Dunc Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Не между тях, а във филма като цяло. Не знам някой, изправяйки се срешу Дарт Вейдър да е пускал остроумни шеги . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 The intern - много приятен филм. Препоръчвам с две ръце! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 (edited) Bridge of Spies Поредният добър филм на Спилбърг/Ханкс. Имах бегла представа за този случай, беше ми интересно как са го пресъздали. --- +1 за The Intern, Де Ниро е идеалният дядо Edited December 30, 2015 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 STAR WARS...хареса ми,според мен е добро продължение,но определено си личи,че Disney имат участие Имаше и няколко доста добри 3д ефекта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Имаше и няколко доста добри 3д ефекта. ...тогава когато един от разрушителите "влезе" в залата и стигна докъм 10-я ред? Хубаво, че аз бях на по-задните редове и не пострадах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Хахах точно,аз бях на 10тия...за малко да ме удари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 CREED - уникален филм! Силвестър Сталоун много добре се е справил, даже ме е яд, че не го гледах на кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 BONE TOMAHAWK Не лошо направено филмче. THE REVENANT Ди Каприо ПАК няма да вземе Оскар ми се струва. Иначе филмът никак не е лош. THE MARTIAN Добър филм. Мад Деймън наистина вече излиза твърде скъпо на човечеството THE HATEFUL EIGHT Тоя филм ме притесни. Тарантино явно е спрял дрогата и e минал на някакви антидепресанти... Беззъб, направо скучен в сравнение с Джанго, например... Много хора биха го пратили в другата тема... MOMENTUM Изненадващо приличен ЯкшАн... I SPIT ON YOUR GRAVE 3 Не лош - като предишните. CRIMSON PEAK Много приятен филм, хареса ми. SPECTRE Тоя филм спокойно може и да е в другата тема. Така идиотски го засраха накрая, че просто не е истина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Избрах си 3 филма и за моя радост ме накефиха максимално,макар за втория кой знае защо бях скептичен от преди месеци,когато гледах трейлъра What We Do in the Shadows Да му се прииска на човек вампирска компания... Kingsman: The Secret Service На Колин Фърт ще трябва да му гледам филмите! The Man from U.N.C.L.E. Саундтрака си го бива,препоръчвам за сваляне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 THE HATEFUL EIGHT Тоя филм ме притесни. Тарантино явно е спрял дрогата и e минал на някакви антидепресанти... Беззъб, направо скучен в сравнение с Джанго, например... Много хора биха го пратили в другата тема... аз съм на абсолютно противоположното мнение ... "Омразната осморка" си е класически Тарантино отвсякъде - от първата до последната минута! нищо ново от него и всичко старо от неговия начин на разказване, заснемане ... The Revenant не е лош. става за убиване на 2 ч. The Martian същото като по-горния - става за убиване на 2 ч. свободно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 + 1 за The Man from U.N.C.L.E. Домоправитель много приятна руска комедия с поучителен край Сестри на Макс / Sisters изненадващо ми хареса. Почти през цялото време е комедия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 аз съм на абсолютно противоположното мнение ... "Омразната осморка" си е класически Тарантино отвсякъде - от първата до последната минута! нищо ново от него и всичко старо от неговия начин на разказване, заснемане ... Да се замислим ли по принцип колко избити по брутален начин би следвало да има в 3 часа филм на Тарантино? Аз не казвам, че филма е лош, просто е твъъърде "кротък" за него. =================================== CRIMINAL ACTIVITIES Отличен филм - хем забавен, хем интелигентен CLEANER Странно как съм пропуснал този филм преди години. Никак не е лош. LITTLE DEATHS Абсолютно пълна откачена лудница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 CREED - уникален филм! Силвестър Сталоун много добре се е справил, даже ме е яд, че не го гледах на кино +1 Филмът беше, като реална история и без някакви невъзможни неща. Аз го гледах на кино и не съжалявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 ANTIGANG Не помня да съм гледал лош филм с Жан Рено... А походката му е уникум LEGEND Много добре направен филм - Том Харди с идеална роля - на ръб, какъвто е... HEIST Леко посредствен и предсказуем, но все пак приличен филм SHELTER Тъжен, тежък, сериозен... Дженифър не искам да я виждам повече така... SICARIO Не съм имал никакви специални очаквания за филма и съответно считам, че никак не е лош. Не знам защо толкова много хора не го харесват... THE GREEN INFERNO Много интересен, но имам силни забележки към финала. VISIONS Още един не лош филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 SOLACE Отличен! Сър Хопкинс е винаги велик.... YOUTH Един странен, но също така невероятен филм. Много хора ще видят само чифт цици в него, но нещата са много по-сериозни... THE LAST WITCH HUNTER Вин Дизел, детска радост - шарени картинки. За разпускане със съответно питие и мезе... PARKER Филмът не е лош, но Джейсън става предсказуем като Чарлз Бронсън.... HARRY PRICE GHOST HUNTER Много лек и приятен британски филм TIMBUKTU Тежък филм, който за пореден път доказва защо радикалните чалми трябва да бъдат изтребени до крак... STANDOFF Малко муден, но силен филм. Предвид съотношението ресурс-продукт е направо отличен. Ще го запомня и с това, че по време на финалните кредити чух невероятната песен на Sol Seppy - Enter One... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Black Mass Последните няколко филма на Джони Деп бяха разочароващи, но този е железен! Перфектно изиграва ролята на психопат, няма ги типичните му комични маниери и физиономии. Това до голяма степен се дължи и на чудесната работа на гримьорите, превърнали са го в съвсем друг човек. А тези очи, бррррррр! Препоръчвам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 THE REVENANT Става за гледане филма, малко дълъг, Ди Каприо добре играе, но оценката 8.3 е пресилена според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 THE TRANSPORTER REFUELED Това момче нещо не ме кефи, но пук коврите компенсират отвсякъде. Ауди форевър! THE VEIL Приличен филм, добър за жанра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 IN THE HEART OF THE SEA REGRESSION И двата филма имат отличен от мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 The big short Още един много добър филм за световната финансова криза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 BRIDGE OF SPIES Още един абсолютен отличник според мен. Голям Том Ханкс. GOOSEBUMPS Дйетешка история... Единственият филм, в който понасям Джак Блалалак си остава Кинг Конг... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 GOOSEBUMPS Дйетешка история... Единственият филм, в който понасям Джак Блалалак си остава Кинг Конг... Nacho Libre? School Of Rock? Tenacious D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 STANDOFF Хареса ми, въпреки привидно ниският бюджет. Действието се извършва в една съборетина. Заприлича ми на Парламентьорът. SOLACE Не знам филм с Антъни Хопкинс, който да не е добър. Добър е и този филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Баси, чак сега намерих време да гледам THE MARTIAN. Смело мога да твърдя, че това е може би един от най-добрите Сай Фай изобщо. Мат Деймън е пич, а Ридли Скот трижди по-голям пич! След филма почвам да чета и книгата, която казват била още по-добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Знаех си, че ще ти хареса. ....ама много скъпо им излиза тоя...трябва да му забранят да ходи където и да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts