RaptoR Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 I, FRANKENSTEIN На мен лично много ми хареса филма. Между другото половината кастинг на UNDERWORLD участва... THOR THE DARK WORLD ...или таратор в задния двор.... Сериалът продължава успешно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 GATEN RAGNAROK Очаквах някаква страховита простотия, но става за лежерно гледане в мрачен следобед... Нищо особено не е, просто така за разпускане. THE ONION MOVIE От много време се канех да гледам тоя филм, чак сега се забавлявах с него. Задължителен е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 THE HOST Филмът е много лек и приятен, макар че лично на мен в един момент бозата ми дойде малко в повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Gagarin: First In Space Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Dear John Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 OLDBOY Прилично направен, но е поредното копиране на азиатците. ONLY LOVERS LEFT ALIVE Един страхотен със своите странности и мъдрости филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 LAST VEGAS - дъртите пергиши правят един изключително свеж и качествен филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Не знам дали пиша тези филми за първи път. Ако не - съжалявам. The island The jacket Mindhunters Trojan war 10 things I hate about you Love actually Gattaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Гатака определено е много хубав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Снощи изгледах продължението на 300. Първият филм е в топ3 на най - любимите ми филми. Очаквах да е по - различна новата част. Хареса ми обаче. Действието се развива основно преди и по време на първият филм. Малка част е след това. Направо си оставиха портал за още поне един филм . Дано да се появи скоро. Малко скептичен бях за това продължение. Останах доволен все пак. И да не се забравя най - най - важното нещо: Ева Грийн по цици... на 3D... ( макар да не ми хареса как изглеждаше в лицето в този филм). Но да не забравяме все пак: Ева Грийн по цици... на 3D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 ВИЙ Никак не лош филм , но може би трябва да се изчака по-читава и най-вече прилично преведена версия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Ева Грийн по цици... на 3D... ( макар да не ми хареса как изглеждаше в лицето в този филм). Но да не забравяме все пак: Ева Грийн по цици... на 3D Развали ми изненадата. Много гадно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Гледах "Сталинград" преди малко на откриването на София Филм Фест в Пловдив и много ми хареса. С големи притеснения тръгнах, мислейки си, че ще е поредното нещо, пълно с клишета за Втората световна, но в крайна сметка излязох от салона доволна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 The onion movie. Много идиотщина и много смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Ходих на IMAX на 300.Ефектите бяха супер,другото пълна фантасмагория Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Wolf of Wall Street. Добър филм на Скоресезе, но в никакъв случай ролята на ДиКаприо НЕ Е за Оскар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak1984 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Нека да напиша първото си мнение във форума по случай един много готин филм, който гледах наскоро. Става дума за "Престиж" филмът е старичък става дума за фокусници, но ще ви впечатли с актьорска игра и динамично развитие. Жанрът е драма, а действията следват едно след дргуо. Това, което ми хареса, е че филма има всичко (смях, сълзи, екшън) и т.н. Ако не сте го гледали препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Blue Jasmine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenapetkova Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Аз доста харесах новото превъплъщение на "Куай Гон Джин" в Non Stop! Добър филм за Нийсън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Не е лош, но не е и много добър. Средна работа, но си заслужава да му се отделят 2 часа. 6/10 Също един нелош комедиен филм, в който има леки моменти на драма, които според мен са сполучливи. Може и да съм предубеден, но Dreamworks могат дори от лайно да направят качествена продукция. 6.5/10 Добро филмче. Очаквах да е ужасен провал, но в крайна сметка не беше зле. Историята беше банална, но имаше доста хумористични моменти, които дадоха boost. Колите също бяха един път. Може да се гледа на кино, може и вкъщи. 6.9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Да ви препоръчам новият филм с участието на Лиъм Нийсън: Non stop. От доста време не ми се беше случвало филм да ме държи толкова в напрежение и да не успея да предвидя какво ще стане от доста по - рано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Captain Phillips - много добре направен филм за случая с отвличането на капитан Филипс през 2009-та, а Том Ханкс е перфектния актьор за подобна роля.Escape Plan - изненадващо дообър екшън с дъртаците Сталоун и Шварценегер, за разлика от недоразумението The Expendables. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 300 Rise of an empire. Много по-слаб от първия, но все пак не е за другата тема. American hustle. Луд, луд филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0359950/?ref_=nv_sr_1 -> на мен лично ми допадна филмчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Snowpiercer с голямо предубеждение го свалих мислейки си че ще е поредната ниско-бюджетна боза,а то се оказа много хубав филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts