Fibaman Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Много се радвам, че има и други фенове на Red Най-близките ми хора се отнесоха с пренебрежение и към двете части, което ме нарани дълбоко Толкова им е акъла! Изключително забавен филм за гледане, смях се на глас, което рядко става по принцип (освен ако не гледам старите неща на Еди Изард примерно). Днес изгледай Page Eight и Riddick. Първият много ми хареса, във втория най-доброто беше един чифт цици + sideboob на Starbuck от Галактика. Не че очаквах нещо кой знае какво де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) +++++++Страхотен. Гледахме го на 48 кадъра риъл 3д ... страхотно, страхотно, страхотно... Много ни хареса. Няма как да се обясни, трябва да се гледа. А дракона... дракона е пич! Смър за всички и нито монета за тях! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 The Guardian Въобще не ми пука,че може би американската брегова охрана не е такава каквато е представена в филма,че тренировките може би не са такива.Филма е ВЕЛИКОЛЕПЕН.Наистина прекрасен.Адски много ми хареса и няма да збъркате ако го гледате.И моля ви спестете си обичайните коментари за тфа,че работите не са такива като в филма.Няма смисъл от 2 страници спам Личната ми оценка е-9/10 IMDB Rating: 6.5/10 (2,974 votes) Гледам в момента този сериал, обаче от първи сезон работата с намирането е спек. Имам само един читав торент, от TPB, в който епизоди 7 и 11 (дотук) липсват, т.е. не липсват, но не са свалени целите - траят по 10 секунди или около. Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Red + Red2 - само Вини Джоунс ми липсваше. Голям смях. Много добри и според мен. Аз гледам всеки филм с Джон Малкович. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 (edited) Runner Runner филмчето не го бива - някак си е претупано откъм сюжет, а и самите персонажи са много шаблонни, без развитие, но джема артъртън много я бива ... то аз и главно заради нея го свалих де .... май обърках темата това беше за онази с - Edited December 27, 2013 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Prisoners Всички хвалби са напълно оправдани, това е един от Филмите на 2013 г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Mike Tyson: Undispited Truth ... заслужава си да се изгледа поради простата причината, че това име маркира две декади в бокса и има голяма заслуга за това този спорт да стане entertainment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 + 2 за The great Gatsby! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edman Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Side Effects го запомних от последните. Turn off this option! ZP500 Turn off this option! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Saving Mr. Banks Чудесна и трогателна история! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 I SPIT ON YOUR GRAVE 2 Който е гледал първия филм е наясно със сюжета. Интересното тук е, че филмът е ... български. GOMORRAH Мафията... Мартин Скорсезе... Класика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 I SPIT ON YOUR GRAVE 2 Интересното тук е, че филмът е ... български. Силно казано...освен, че е сниман в България и участват някои български актьори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 I SPIT ON YOUR GRAVE 2 За момент си помислих, че филмът има нещо общо с романа на Борис Виан "Ще плюя върху вашите гробове", но като прочетох резюмето... тц. Различни неща са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Да, Пламене, само дето освен продуцентите и главната геориня, всичко е българско.... Цвети, ти защо гледаш такива филми? Не са за жени. =========================================== THE HOBBIT - THE DESOLATION OF SMAUG Поредна добра част от поредицата, но на места просто е твърде детски. WE ARE WHAT WE ARE Сериозен филм, макар и малко муден. Не е за всеки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Да, Пламене, само дето освен продуцентите и главната геориня, всичко е българско.... Мразя да издребнявам, ама след като си тръгнал... Directed by Steven R. Monroe Produced by Lisa M. Hansen Paul Hertzberg Executive: Meir Zarchi Written by Neil Elman Thomas H. Fenton Starring Jemma Dallender Music by Corey Allen Jackson Cinematography Damian Bromley Editing by Kristina Hamilton-Grobler Studio CineTel Films Distributed by Anchor Bay Films Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Явно прихващаш от Ангел, но срещу вентилатор с каменни перки не тръгвам. А съм почти сигурен, че не си гледал филма, камо ли кредитите след него... ====================================== HAUNTER Ето един чудесен филм в жанра и като идея, и като изпълнение. Ако бяха вложени много пари и респективно силни ефекти, щеше да се запомни за доста дълго... ====================== ЕДИТ: Момчиле, да - не е на 7/8, Дриймтийм или Халваджиян, но е по-български от последния Буклук Брадър или каквото беше там. Просто това имах предвид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Явно прихващаш от Ангел, но срещу вентилатор с каменни перки не тръгвам. Видене, стига се излага бе, този филм по никакви критерии не може да мине за български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 RED Не става въпрос за ЯкшАна, а за филм от 2008. На мен лично ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 (edited) + 1 за Pacific Rim. На мен много ми хареса, Жоро заспа Много ми прилича на Armageddon, Alien, Avatar, Transformers. Т.е. нищо ново под слънцето, но пък ми беше доста интересен. + 2 за Sanctum. Все едно гледах Grimjaur + netrootbg Edited January 4, 2014 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Галче, по-гот е на голямата плазма, нали? Аз толкова много филми съм насъбрал на харда, че не знам кога ще ги изгледам. Тези дни лека полека започнах с вълна драми, та мога да препоръчам две, които не са лоши, но не са и връх. The Spectacular Now - определено очаквах малко повече от филма. Хубава история, добра игра на актьорите, ама ако сте гледали Good Will Hunting , то този го препокрива на 90%. About Time - отново филм, който заслужава да се види. Комедийният елемент не беше добре застъпен. Малко повече смях щеше да е в плюс. И двата филма получават 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 DARK FEED Прилично направен хорър, с малко пари, но прилично... СНАЙПЕР - ОРУЖИЕ ВОЗМЕЗДИЯ Добре направен филм, браво на авторите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 About Time - 6/10 999/1000 Отнемам една точка заради местоположението на ръцете на Рейчъл МакАдамс в една определена сцена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 CARRIE Уникален! Не мога да имам забележки просто... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts