snejko Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Labor Day Понеже съм голяма почитателка на Кейт Уинслет нямаше как да пропусна този филм. Любов, драма, трагедия, всичко си има като за типичен женски филм, но ми направи впечатление липсата на диалози в най-важните моменти, а това може да си го позволи само режисьор, който разполага с невероятни актьори. Rush Страхотен! Изпипан във всяко отношение - от удивителната прилика между актьори и реални личности, до напълно автентично преразказани събития от онова време. Думите на Ники Лауда, че колата се кара със задника са първото нещо, което баща ми ми каза за шофирането още когато бях дете и това много ми помогна да стана свестен шофьор. Moonrise Kingdom и Grand Budapest Hotel Пиша ги заедно, защото и двата са на Wes Anderson, което автоматично ги слага под общ знаменател. Стилът му е уникален, героите му са почти невъзможни, случките са на границата между истина и фантасмагория, но някак си всичко е замесено с доза очарование като от детска книжка, която четеш сам на тавана през лятната ваканция. Edited June 8, 2014 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) Edge of Tomorrow на IMAX беше епичен.Заслужава си гледането Edited June 10, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Taken Taken 2 Deadfall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 300 THE RISE OF AN EMPIRE Чудя се какво толкова масово се критикува този иначе не лош филм. Разбира се той няма ефекта на първия, тъй като вече знаем приблизително какво ще видим. 300 беше уникален за времето си. Няма го и онзи чудесен сюжет, в който бяха преплетени героизъм, драма, любов и трагедия. Просто зрелищен ЯкшАн, вероятно ориентиран към 3Д формата, предвид какви са ги сътворили с кръвта... Не виждам нищо лошо в този филм, тъй е като е каквото се предполага да бъде - ЯкшАн с ефекти. Искам Eva Green... Уникална цица!!! PATRICK Приличен филм от Австралия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 In the mood for love Не знам защо, но очаквах много повече от "В настроение за любов"... Да, филмът има дълбок замисъл, определено е за ценители, затова от уважение го поставям в тази графа, но аз лично съм леко разочарована... Може би не съм уцелила момента, знам ли, но не бих го гледала втори път, а това за мен е много показателно, защото нещо в даден филм хареса ли ми, грабне ли ме, мога да го гледам до откат.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 (edited) Drinking Buddies и Mud Два непретенциозни, истински филма за любовта и приятелството. Afflicted Бива. Edited June 15, 2014 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 I'll follow you down Приятно филмче за истински стойностните неща в живота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 HAUNT Добре направен филм, макар и предвидим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Only Lovers Left Alive Един по-различен филм за вампири. Том Хидълстън е както винаги ужасно секси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 The Lucky One Непретенциозен, но приятен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 (edited) The Raid 2: Berandal ако първата част беше първично брутален/зверски екшън, този е "рафинирано" брутален/зверски екшън, а кавичките са само и единствено заради обстановката и по-изискания стайлинг в облеклата(костюми). всичко останало е в двойни дози в сравнение с първата част. все едно гледате първата част + Оld Boy(бой с чукове) + The Man from Nowhere(бой с ножаци) ... и всичкото млатене в тези три филма на втора или трета степен. бойните сцени са просто с перфектна хореография. не се сещам да съм гледал някой по-откачено красив екшън филм с толкова насилие, което да те завладее. п.п. това е за темата с + Edited June 29, 2014 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 (edited) Divergent-хубав филм заслужава си. Edge.of.Tomorrow-страхотен силно препоръчвам. Том Круз май не обича да свяля качеството на филмите в които участва. In The Blood - може и да го пропуснете но като цяло става Otdelnoe.Poruchenie- хубав филм за грозната действителност Sag.Salim -луда комедия,само трябва да издържите първите 20 минути(Турция,абстрахирайте се от произхода,просто се забавлявайте) Sag.Salim2-пак същото само че на квадрат и малко по-кървав от първа серия,с нетърпение очаквам други серии Tokarev- силно НЕ препоръчвам,с този филм май Н.Кейдж тръгва по стъпките на Ст.Сийгъл(най -ниската фаза е участие в "шоуто на Слаби"). Edited July 3, 2014 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Tokarev- силно НЕ препоръчвам,с този филм май Н.Кейдж тръгва по стъпките на Ст.Сийгъл(най -ниската фаза е участие в "шоуто на Слаби"). Кейдж отдавна е в тази фаза. През последните години като видя филм с него и ми става ясно, че е слаб. Последните му хубави филми бяха Lord of war и Adaptation. Всичко останало в за боклука. Е, пропуснах Kick-Ass, но там е второстепенен герой. По темата: Bad Words - нищо особено, убих 2 часа и няколко хиляди мозъчни клетки докато си почивах. The Angriest Man in Brooklyn - същото. Premature - честно казано не знам защо го гледах този филм, бях наистина ужасно уморена... пълна тийн боза. Transcendence - хареса ми. Най-вече защото е по една от любимите ми теми за изкуствен интелект, разгледан от друга гледна точка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Дивергенти. Филмчето е много приятно, въпреки, че няма особени претенции за нещо особено П.п. с кеф си го изгледах с чаша каберне в ръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 (edited) НОЙ Вероятно на много хора този филм въобще няма да им хареса, но на мен ми допадна, при това много. Естествено няма как филм на Дарън Аронофски да е "нормален" по стандартите на Холивуд. Естествено, очаквах обикновената доза символизъм, скрити и не толкова скрити послания. И естествено не останах разочарована. Историята е трудна за преглъщане, сложна, многопластова и преди всичко човешка. Препоръчвам да не го гледат хората, които не харесват по принцип филмите на Аронофски. Edited July 6, 2014 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 И от мен плюс за Edge of Tomorrow и Transcendence, но пък от друга страна Ной ми беше доста скучен и леко тъповат. Като цяло библейските сюжети нещо не ме густират, а и каменни "трансформърси", really? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 а и каменни "трансформърси", really? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Transcendence - много добър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Deliver us from evil Филмът много ми допадна като цяло. Подобен на The Rite, но с повече действие и повече ужаси. Можеше и по-добър финал. 7/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Невероятния Спайдърмен 2 Не е безумно тъп. Опитали са се да вкарат малко хумор, малко драма. Абе... горе-долу става да убиеш 2 часа и малко от времето си. 5.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Метро.На мен лично ми хареса много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Transcendence У-Н-И-К-А-Л-Е-Н! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Moonrise Kingdom Рядко сладък филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Transcendence У-Н-И-К-А-Л-Е-Н! Дам гледах го у сестра ми на проектора.Бяха свалили един 16гб рип уникален Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 The Physician Добър!!! Разбира се, има си и своите наивни моменти, но като цяло много ми хареса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts