charmock Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 (edited) Парфюмът Не знам как и защо не го бях гледал до сега. Книгата ми е една от любимите. Ако не си я чел, препоръчвам ти я. Във филма много трудно се пресъздава усещането. Maleficent. За мен филма е много хубав, красива история, чудесни ефекти и точно подбрани артисти. Ролята на Анджелина и отиваше перфектно. Edited August 20, 2014 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Още един глас за Guardians of the galaxy. Добър екшън, свеж хумор. Гледах го на 3Д в мола с двама приятели, всички излязохме много доволни! +1 Различен, интересен и смешен. Заслужава си гледането. Почти нямаше слаб момент и пада доста смях Като изключим първите кадри, които бяха меко казано излишни и даже не разбрахме, че е почнал филма. 8/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 The Congress Сууупер странен филм. В моментите, в които си мислех, че нищо не разбирам изведнъж ми се изясняваше, после пак всичко се объркваше... пълна лудница. Все пак е разбираемо - трудно се екранизира Станислав Лем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 The Congress от къде го дръпна ако не е тайна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 The Congress дръпнал съм му блу-рея но едно че никъде го няма качен второ и бг титри едва ли ще има скоро надявам се да греша де ! Намеруил съл едни Английски субтитри ако има желаещи да им ги пратя че да направят скоро време превод ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 InceptionМного интересна тематика, доста добър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 (edited) The Congress от къде го дръпна ако не е тайна? http://thepiratebay.se/torrent/10192182/The_Congress_(2013)_1080p_BrRip_x264_-_YIFY Засега има само английски субтитри, но и без тях може, не е сложен езика. За разлика от всичко останало По темата: Годзила-та не беше чак толкова зле. Голямо плюене падна, но то какво да се очаква от такъв филм - ефект след ефект, сълзлива семейна история, нищо ново под небето. Очакванията ми бяха принизени спрямо жанра и бяха оправдани. Ефектите бяха на ниво като за 2014. Edited August 22, 2014 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Now You See Me. От много време не се бях сблъсквал с толкова хубав филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 (edited) Good guy Godzilla накефих се много на филмчето и не разбирам какво не ви харесва Edited August 22, 2014 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Neighbours Забавно беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 X-MEN DAYS OF FUTURE PAST Приятен за гледане, въпреки че са вкарали повече драма от необходимото. PLAYBACK Изненадващо приличен... Годзила вече излезе с добро качество, може да я намерите в Арена. Сега виждам, че вече го има и в Замунда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 THE PRINCE Приличен ЯкшАн, макар и с банален сюжет. NEED FOR SPEED Ако не са красивите коли, този филм минава веднага в другата тема. Пълна боза с бездарна актьорска игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Sin City (2005) Готини историйки, за хората, които искат по-различен екшън. Кинематографията е страхотна. Всичко е направено точно в комиксов стил. Единствено можеха да добавят типичните балончета при различните ситуации, но и така ефекта е добър. 8/10 Avatar (2009) Мисля, че са изписани безброй много неща за него и почти всеки го е гледал. На мен ми хареса как е пресъздадена разликата между 2-та свята. По едно време наистина се увличаш в идеалистичния свят на "Хората" и като те върнат в реалността си казваш "This is so wrong"... Ако не друго, то поне да е накарал една малка част от гледалите го, да се замислят повече за природата и да я ценят повече. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 BLUE RUIN Много добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 (edited) How to train your dragon 2 Много по-зле от първата част, но все пак готин... Chef Готин, сладък филм. Силно препоръчвам. Edited September 3, 2014 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Words and Pictures Не лош, интелигентно романтичен филм, който си свалих само заради Clive Owen. X-Men Days of Future Past Много ми хареса. След First Class имах някакви съмнения, но този беше на ниво. Бих го гледала отново с удоволствие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Edge of tomorrow Хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Edge of tomorrow Хареса ми. И аз тъкмо влезнах тук да го похваля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 На IMAX си беше още по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Maleficent -> не е зле, става да убиеш час и половина 6/10 X-Men: Days of Future Past -> Отличен 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Cold in Jyly добре направен филм. от онези, които ги снимаха през 80-те ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Пазителите на галактиката - много, много добър. Най-накрая ми остана време и го изгледах на кино и не съжалявам.8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 EDGE OF TOMORROW Много добър филм. Старателно направен, макар малко историята да издиша. THE SIGNAL Чудесна изненада, но си мисля, че можеше и по-добре. В тоя ред на мисли - дано продължи. GUN WOMAN НЕ Е за нормални хора. Или пък жени. Само за познавачи на идиотщините в японското ЯкшАн кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 The Fault In Our Stars Тийн романтична драма, която не ме издразни и героите не ми предизвикваха рефлукс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Third Person - един доста WTF филм. Колкото повече го гледаш, толкова повече те обърква. Завършека беше много fucked up 7.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts