Godfather Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Deadpool 10/10, даже като Марвел фен бих казал и 11/10 Брей, занчи горе-долу се оправдава времето, което веднъж изгубих висейки в задръстването заради снимките на този филм. Ще взема да отида да го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Филмът си е абсолютна комедия, добра комедия при това. Няма нищо общо с останалите филми на Марвел . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 THE SECRET IN THEIR EYES Много добър филм!!! Джулия обаче се е сбабичосала до неузнаваемост, плашещо направо... Накрая разбрах, че е римейк на аржентински дилм от 2009 и моментално свалих и изгледах и него: EL SECRETO DE SUS OJOS Той също е отличен... Ако искаш ми вярвай.... От 5 години един приятел ми казва да гледам филма и аз все отлагах. Тази вечер се прибрах и си го пуснах. Сега влизам и виждам, че и ти си го коментирал. За този от 2009 говоря. Римейкове по принцип не гледам, защото много често не струват. Аз също мога да потвърдя. Оригиналния филм е 9/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 За моя голяма изненада римейкът е дори още по-добър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 DEADPOOL Очаквах смях и кютек, получих смях и кютек. Чиста работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 The angriest man in Brooklyn Още един от онези комедийки с драма, в които Робин Уилямс умира. Хареса ми, посмях се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 На фона на цялата помия, ми напълни душицата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) Les.Nouvelles.Aventures.D.Aladin.2015.FRENCh Има майтапи,става за гледане(ако някой се престраши да го гледа да изтърпи и финалните надписи, има изненади...) Комедийна пародия "Петдесет нюанса черно” просто става,гледах го на руски и малко не схванах някой майтапи. Edited February 29, 2016 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Хм, този Mad Max: Fury Road не беше уникално зле, даже донякъде ми хареса (може би защото нямах никакви очаквания). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Филма е супер за това, което е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Филмът е тотална ушна кал примесена със сополени топчета, на фона на това, което беше..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Филмът е тотална ушна кал примесена със сополени топчета, на фона на това, което беше..... Като ми остане време тази седмица, ще изгледам старите филми, защото новият доста ми хареса и въобще не мога да се съглася с теб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Като ми остане време тази седмица, ще изгледам старите филми, защото новият доста ми хареса и въобще не мога да се съглася с теб... Ако се абстрахираш от осемдсетарската визия и маниер на актьорите, старите части са на светлинни години пред този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Филмът е тотална ушна кал примесена със сополени топчета, на фона на това, което беше..... +1. След като изгледах филма усетих как IQ-то ми е спаднало поне с 20 пункта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 ...ушна кал примесена със сополени топчета...Рядко точно описание на "филма" :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 LONDON HAS FALLEN - вчера го гледах в мола - става за гледане, но нищо особено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 VICTOR FRANKENSTEIN Тази история винаги си остава интересна и отново е направен добър филм. OН ДРАКОН Отлична руска продукция! CODE OF A KILLER Един страхотен британски филм по истински случай HE NEVER DIED Хенри Ролинс... Бях забравил за него. Филмът много ми хареса и е точно като за него. FORSAKEN Семейство Съдърленд, Гай Пиърс, Деми Мур = чудесен уестърн... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 The Big Short - изключително добър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Чудя се... Защо по дяволите до момента съм пропускал - Чапи!?! Южно африканското кино все повече ми се издига в очите със своята неконвенционалност и свежарски подход Edited March 10, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 А District 9 пропуснал ли си го? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Някои не го разбират...не знам защо...а на мен ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 А District 9 пропуснал ли си го? Изобщо не съм! Това беше първият филм на който обърнах внимание, че е от ЮАР и ме накара наистина да се плесна по ботевското чело.... След него гледах още няколко, на които обръщах внимание, че са все юарски и бях все по-очарован, но Чапи-то просто дзънна нежно на чинела..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 +1 и от мен, доста свеж е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Изобщо не съм! Това беше първият филм на който обърнах внимание, че е от ЮАР и ме накара наистина да се плесна по ботевското чело.... След него гледах още няколко, на които обръщах внимание, че са все юарски и бях все по-очарован, но Чапи-то просто дзънна нежно на чинела..... Един и същи човек ги е писал и режисирал. Не знам дали забеляза. Neill Blomkamp Сега видях, че явно ще пише и режисира новия Пришалец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Не съм обърнал внимание, но явно ще ставам фен и в частност на този човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts