zlobil Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 (edited) Определено е много силен, то си е и въпрос на вкус де, аз примерно тия тронове не можах и една серия да изгледам В момента в който чух че Вон играе главна роля бЕх страшно потресен, тоя пич го свързвам единствено с посредствени комедии от които не помня нищо още на 15-тата минута след като е свършил. Но ролята си я изигра повече от добре. Edited August 12, 2015 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 The wedding ringer ми хареса. Актьорския състав е добър, а сценария не е точно на типичния розов филм, за който постера говори. Препоръчвам го - забавен е, почти оригинална комедия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 MAD MAX FURY ROAD Очаквано филмът е безумно тъп и безсмислен. Но определено си заслужава да се види, не само заради множеството ефекти, но и заради истинската ЯкшАн атмосфера, която създава. Много по-добър от последните 3 серии на Бързи и яростни - лично мнение. Уникалните хрумвания на тема мутации и особено китариста на ластици избиха рибата просто... TRUE STORY Странен филм, чийто смисъл така и не осъзнах, но определено много силен. AREA 51 Поредна лента, снимана от ръка. Не очаквайте нищо особено. На практика всичко интересно е във втората половина на филма. TED 2 Още по-добър от първия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 THE AVENGERS - AGE OF ULTRON Никакви изненади при комикса - ефекти на ниво и ЯкшАн на поразия... TERMINATOR GENISYS Не е лош филма, аз имах подозрения за тотална осирация, но не. Даже имаме и хумористичен елемент. Какво нещо е пренасищането с ефекти... Като си спомня едно време как благоговеехме пред втората част... И то на разни мъгляви видеокасети... А сега ефектите са нещо толкова простичко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Valhalla Rising ми напълни душата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 (edited) The Gunman Поредният екшън от типа "един срещу всички, всички срещу един". Идеята е изтъркана, но изпълнението е добро. Шон Пен има тяло на 25 годишен, баси! She's Funny That Way Шантава комедия! Щеше да ми хареса още повече, ако не бяха опропастили така жестоко прекрасния акцент на Imogen Poots. Minions Няма грешка, чудесна анимация! Cold in July Много добър трилър с неочаквано развитие. Shutter Island Психарщина от най-висока класа! Edited August 29, 2015 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 True Detective 02 20/10 Макар да подходих много съмнително с оглед участието на Вон и Фарел тоя филм ме върна към сериалите, да не кажа че по-добър филм не съм гледал близките 2-3 години, тва саундрак, тва актьорски състав, игра, сценарий, нЕма слабо. +1 Мацката и тя играе мноо добре. Играта на тронове пасти да яде, харабия. Вон да му се не надяваш, супер силна роля прави. Тва сериал ли е, че нищо друго не намирам, я дайте линк към филма или трейлъра. TERMINATOR GENISYS Не е лош филма, аз имах подозрения за тотална осирация, но не. Даже имаме и хумористичен елемент. Какво нещо е пренасищането с ефекти... Като си спомня едно време как благоговеехме пред втората част... И то на разни мъгляви видеокасети... А сега ефектите са нещо толкова простичко... Ай стига ся, едно време слушахме и само радиоточката ама... сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Shutter Island Психарщина от най-висока класа! Един от любимите ми на Леонардо ДиКаприо, всъщност Титаник е неговият най-слаб филм. San Andreas ми хареса, не заради Скалата. Хареса ми как е сниман, въпреки фантасмагориите. Не очаквайте нищо особено все пак Mystic River има интересна история, жалко, че е толкова разводнена до почти 2ч (обичам филми до 1:40), но историята ми допадна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 От северняците все хубави работи съм гледал. Това също не е изключение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 The Bucket List - уникални Моргън Фриймън и Джак Никълсън! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 The Bucket List - уникални Моргън Фриймън и Джак Никълсън! Ти верно ли чак сега го видя??? Това е един от най-великите филми въобще... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 (edited) Southpaw ... с добър режисьор и добри актьори, от един банален сюжет може да стане приличен филм. освен това американците са добри в този "спортен драматизъм" - преплитането на състезателния характер на един спорт с личния живот. Self/less ... и този ми хареса. идеята развита в него не е нова, но ми хареса края. да, happy end е, но кара човек да се замисли. между другото self/less е много удачно име на филма, но не съм много сигурен, че нашия превод "без/смъртен" препраща към същината ... в английския има думи и изрази, които за да станат ясни на български, трябва да направиш цяло(сложно съставно) изречение. може би по-подходящата дума в случая е себеотрицание ... Edited September 6, 2015 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 CHILD 44 Сериозен филм с много силна актьорска игра. SAN ANDREAS Стабилно тъп и напраскан с ефекти филм. Никаква изненада, нищо ново, просто виждаме как напредват компютърните ефекти. Ще се запомни единствено с НЕВЕРОЯТНИТЕ цици на девойката... Не го слагам в другата тема, понеже е идеален за дремане с ядене и пиене пред телевизора... EXTINCTION Още един филм на границата, но предвид "засушаването" напоследък, може да му отдели време... Класи е пред оная излагация на Шварценегер. CLOWN Очаквах да е много тъп, но се оказа не зле направен. Става за посреднощно преглеждане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 CHILD 44 Сериозен филм с много силна актьорска игра. Аз лично не мога да се съглася с това. И с поставянето на филма в тази тема и с мнението за актьорската игра. За мен беше много неубедителна. Том Харди ми седи точно като един дивак през целия филм. До края не можах да разбера героя му съпричастен ли е с убийствата, не е ли съпричастен с убийствата, защо изобщо се занимава да разследва убийствата. Нито неговата актьорска игра, нито сценария ми помогнаха в установяването на тази подробност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Филмът идеално пресъздава сталинистките уродщини от онези години, за които вероятно не си наясно, затова не разбираш. Аз казвам МОЕТО мнение за филма. Не е задължително твоето да съвпада с него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Dark Places трилърчето не е лошо, стига предварително да нямате някакви големи очаквания за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ако ви се гледа филм с извращения от късната комунистическа епоха, гледайте "Груз 200". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 American Ultra Ако ви се гледа смислен филм с поука и емоционален заряд - не го гледайте! Ако ви се гледа забавен тъпизъм с елементи на екшън - на правилното място сте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 DARK PLACES Определено голям филм.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 The Man from U.N.C.L.E Поредната отлична шпионска комедия! Подкрепям такива филми с две ръце, два крака и всякакви други крайници Със сигурност ще си спретна някой уикенд с този, Kingsman и други подобни филми. И уиски, разбира се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Скоро не бях си правил филмов уикенд... FANTASTIC FOUR Нищо изненадващо - филмиран комикс. Да се разбира първа серия... MANGLEHORN Силен филм, който не е за всеки. THE RUNNER Още един добър филм. SELF/LESS Интересен, приятен филм. Добре е да се види. RETURN TO SENDER Нищо впечатляващо, но става за гледане. RIVERWORLD Стар филм, евтин филм, но ми беше интересно да го видя. COP CAR Този филм ме развесели... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Аз лично не мога да се съглася с това. И с поставянето на филма в тази тема и с мнението за актьорската игра. За мен беше много неубедителна. Том Харди ми седи точно като един дивак през целия филм. До края не можах да разбера героя му съпричастен ли е с убийствата, не е ли съпричастен с убийствата, защо изобщо се занимава да разследва убийствата. Нито неговата актьорска игра, нито сценария ми помогнаха в установяването на тази подробност. +1 даже се прекарах да го гледам на кино.....заеВи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Когато хал хабер си нямаш..... За домашно проверете двамата какво е НКВД. Том Харди си признавам, че за пръв път го видях в Лудия Макс и първата ми мисъл беше, че е пълен топан... Но в този филм си е толкова на мястото и толкова добре пасва, колкото явно не може да възприемете, предимно защото не знаете защо. И по-добре да не знаете.... Ангеле, само за справка - ако човек играе агент на НКВД и НЕ Е като дивак, то силно си е осрал ролята. На практика сам показваш, че Харди в тоя случай добре се е справил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Това не оправдава сценаристите и режисьорите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Това не оправдава сценаристите и режисьорите. За кое? Че са предали правдоподобно нещата? Ако имаше само кадри на гръмнати от Василий и компания родители пред децата за назидание, нямаше да стане филм... Инак това е 100/100 истината, но все пак нали и Васко трябва да иде на кино за нещо.... И като го не вдене да се разочарова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts