OF VENGEANCE Леко резлива бозица, но става. THE VAULT Не е нещо особено, но и той става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 (edited) Znachor (1982) http://m.imdb.com/title/tt0084953/ Почти толкова добър колкото едноименния роман. Има го в тубата с БГ дублаж. Edited February 5, 2018 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 PK http://www.imdb.com/title/tt2338151/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzamen Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Трансформърс 1 сава и 2 и 3 но на там е боза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 There Will Be Blood - жесток Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Това е един от най-бавните и тегави филми, които съм гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 (edited) Някои хубави филми си имат своите зрители.За този конкретно ти не си от тях.Една подсказка само-дори да е бавен в действието ,не може да се каже същото за развитието на сюжета,чиятоо тъкан очевидно не си разбрал и разгръщането на двата противодействащи се характери. Повечето филмови персонажи днес са шаблонни и претупани-в този филм не е така.И не става само с едно гледане.По едно време усетих момента,който разкрива вътрешната същност на героя на Даниел Дей Люис,но ще трябва да се върна още 2-3 пъти за осмисляне.Има и други подобни моменти за разшифроване. Edited February 21, 2018 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 (edited) Защо веднага свързваш нехаресването ми на филма с непознаване на материята и невникване в сюжета, и геройното развитие?Доста арогантно изказване като цяло. Edited February 21, 2018 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 THE CLOVERFIELD PARADOX Поскочих веднага, очаквайки развитие на предния филм, но то какво се оказа... Така или иначе филмът не е лош и ще видим още. ONLY THE BRAVE Уникален. Нищо подобно не е правено от BACKDRAFT насам. MURDER ON THE ORIENT EXPRESS Отличен. Но за мен бе убийствено да видя Мишел Пфайфър толкова остаряла... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Аз очаквах да изглежда по-зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Защо веднага свързваш нехаресването ми на филма с непознаване на материята и невникване в сюжета, и геройното развитие? Доста арогантно изказване като цяло. Е,то аз останах шокиран от мнението ти като отчитам ,че те познавам като интелигентен човек.А в този филм има толкова много да се види,а Пол Дано е блестящ.Както и Даниъл Дей-Люис разбира се.Но донякъде последния се припокрива с ролята си от "Бандите на Ню Йорк". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 За мен просто историята не беше интересна и ангажираща. Понякога актьорската игра и атмосферата не са достатъчни. И други хора са ми го хвалили тоя филм, а и оценките му сами говорят за себе си, но това не пречи да го намирам за бавен и отегчителен. Не можеш да отречеш, че не е от най-динамичното кино... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts