blair.waldorf Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Blood Ties (2013) добре направен филм ... въпреки, че още от самото начало знаеш какво и как ще се развият нещата в последствие. каста не е случаен. Каста е брутален, но филмът поне според мен беше много муден и доста скучен. Напомни ми на http://www.imdb.com/title/tt1206543/, при който каста също беше страхотен, но филмът, поне според мен, не струваше! Много, много силно препоръчвам този филм на всички : http://www.imdb.com/title/tt1588358/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Philomena Дълго отлагах да гледам този филм, защото съм прекалено чувствителна на тема изгубени/отвлечени/убити деца, но тази вечер събрах сили и не съжалявам. Както очаквах актьорската игра беше зашеметяваща, повествованието беше завладяващо и въпреки тоновете сълзи, които изливах още от самото начало не съжалявам и за секунда, че му отделих време и внимание. Не го препоръчвам на почитателите на Jason Statham или подобните на него "актьори". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 (edited) Non-Stop -Хубав филм,с неочаквани обрати, The Secret Life of Walter Mitty просто става за гледане,трудно се изтърпява до средата после е супер. Sag.salim.2 -Турска комедия като Реджеп Иведик . Edited May 3, 2014 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 The Amazing Spider Man 2 Супер беше,преди малко се връщам от киното имаше от всичко - зелен гоблин (Dane DeHaan ми напомня много за Ди Каприо ),електричко,паечко,Emma Stone <3 След Хобита,това ми е единственото добро попадение оттогава на кино,изглежда уцелвам все кофти филми...дори Transcendence с Деп не си струваше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Lone Survivor ... мъжкарски филм. хареса ми. нещо като Hurt Locker, но без толкова дълбочина. Pompeii става за гледане, но може и да се пропусне. малко са попрекалили с анимацията и общо взето ефектите са под средното ниво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 The Monuments Men С оглед на звездния състав очаквах нещо грандиозно. Чак грандиозно не е, но определено е много приятно за гледане. Има по малко от всичко - смях, сълзи, закачки, флирт, експлозии и т.н. The Hunt (Jagten) По принцип избягвам чуждестранното кино, защото мразя да чета субтитри, но за Микелсен направих компромис. Филмът е малко тежък, разглежда другата страна на една много чувствителна тематика. Много е добър, но те оставя с неприятно усещане в стомаха. The Secret Life of Walter Mitty Отлично "feel good" филмче! Може би най-доброто, което съм виждал от Бен Стилър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Last Night Филмът е определено за тази тема, но не се настройвайте за екшън, всичко тече в някакво тихо безвремие... Смислен, романтичен, реален... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 ODD THOMAS Чудесен филм, забавен, но и малко тъжен. ROBOCOP Добре направен в стила на оригинала, но не е нещо съществено POMPEII Този филм става само и единствено за губене на време. Предвид колко глупости има в него, по-скоро е за другата тема, но все пак може да се види. Не очаквайте нищо съществено, нищо ново и нищо смислено... Просто ей така да поблеете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Frozen Като анимация е най-доброто, което съм гледал! Някои движения и жестове са просто невероятни, все едно са с motion capture (а може и наистина да са, кой знае). Като съдържание е ок, смях, романтика, ала бала - става. Малко обаче са прекалили с песничките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 TOKAREV Приличен ЯкшАн, на мен ми хареса AFFLICTED Интересен филм, приятно различен, но пустото снимане от ръка ме подлуди... BELOW Стар филм, средна класа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 (edited) Drinking Buddies - много ми допадна! Истински... Edited May 21, 2014 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Tres metros sobre el cielo Как го бях пропуснала...?! Засилила съм се да гледам и продължението... Endless love Приятен, става за гледане... Escape Plan Много ни хареса, останахме приятно изненадани от филмчето!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 X-Men: Days of Future PastГотино филмче, определено си струва да се гледа на кино Участва и Peter Dinklage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Mindscape - добър психологически трилър. Оценката в имдб от 6.4 му е малко според мен. Аз му давам 7.5/10 и го препоръчвам с една ръка и половин крак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 NON-STOP Много добър, държи в напрежение и на мен много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 NON-STOP Много добър, държи в напрежение и на мен много ми хареса. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Усмивки от старите ленти. Струваше си да си го припомня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 NON-STOP Много добър, държи в напрежение и на мен много ми хареса. Наистина много добро филмче!!! Което пък ми напомни и за "Твърде лично", също един от любимите ми с Лиъм Нийсън, фенка съм му!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 JACK RYAN - SHADOW RECRUIT ЯкшАн, изваден от старите калъпи, става за гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 The Lego Movie е супер свеж! От цялостната концепция до най-малкия детайл - всичко е изпипано. Живо показно за това как се прави оригинален филм в днешното време на 3D супер продукции, коя от коя по-бозави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Non-stop. Има какво да се пипне, но като цяло е добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Хубав филм,направен като американски екшън.На моменти боза...,кръв,пот,сълзи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Tyson много силен документален филм за най-добрия боксьор който се е раждал за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 13 SINS Хич не е лош филма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 The last song Приятен. Нищо, че не съм фенка на Майли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts