Vetim Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 (edited) Oblivion (2013) Неочаквано добър, честно казано. Не съм си и помислял да му дам шанс, още от трейлърите не ме грабна, а и Том Круз не ми е от любимите актьори... Но явно това ще се промени. В последните му филми, които съм гледал, си играе повече от добре. Замисълът му е добър, изпълнението му е добро и целият е добре изпипан и завършен. Хареса ми. Естествено не на всеки би му се понравил. За хора, които искат яко пуцане и действие през цялото време, сюжет достоен за Оскар или нещо такова, филмът не е за тях. Но ако ви се гледа стойностна фантастика, представяща един завършен и навързан сюжет, с добри, но ненатрапващи се ефекти, то ви препоръчвам да му дадете шанс. 8/10 Edited December 26, 2014 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 INTERSTELLAR Днес най-накрая отидох да го гледам. Филмът е уникален - едно от най-добрите Sci-Fi за последните десетина години. Всичко е на изключително ниво, като се започне от сценария, мине се през "реалистичното" пресъздаване на физиката и не на последно място разбира се актьорската игра! Няма по-драматично представяне (поне от познатите ми стотици филмови заглавия) на фундаменталните закони на вселената, в която живеем! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 GONE GIRL Филмът определено не е лош, но някак си си мисля, че можеше да е с 20-на минути по-къс... THE EQUALIZER Този ЯкШАн е клиширан, но няма как да не видя филм с Дензъл. Заслужава си гледането. HANSEL AND GRETEL WITCH HUNTERS Прилично зрелище с нелоши ефекти. I ORIGINS Този филм определено не е за всеки. Бавен, муден, тежък, тъжен. Но си струва да се види. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 (edited) Аз пък гледах Zero Dark Thirty П.С.Чудя се дали обаче е реален главния женски персонаж като личност или просто са заели някои негови качества без да го следват изцяло.Млада самотна мацка живееща изцяло за работата си.Която не е особено ..жизнеутвърждаваща. Edited December 28, 2014 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 DAS FINSTERE TAL = THE DARK VALLEY Жесток немски вариант на уестърн. Страхотна атмосфера, отлична музика. Просто жесток. OUTCAST По-скоро посредствен филм, в който не мисля, че Никълъс Кейдж трябваше да се снима. Все пак става за гледане. THE DROP Отличен филм, най-жестокия барман! Наистина страхотно изиграна роля. HORNS Неочаквано добър филм. Отначало като видях келешчето Хари Потър и бях готов да го отпиша, но се оказа много добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 THE CROODS Както и очаквах - едно истинско бижу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Дъ Круудс е готин, ама за онази ливадна торта Хензел и Гретел..., ше ме прощаваш! Истинско изтезание беше за мен да изгледам тридесетина минути от него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Хензел и Гретел си беше типична холивудска повърня. Препоръчвам още една анимация - The book of dead. Много добра! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Predestination след The Curious Case of Benjamin Button това е втория филм, който ми прави силно впечатление по отношение на наративния подход(начина по който една история бива разказана на зрителя), използван толкова умело от режисьор и сценарист(в случая са едни и същи, което със сигурност е от значение за да се постигне такава консистенция между игра и история). страхотна актьорска игра от итън хоук, но овациите като цяло ги обира сара сноук. не знам кой определя номинациите за оскари, но нейното изпълнение ми се струва, че заслужава внимание. п.п. ... излъгах, че това е втория филм след "Странният случай с Бенджамин Бътън". де факто е третия. забравих да спомена Big Fish Edited December 30, 2014 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 I Origins - на същия режисьор като Another Earth. За пореден път се убеждавам, че вкусовете ни за филми почти се препокриват. I Origins е един от най-хубавите и смислени филми, които съм гледал тази година. Направо трябва да си разменим линковете с рейтингите в iMDB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 The Judge Право в десетката! Двамата Робъртовци са отлични, както винаги, а Били Боб е черешката на тортата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 The Judge Право в десетката! Двамата Робъртовци са отлични, както винаги, а Били Боб е черешката на тортата. +1. Бях решил да си лягам, че така или иначе минаваше 4, но направих голямата грешка да пусна този филм. Уникална актьорска игра. Препоръчвам с две ръце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Свеж, много хумор и доста добре подбрани артисти. Забавлявах се много с този филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Le Dernier Diamant / Последният диамант Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) Адски тъп! The Judge Право в десетката! Двамата Робъртовци са отлични, както винаги, а Били Боб е черешката на тортата. Аз пък съжалих, че ти прочетох поста..., адки тъп и излишно дълъг! +1. Бях решил да си лягам, че така или иначе минаваше 4, но направих голямата грешка да пусна този филм. Уникална актьорска игра. Препоръчвам с две ръце. Edited January 3, 2015 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Не знам кого репликираш ама и моя и "Съдията" са далеч от категорията "рядко тъп" по скоро проблема е в зрителите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) Вярвай ми, не е проблема в зрителите! Гледъл съм къде, къде по-стойностни филми и с по-добър сюжет! Edited January 3, 2015 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 На нас The judge ни хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Samkijot И на мен "Голямата Риба" ми е сред фаворитите. +++++ за The Judge,невероятен! Вече е 04:30 мисля да си оставя Gone Girl за утре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 THE JUDGE Силен филм се прави със силни хора! Опеделено уникално добър. От години не е имало подобно нещо на екран. Минута по минута филмът е отличен. A WALK AMONG THE TOMBSTONES Добре направен филм, но ми се струва, че Лиъм е време да разбообрази персонажите малко. DIVERGENT В началото се стреснах, че това е някаква разновидност на ония безумно тъпите игри на глада, но този филм определено е по-добър. A MOST WANTED MAN Макар и малко муден, филмът не е лош. Все си мисля, че можеше и по-добре да се оформи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 ADMIRAL - ROARING CURRENTS Родина, чест, достойнство, дълг, мъст и много кръв - типичен азиатски военен екшън. THE TAKING OF DEBORAH LOGAN Вече станаха доста филмите от този тип, но специално този е приличен. JESSABELLE Чудесно направен, останах много доволен. Добро попълнение в жанра. OUIJA Тук очаквах някаква посредствена интерпретация на тема Джуманджи, но филмът се оказа добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 REDIRECTED - Един чудесен филм в стил Гай Ричи. http://www.imdb.com/title/tt2275946/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 SABOTAGE Неочаквано приятно направен ЯкшАн.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 SABOTAGE Неочаквано приятно направен ЯкшАн.... Аз по-скоро бих го сложил в другата тема или някъде по средата между двете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Не си прав - примерно сравни го с THE EXPENDABLES и пак помисли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts