Sothbiss Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Финалът беше идеален. Ако беше умряла, щеше да е адската тъпотия. А и ако по принцип не забеляза, тя "умря" един път в руската капсула . Ако трябва да съм честен, това е филмът на годината за мен. ПС Айде да идва събота, че да си изгледам пак ужасно тъпия Пасифик рим 1080p на ужасната плазма, далеч от киното, където само там могат да се гледат филми.... (психар лоджик) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Идеално ще си го изгледаш, спокойно. Нищо съществено няма в него. Аз го гледам като полегна да подремвам лежерно. Ама мнго бързо ми омръзна - още на третия път стана досаден... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Ти си го гледал над 1 път? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Добре де,това 3D бива ли го в Faces? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 (edited) ... Но става за гледане с пуканки.... +1 за филмчето много екшън. Но не става за пуканки, че при толкова много гилзи вземеш да объркаш пуканките с някоя гилза че да потрошиш оградата. Даже когато го изгледахме избазиках дъщеричката да вземе два чувала и лопатата та да съберем гилзите за вторични суровини. Edited October 20, 2013 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Nordwand Страхотен разказ.Не си спомням скоро да съм ставал на крака от напрежение.Отлично заснет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Two guns Много як! Малко като бад бойс, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Добре де,това 3D бива ли го в Faces? Става, но филма въобще не ми допадна. Страхотни гледки, вероятно на IMAX би било уникално, но ако не е 3D-то не става за нищо. Пиша в тази тем за Gravity само като отговор на въпроса ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 ЗА 1-ВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СНЕЖКО!?!? ПАЗЕТЕ СЕ. ИДВА КРАЯТ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 +1 за The Heat. Верно е, че е американска боза, но се смях, а това рядко ми се случва на комедии. и от мене +1 за филмчето, има смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Добре де,това 3D бива ли го в Faces? Направили са и Зала2 3D - е там не става, екрана е много малък, звука е отврат... А филма беше абсолютно недоразумение (Гравити) По-добре някоя от анимациите, които рекламираха да гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 +1 за "Стажанти" , малко ала бала ,и много реклама на гооглето. Но пък ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 THE HEAT Слагам този филм тук, понеже доста хора го харесаха. Но лично аз просто го изтраях. За пореден път се убеждавам колко точно тъпи и малоумни са американските комедии в последните години. Успях да се усмихна 2-3 пъти. Дори жена ми не го хареса особено. Но го изгледахме без да ни подразни, което е постижение на фона на боклуци като The Hangover, примерно. Така че може да загубите спокойно малко време с този филм. MAN OF STEEL Много добре направен филм. Силно ме впечатлиха ефектите. Някак си страшно ми допадна всичко, което са сътворили авторите им като идея и визия. Мисля, че е най-добрият филм от групата до момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 MAN OF STEEL Много добре направен филм. Силно ме впечатлиха ефектите. Някак си страшно ми допадна всичко, което са сътворили авторите им като идея и визия. Мисля, че е най-добрият филм от групата до момента. За моя изненада се оказа учудващо смислен филм. Очаквах да е горе-долу толкова тъп, колкото капитан Америка, но се оказа доста по-добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Дам, приличен е. Диалога е малко в повече за мен ама става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 (edited) Prisoners Много добър трилър с номинация за Оскар за подържаща роля. Държа ме в напрежение до последната минута. Edited October 29, 2013 by bubolin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Red 2 Филмът ми предложи всичко, което исках и очаквах да ми предложи. Ако сте харесали първата част, ще харесате и тази. Ако не сте харесали първата част, мнението ви не ме вълнува Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Red 2 Ако сте харесали първата част, ще харесате и тази. Ако не сте харесали първата част, мнението ви не ме вълнува +1 за Ред Цвай, преди време го изгледах, но съм забравил да го похваля. Още гласове за The Way Way Back и Grown Ups 2 - първата част си спомням, че не ми допадна, но на тази се посмях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 M A C H E T E Aaaaaaaaаааааа, Machete, как съм изтървал този уникален филм! Пуснах го почти без никакви очаквания, но филма се оказа шедьовър в жанра, а Дани Трейхо е просто велик във всяко едно отношение (а и най-вече, когато оправя мадамите)! На Стивън Сегал много повече му вървят отрицателните роли, а Линдзи Лохан е голяма изненада (може би, защото просто играе себе си). Уникално брутално-комичен (точно този комичен елемент отличава Робърт Родригез от други бруталисти като Тарантино например) - направо класика за този жанр! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 This means war Сладко и забавно филмче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 2 Guns Няма празно при бате Дензел Пичовски филм, много съм доволен. The Wolverine Нищо специално, но все пак става за фон по време на хапване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Новото Торче е една стабилна комедийка. Марвел започнаха много добре да си уцелват жанра. Непретенциозно syfy с много комедия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 По-добре ли е от първата част, защото тя не беше лоша, но не е Iron man . И къв е тоя гъз по диаблолите? o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Iron Man 3-ката е буквално тъпа пред този Тор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Новият Тор е скандално добър 9,9/10, а не е 10 защото я нямаше Скарлет Йохансон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts