Godfather Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Току-що и аз изгледах Oblivion в обстановката на домашното ми кино и мога да кажа, че филма е едно от най-добрите заглавия излизали тази година! Сега ме е яд, че не го гледах на IMAX, когато излезе през пролетта. Дедо, кощунство е този филм да се сравнява с бозата G.I.Joe Retaliation, щото просто нямат абсолютно нищо общо.Предсказуемостта, за която говори Виден (само в някои моменти, а не за целия филм) изобщо не се забелязва като проблем, защото филма въздейства по съвсем друг начин. Цялостната изработка наистина е уникална, а озвучаването и особено музиката е може би най-доброто, което съм слушал през последните години - задължително трябва да се слуша на висококачествена Долби съраунд система. Не мога да не спомена и гениалната режисура на Джоузеф Козински и най-вече вмъкването и усещането на тънката humanity линия във всеки един момент на иначе ултратехнологичния футуристичен сюжет. ПП. Едноименното парче на М83 е невероятно просто! http://www.youtube.com/watch?v=forkuNNZ-Vw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Току-що и аз изгледах Oblivion в обстановката на домашното ми кино и мога да кажа, че филма е едно от най-добрите заглавия излизали тази година! Сега ме е яд, че не го гледах на IMAX, когато излезе през пролетта. Дедо, кощунство е този филм да се сравнява с бозата G.I.Joe Retaliation, щото просто нямат абсолютно нищо общо. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Току-що и аз изгледах Oblivion в обстановката на домашното ми кино и мога да кажа, че филма е едно от най-добрите заглавия излизали тази година! Сега ме е яд, че не го гледах на IMAX, когато излезе през пролетта. Дедо, кощунство е този филм да се сравнява с бозата G.I.Joe Retaliation, щото просто нямат абсолютно нищо общо. Той не само го наплю, едва ли не го изкара най-лошия филм, създаван някога . Явно не си е изял Сникерса, докато го е гледал. Глей кво става: Аз не останах особено очарован. Първо се влачеше доста бавно после изведнъж претупаха края A не. Изобщо не е за тази тема ами за другата. Изгледах го, някои ефекти бяха супер, но като цяло за мен си е боза (а аз съм голям фен на Sci Fi, но този в най-добрия случай става за гледане) Щом това не ти е хареало недей да гледаш и Oblivion Гледам де що фантастика и фентъзи намеря, но нещо не ми хареса Oblivion. Не беше и зле наистина ама не ми и хареса. И за да не съм офф, препоръчвам Meet Bill. Щом Джесика Алба и Елизабет Банкс участват, няма как да не го препоръчам . Може да си изгубите час и половина с този филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 И на мен не ми хареса особено Обливиън, даже последните 20-тина мин ги проспах. За убиване на време мога да препоръчам This is the end - имаше забавни моменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Още едно заглавие, макар и старичко, на Томас Винтенберг. Харесва ми начина, по който филма е заснет и като цяло стила на този режисьор, поне до момента. По уникален начин показва човешките падения и проблемите на цялото общество като нито един герой не е само добър или само лош. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Той не само го наплю, едва ли не го изкара най-лошия филм, създаван някога . Явно не си е изял Сникерса, докато го е гледал. Глей кво става: ..... Може и това да е. Или по-скоро бирата да ми е дошла къса нещо Май очаквах повече и някак останах разочарован. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 +1 за Oblivion Леко претупан обаче ми дойде и мисля, че имаше потенциал да разгърне много по-епична история, но дори и така е доста добър. Поне според мен сред най-добрите филми на ниският човек от последните 5г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 http://zamunda.se/details.php?id=364997&hit=1 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Може и това да е. Или по-скоро бирата да ми е дошла къса нещо Май очаквах повече и някак останах разочарован. Дедо, засрами се. Поне участието на Олга Куриленко и Андреа Райзбъро не можа ли да те събуди бе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 П**ките са уникални. Сега разбирам защо е уникален и саунда - М83... Ники изобщо не му объщам внимание понякога. Ако го подбера на тема тоя филм, 2-3 шишета уиски ще трябва да ми дава да се отърве... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 А ще ти давам то... Глей' си работата. Аз казах какви са ми впечатленията. Казах и че очаквах повече вероятно. Аватар го плюха плюха пък на мен и хареса. Този обратната история. Всеки си с вкуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 SNITCH Много сериозен филм! Някой го похвали преди време, но не вярвах, че е толкова добър. Отличен екшън! Чудесна игра на всички (не съм вярвал, че кечистка кратуна съдържа мозък, но тоя мелез става за актьор). Невероятното музикално оформление също допринася за цялостната ми положителна оценка. Страхотна атмосфера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Съгласен съм с Раптора. Наистина добра актьорска игра.За съжаление гледаме филми само когато малкия спи,и сме на мют : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Е та грам ли звук не пускате??? Аз затова се жертвах и спя в хола на дивана. Всичко е мирно и спокойно. Жените спят, аз си гледам филми. Верно неудобно е, но се търпи... Какви жертви правим заради киното хахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Като гледаме с жената и сме в стаята с малкия,не пускаме Инчи чат-пат пускам с флашката на тв-то в другата стая,но рядко се случва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 IRON MAN 3 Приятен и много забавен, както и предишните. Изобщо не ми хареса как свърши - WTF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 (edited) Epic Нелоша анимацийка. Тръгва бавно, но после влиза в час. Охлювите са страхотни The Great Gatsby Както се очаква от Баз Лурман, филмът е пир за окото и ухото. Гледайте го с максимално добро качество, всеки детайл си заслужава вниманието. Edited August 11, 2013 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Oтново... ПИШЕТЕ ИМЕНАТА НА ФИЛМИТЕ, картинките не винаги излизат. Анимацията горе сигурно е EPIC. Наистина много добра. Единия елф е Юксел от Бтв все едно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Днес гледах MOON(ЛУНА) много добър фантастичен филм!http://www.imdb.com/title/tt1182345/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Pain and Gain Колосална загуба на време. Филмът е повече от гениален. Препоръчвам го искрено. Но гледам, че отдавна го свалиха от кината. I wonder... Как ли си го гледал? Oh, wait. Наел си DVD-то, нали? Знаех си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 The Iceman в духа на добрите гангстерски филми, но тук основоположен камък е образа на наемния убиец, който е перфектно изграден(на базата на реални факти и събития) и изигран(майкъл шанън). п.п. след като изгледах филма, намерих в youtube документален филм, по-голяма част от който е интервю с ричард куклински, и ... направо настръхвам като разбирам за какъв човек става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Руски сериен комедиен сериал "Кухня". Сега съм до 10-та серия от 1-ви сезон. Пълен е със забавни сцени и готини лафчета. Моята оценка е 9 от 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) The Iceman в духа на добрите гангстерски филми, но тук основоположен камък е образа на наемния убиец, който е перфектно изграден(на базата на реални факти и събития) и изигран(майкъл шанън). п.п. след като изгледах филма, намерих в youtube документален филм, по-голяма част от който е интервю с ричард куклински, и ... направо настръхвам като разбирам за какъв човек става въпрос. Има го вече в най-популярния торент тракер с добро качество.Тази вечер ще се гледа . П.С.Един от последните филми,които ми харесаха-"Zodiac" на Дейвид Финчър.Добре разказана история развиваща се в Сан Франциско.Хареса ми как са се постарали да докарат обстановката като коли,облекло ,офиси за времето на действието.А и кара човек да се замисли за вътрешния свят и мотивите конкретно на този сериен убиец. Edited August 14, 2013 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Cockneys.Vs.Zombies Хубава комедия. Доста се посмях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 (edited) Миро беше прав, Tucker and Dale vs Evil е уникален филм. Попиках се да се хиля Edited August 16, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts