galaxi Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 (edited) Потвърждавам.И аз го гледах преди време,и аз се смях доста Вчера гледах Delicatessen -най-сетне.Френска му работа.В положителен смисъл.Но ще ми трябва още едно гледане понеже не бях настроен да гледам нещо различно от днешната масовка. Edited August 16, 2013 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Потвърждавам.И аз го гледах преди време,и аз се смях доста Вчера гледах Delicatessen -най-сетне.Френска му работа.В положителен смисъл.Но ще ми трябва още едно гледане понеже не бях настроен да гледам нещо различно от днешната масовка. Като спомена: "френска му работа", се сетих за Heartbreaker. Свежа комедийка, естествено, има си своите тъпички моменти, но за този жанр може да й се прости... Все пак - приятен филм, става за убиване на времето. P.S. Баща ми е на гости и ме моли да му пусна "Теория на конспирацията"... Малко ми трябва, защото ми харесва и на мен, така че явно ще се гледа това тази вечер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Няколко пъти е препоръчван в темата, но така и не го гледах, докато един колега не ми го препоръча: http://www.imdb.com/title/tt0364569/?ref_=sr_2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Снощи изгледах горният филм , общо взето като изключим че е супер извратен става. Ако в описанието имаше маалко повече подробности най-вероятно нямаше да го сваля изобщо..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 The Exorcism of Emily Rose не бях го гледал, хареса ми доста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Някой в другата тема се беше изказал доста негативно за The big wedding. Обаче на нас доста ни хареса Забавна комедийка с интересни връзки между героите, която е идеална за разтоварване след тежък ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Новият Стар трек е по-тъп от стария, които също не беше кой знае какво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 В кое кино го дават, че искам да отида да го гледам отново? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Новият Стар трек е по-тъп от стария, които също не беше кой знае какво. Мен пък ме накефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 + 1 за Стария Трек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 New World хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 В кое кино го дават, че искам да отида да го гледам отново? My sarcasm sense is tingling.. гледах до в домашни условия, но честно казано останах с чувството, че не си струва да се гледа на кино.Сигурен съм, че щеше да е по-добре, ама не много. Може марата да не е била достатъчно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ай ъпруув оф your отговор. Into Darkness е най-доброто sci-fi, което е вадено последните 20 години (за мен). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 гледах до в домашни условияТам ти е била грешката. По принцип и в домашни условия става, но с истинска система за домашно кино и не преди да са излезли качествените рилийзи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 4+ гиги е достатъчно качествен рилийз засега - мисля да проверя утре... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 4+ гиги е достатъчно качествен рилийз засега - мисля да проверя утре... Аз чакам 3D-то. Все пак гледах премиерата на кино и нямам зор в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 И от мен плюсче за филма, въпреки че първия ми хареса повече. Лична оценка: 7/10 ПС. Не знам за вас, но този lens flare effect ме побърка. Няма такава тъпня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 The Exorcism of Emily Rose не бях го гледал, хареса ми доста И от мен плюсче за филма, много въздействащ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) Много хубав филм,хронология на убийствата в една мафиотска държава. "Имало едно време на изток" Edited September 1, 2013 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Now You See Me е супер сладурски филм за разтоварване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 за "Now you see me" подкрепям и от мен: Pain and gain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M37_Unseen Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Гледах "Преследване на щастието" с Уил Смит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 What women want Свежо, приятно филмче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny01 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 И от мен + за "Сега ме виждаш",напоследък филмите ги гледам по 10 мин.,този го изгледах с интерес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 R.I.P.D (2013) Наподобява на "Мъже в черно", но като цяло не е лошо филмчето и става за блеене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts