vinyl_master Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Ако го качиш и го пуснеш само с линк, тоест да е private, мисля, че няма да има проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Язък, значи само аз мога да си го гледам. Как откъс от 2 минути нарушава авторски права не знам, не стига че така правя реклама и на филма, ама щом така са решили...качих го в dox-а, ако някой иска да го изгледа... Едит: Отпреди малко... Интересно ако пусна 2 секунди от филма, дали пак ще е с авторски права...направо стават смешни с това презастраховане. Аз качих клип от празненството по случай 3-ти март на децата в градината на Радост и ми отрязаха звука, щото съм нарушавал авторски права... - свинщината е ТОТАЛНА!!! А децата направиха нещо невероятно и ни разплакаха направо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 KING ARTHUR LEGEND OF THE SWORD Гай Ричи няма как да сбърка. Дори в жанр дето хич не му е в стила. Отлична атмосфера. BLACK BUTTERFLY Не лош филм, интересно направен. A MARTFUI REM Кой е казал, че унгарците не могат да правят добри филми? MISS SLOANE Железен! Страхотен филм! Тая мадама ми скри шапката. Започнах да й мисля разни неща... От друга страна филмът показва много притеснителни неща на тема лобиране и пробутване или елиминиране на закони. THE MUMMY Мумия, какво да ви кажа. Без лиготиите на Фрейзър, с повече ефекти, но все пак просто мумия. Която май ще става сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 THE MUMMY Мумия, какво да ви кажа. Без лиготиите на Фрейзър, с повече ефекти, но все пак просто мумия. Която май ще става сериал. Ам, точно "лиготиите" на Фрейзър направиха първия филм страхотен. Голям фен съм на Том Круз, но тази версия на Мумията беше доста по-слаба сравнено с лентата от 99-та. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Ам, точно "лиготиите" на Фрейзър направиха първия филм страхотен. Голям фен съм на Том Круз, но тази версия на Мумията беше доста по-слаба сравнено с лентата от 99-та. Сега ще бъдеш убеден в обратното...моменталически - и на мен не ми допадна, ама смея ли да се обадя.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Ам, точно "лиготиите" на Фрейзър направиха първия филм страхотен. Голям фен съм на Том Круз, но тази версия на Мумията беше доста по-слаба сравнено с лентата от 99-та. Та ти 99-та колко годишен беше викаш? Май си баш в таргет групата... На мен и тогава и сега ми е като блудава комедия с ефекти. Не съм казвал, че е лош. А иначе сегашната "версия", която е начало на сериал като гледам, е просто един пореден филм с ефекти сред морето от филми с ефекти. През 99-та хич не беше така. Сеш'са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Сега ще бъдеш убеден в обратното...моменталически - и на мен не ми допадна, ама смея ли да се обадя.... Знам Та ти 99-та колко годишен беше викаш? Май си баш в таргет групата... На мен и тогава и сега ми е като блудава комедия с ефекти. Не съм казвал, че е лош. А иначе сегашната "версия", която е начало на сериал като гледам, е просто един пореден филм с ефекти сред морето от филми с ефекти. През 99-та хич не беше така. Сеш'са? Какви таргет групи и какви сериали вкара в уравнението не разбирам? Казах, че филмът (новия) не е за тази тема според мен, а по-скоро е за другата. Общо взето съм съгласен с това - "един пореден филм с ефекти сред морето от филми с ефекти". Сега последно - харесал ли ти е, не ли ти е харесал и аджеба Мумията от 99-та по-лош ли е от този или по-добър. Аз малко се обърках вече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Ми щото иска мислене - в таргет групата си щото тогава си бил вчерашен знаеш какво. А тоя филм е за такива. Новият и той. Не съм казал нещо различно. Само че го няма оня лигльо, та идва малко по-така. Кое не е ясно?Аз имам цял списък с подобни филми, които си ги гледам от време на време като фонов шум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Jesus fucking christ... Да не би понякога да пишеш просто ей така заради самото писане, защото няма никакъв смисъл в това, което казваш. Какво общо има година, в която е излезнал филма и възрастта? Predator (1987) също ми харесва - там в коя таргет група съм - на едногодишните? А Star Wars episod 5 (1980)? Там трябва да съм в група -6.... Видене, какво ти става? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Какво да ми става? Аз съм го гледал, когато излезе (тоест малко след това като е дошъл тук), предполагам и ти, понеже не знам колко точно си бил малък, а и тогава на всяко кюше имаше видеотека - какво не ти е ясно пак??? Ако си го гледал 2014 - моите извинения, брутална грешка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 The Circle е точно за тази категория, интересен откъм развиването на идеята и малко скучен откъм самите ситуации, както и доста стандартен като цялостен сюжет, оставящ впечатление, че подобен филм вече е гледан някога...и няколко пъти... А иначе познавайки стадното чувство на масата хора и големият им мерак за споделяне на всичко, такъв сценарий като във филма е напълно възможен, още повече че дори и в момента част от нещата вече са реалност. The Circle (2017) наподобява темата на няколко епизода от Black Mirror, който също е на NETFLIX. Може създателите на едното да имат пръст в другото. На мен ми хареса и ми се струва, че заслужава по-висок рейтинг от 5 и нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 THE 9th LIFE OF LOUIS DRAX Семпло, не лошо флмче, макар и тотално предсказуемо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Вчера гледах Валериан и не останах особено впечатлен. Имаше визия, но само това - доста плосък филм с предвидим сюжет и слаба актьорска игра. Определено не е за темата с минусите, но не го препоръчвам на кино. Изчакайте блурей. Лична оценка - 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Нещо не останах много доволен от новия "Пришълец. Завет", но поради липса на качествена фантастика последно време, го поствам в тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 The dark tower (2017) Радвам се, че не са прекалили с фантастиката, сюжета можеше да бъде развит малко по-добре, но актьорската игра е добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenboikov Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Вчера гледах Doctor Strange и много ми допадна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 2.22 Много приятен филм GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 Поредна детска шаренийка. И поредно доказателство DC колко по-напред с материала са... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 Поредна детска шаренийка. И поредно доказателство DC колко по-напред с материала са... Кой филм на DC е по-напред с материала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 ВСЕКИ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Типичен отговор...всъщност полутипичен, защото главните букви са налице, но броят на удивителните е минималният възможен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenboikov Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Вчера гледах "Светецът", много готино филмче. Препоръчвам ви го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Shot Caller - много, много силен филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 MISS SLOANE Железен! Страхотен филм! Тая мадама ми скри шапката. Започнах да й мисля разни неща... От друга страна филмът показва много притеснителни неща на тема лобиране и пробутване или елиминиране на закони. Много силен, стегнат, сериозен и добър филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 MISS SLOANE е наистина уникален филм, разбира се най-вече заради играта на Джесика Частейн! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 ANNABELLE CREATION Много добре направен. Оредяха напоследък добрите филми в жанра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts