bolen-mozak Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 The Passion of the Christ (2004) mislq che seki trqbva da otdeli malko vreme za da izgleda tozi neveroqten film narodat e nqmam dumi nishto ne se e promenilo i do den dneshen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Hellboy Който има "комикс-краста", с този филм ще си я начеше. Много добре направен, с много екшън, гарниран със свежи лафове. С пъти по добър от Спайдърмен,Хулк и други от сорта. Оценка:9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Gledah filma My Boss`s Daughter filma ne e losh prosto edna tineijarska komediq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Гледах The Rundown много як екшън филм С сравнително хубаво качество. Другият който гледах е Van Helsing сищо многа як. Ако харесвате филми с вампири за вас е. Препорачвам и двата филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 HellboyКойто има "комикс-краста", с този филм ще си я начеше. Много добре направен, с много екшън, гарниран със свежи лафове. С пъти по добър от Спайдърмен,Хулк и други от сорта. Оценка:9/10 <{POST_SNAPBACK}> Перфектен е просто...!!! Също и Van Helsing - не бях се кефил на такъв жанр от Blade насам. Но тези 2-та са супер добре направени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 гледах"the girl next door"общо взето поредната тийн комедия...иначе филмчето не е ло6о Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 И аз бих препоръчъл "the girl next door" заслужава си има свежи моменти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted July 25, 2004 Author Share Posted July 25, 2004 The Fly http://www.warez.ru/movies/info.php?id=3939 Няма субтитри ,но това не бива да ви спира да го гледате.Стар но качествен Horror / Sci-Fi фил,,класика която трябва да се гледа от всеки!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bate Pavcho Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Toku 6to gledah MINDHUNTERS. Film4eto si go biva. Napodobqva ne6to ot sorta na Deset Malki Negur4eta na Agata Kristi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 (edited) гледах Ван Хелзинг и ме изненада много супер е филмчето Хю Джакмън взе да ми харесва много като актьор, а ако искате да гледате неангажиращ филм това е той Edited July 25, 2004 by MaNoSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 MAN ON FIRE - Филм който всеки уважаващ себе си човек трябва да гледа! Невероятен! За мен този филм трябва да бъде отличен за оскар на Дензъл Уошинктън за главана мъжка роля! От доста време не бях гледал такъв филм! Просто НЕВЕРОЯТЕН! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Ella Enchanted - Сладък, даже прекалено филм, който отчайващо много е копиран от Шрек: Омагьосана хубавица, приключения за разваляне на магията, любовна завръзка, приятел за из път, който си намира по-голяма от него приятелка и накрая всички пеят и танцуват - абе 1:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Gledah Godsend (2004) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=3894 za nego moga da kaja samo edno ebati gadnia film John Q (2002) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=426 Fima e mnogo dobar awe Denzel Washington kato gledam nqma losh film [se seriozni roli igra e] Man on Fire (2004) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=3196 Jestok film prosto trqbva da se gleda ne e za izpuska ne izobshto opredeleno si zaslujava Runtime: 146 minuti 13 Going On 30 (2004) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=3150 Filma e razvlekatelen makar i malko izmishloten stava za gledane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 аз гледах out of time с дензъл уошингтън и ми хареса и то много има много обрати което прави филма занимателен никога не знаеш кво ще стане хубав е ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Като махнем разбира се новите филми от тази година, гледах за първи път филми, снимани преди 20-30 години като "Кръстникът" 1 и 2, "Шофьор на такси", "Полет над кукуовиче гнездо" и др. Горещо ги препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 аз гледах Out Of Time с дензъл уошингтън и ми хареса и то много има много обрати което прави филма занимателен никога не знаеш кво ще стане хубав е ! <{POST_SNAPBACK}> Saglasen sam Filma te darji postoqnno v naprejenie sigoren sam che mnogo ot vas sago oseni li veche tova dobro zaglavie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 (edited) MAN ON FIRE - Филм който всеки уважаващ себе си човек трябва да гледа! Невероятен! За мен този филм трябва да бъде отличен за оскар на Дензъл Уошинктън за главана мъжка роля! От доста време не бях гледал такъв филм! Просто НЕВЕРОЯТЕН! <{POST_SNAPBACK}> Aбсолютно съм съгласен и със сигорност това трябва да е втори Оскар за Дензил Уошинктън Другото, което гледах е "I, Robot (2004)" бих казал, че не е лош особено като основен замисъл но определено не го слагам в графата "Филм който задължително трябва да се гледа!" по скоро да "убиеш времето" или "разпускане" преди лягане но съм сигорен, че ако не го бях гледал веднага след "MAN ON FIRE", което определено е грешка от моя страна може би щеше да остана с други впечатления от него. За "Immortel" мога да кажа само едно "Много добра компютърна анимация"(поне през по-голямата част от филма) ЕDIT:За "I, Robot (2004)" ви препоръчвам версията на един диск в AVI от data.bg качеството е по-добро от това във вареза (BIN на два диска)а първите субтитри, които беше дал TAZ за едно CD пасват идеално a Immortel видях,че тук го има на две места но е скийнър и то на френски ето линк за DVDRip на английски тук Edited July 28, 2004 by little Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 streetfighter alfa --- ma ne sum proverqval dali go ima tuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Spiderman2 - бозава работа. Знаех си, че няма да ми хареса, не знам защо го гледах все пак. Ще се хареса само на феновете на първата част и на комикс маниаците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 един стар но лубим мой филм може да си мислите че е за деца ала бала но като го гледах за 1ви път и супер много ми хареса скоро си го свалих и не ми омръзна да го изгледам целия лично много ми харесваше като бях малък а и сега като го гледах е много по-добър от повечето касови екшъни Най-добрия от най-добрите или бест оф тхе бест Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Нещо не разбрах филма кой е, ама здраве да е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 EuroTrip e mnogo gotino filme preporu4vam vi go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 (edited) Нещо не разбрах филма кой е, ама здраве да е Филма е The Best of The Best помня го от едно време, но сега едва ли ще м хареса, пък може и пак да се изкефя не знам... *edit помня даже как майка ми се разплака накрая когато си размениха медалите Edited July 28, 2004 by sMARTBomber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Man Of Fire "В църквата казват да прощаваш" "Прошката е между тях(престъпниците) и Бог.Моята работа е да уредя срещата им" Това е филмът.Жесток!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Филма е The Best of The Best помня го от едно време, но сега едва ли ще м хареса, пък може и пак да се изкефя не знам... Аааа сетиф са Гледал съм го и аз. Те даже са две части като втората, много ясно, е по тъпа от първата. Едно време ставаше за гледане, сега едва ли. Доколкото се сещам играеше Ерик Робъртс и Бо Янг. Ма мое да греша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts