Grimjaur Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Цялата серия ДМБ(на български би трябвало да се преведе като "Уволнявки", ма не знам дали е излизал преведен). Всеки, който е служил, ще се попикае от смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Taken 3 Добър завършек на поредицата. Има доста повече наредени моменти от предишните части, но какво да се прави - в съвременните екшъни реализмът е застрашен, почти изчезнал вид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 И безпричинното клатене на камерата е заразило и тоя режисьор... нз що просто не снимат всички филми като на Киану Рийв последния ... всичкия бой се виждаше, ясно беше кой кого бие и т.н. John Wick - 7.5/10 Taken 3 - 5.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 The Kite Runner / Ловецът на хвърчила (2007) На мен ми хареса ,сигурен съм че на много хора не би се харесал...все пак става.Филм за грозната действителност,а тя в Афганистан била много "грозна". Книгата е много по-силна,ако някой иска да започне с нея и да не се занимава с филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Big hero 6 Много готин и забавен. Киното и 3Д-то не са задължителни. Филм, който се справя безотказно с лошото настроение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 AMERICAN HEIST Филмът не е лош, вероятно следва оригинала (който не познавам), но не ме впечатли особено. BEFORE I GO TO SLEEP Приличен филм, задника на Никол остава перфектен! ASMODEXIA Типично по испански - странно интересен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Интерстелар!!! П.п. Не е за гладки мозъчета, ако и да има много шаренийка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Интерстелар!!! П.п. Не е за гладки мозъчета, ако и да има много шаренийка.... Да не го гледам значи ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Escobar.Paradise Lost Много добър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Escobar.Paradise Lost Много добър! Аз не съм на това мнение, но пък всеки си има собствена гледна точка. P.S. Вероятно е по причина, че преди да го гледам, в резюмето прочетох "Paradise Loss'' е вдъхновен от реални събития..." и очаквах много повече достоверност. Знам подробно цялата му биография (за Ескобар говоря), гледал съм всички възможни документални филми, правени за него, както и съм изгледал сериала (между другото от 113 епизода) "Escobar: El Patrón del Mal", който определено пресъздава ситуациите от онова време изключително реалистично - от външния вид и държането на актьорите, до....докъдето се сетиш. Вероятно ако не бях чел и гледал всичко това дето изброих, филмът можеше и да ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Perfect sense (2011) - страшно силен филм. Може да ти убие настроението, но си заслужава и мамка му, ще се повторя - страшно силен филм! Colt 45 - по-добре от американска боза, но все пак боза. Както и да е, за убиване на времето - ядва се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 A Million Ways to Die in the West Простовата комедийка,която вероятно няма да се хареса на мнозина,но мен ме накефи Гласувам с две ръце,два крака и каквото още се сетите Каста е страхотен-Liam Neeson да го видим като лошия,Seth MacFarlane е симпатичен за разлика от оня,другия Сет,а Charlize Theron е толкова сладка,че направо бих я изпапкал ... ако можех И другите си заслужават с пикантните хрумки!!!Още на 27 минута ми стана любим: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Interstellar (2014) The Imitation Game (2014) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Vice. Добър е, хареса ни. The imitation game. Добър е, но за мен Beautifyl mind си остава един и нито един подобен нему филм не може да бъде на нивото му, или да го надмине ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 ALIEN (1979) на Ридли Скот и ALIENS (1986) на Джеймз Камерън. Днес си ги припомних отново - уникални за времето си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Philadelphia (1993) Сериозен и хубав филм за СПИН и предразсъдъците. Том Ханкс, Дензъл Уошингтън и Антонио Бандерас - и тримата играят страхотно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 LUCY - хареса ми този филм на Люк Бесон. Не е върха, но е приятен за гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 (edited) Jupiter Ascending Много добър,много екфън в стил матрицата и за завършек Мила Кунис в близък план Edited February 10, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 которе бре... къде го видя тоя екшън "в стил матрицата"? Преди малко се връщам от прожекцията и съм по-скоро леко разочарован. Имаше яко пюу-пюу, CGI и толкова. Линейна и плоска история и никаква нотка на иновативност - нещо неприсъщо за Уашовски. Сега разбирам защо филмът има 6 в ИМДБ. Толкова му давам и аз 6/10 и препоръчвам по-скоро да се изгледа вкъщи отколкото на кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Поредно добро доказателство, че 60+ инча вече са дастатъчни, за да се насладим на "блокбастърите".... Сега съм в скуиз на инчове или на "екстри" да залагам и май съм на прав път... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Заложи на качество на картината. Ако ще и 70" да е телевизора, ако картината е кенеф - файда никаква. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Страхотна 55-ца на Панасоник имаше в Технополис за 1700 лв ... Никакви екстри не ми трябват. Ръгам му HDMI и гледам от компа, както и досега, ама 42-ката отесня... Edited February 11, 2015 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дедо Пене Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Trash. Подобен на City of God като тематика, но не толкова подтискащ. Хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 "Нашите майки, нашите бащи". Един от най-добрите филми за войната които съм гледал. Просто уникален. Горещо препоръчвам. Историята е разказана през погледа на немците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Страхотна 55-ца на Панасоник имаше в Технополис за 1700 лв ... Никакви екстри не ми трябват. Ръгам му HDMI и гледам от компа, както и досега, ама 42-ката отесня... Аз на тоа принцип гледам един Шарп 80"... FURY Приличен филм със силна актьорска игра. Жалко, че темата е вече банална Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts