Dunc Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Hangover III Слагам го тук само заради предните два. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Man of Steel беше точно толкова епичен колкото очаквах. Има и две сцени за женската аудотория да изплакне окото Бях резервиран как ще направят бойните сцени, но не останах разочарован. Кютек на макс, както може да се очаква само от супермен. Препоръчвам. Спрямо Кап. Америка как е? И какво ти е мнението за Капитана междувпрочем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Спрямо Кап. Америка как е? И какво ти е мнението за Капитана междувпрочем? Капитана ставаше, не ми хареса особено много. Хареса ми как бяха пресъздали атмосферата на епохата, но ефектите ми изпъкваха едни такива както в 300. Като цяло за мен е доста на д Капитан Америка и от към ефекти и от към човешки фактор на героя. А екшънът си е на ниво Супермен, като го гледаш ще разбереш Четох, защо са взели решения за определни неща и от кои комикси са черпили вдъхновение. Хареса ми и как бяха представили генерал Зод. Не е лошия, защото ни казват, че е лош. Като цяло персонажите са добре изградени, не ми хареса само Луис Лейн и тъпото 3Д. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Нищо особено, но все пак е повече за тази тема, отколкото за другата. Има силни моменти, но края за мен беше адски предъвкан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 +1 за Dead man down. Слагам тук и новия супермен - Човекът от сметана, въпреки че без малко да отиде и в другата тема. Нека кажем, че драмата и част от идиотските сцени ми дойдоха в повече. А и от тук нататък повече филми на Шнайдер на кино - НЕ. 5/10 му давам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 +1 за Dead man down. Слагам тук и новия супермен - Човекът от сметана, въпреки че без малко да отиде и в другата тема. Нека кажем, че драмата и част от идиотските сцени ми дойдоха в повече. А и от тук нататък повече филми на Шнайдер на кино - НЕ. 5/10 му давам Аз си реших проблема с киното: за тази година съм си дала квота от 2 филма на кино и вече я превиших с 1 брой, но нищо. От тук до края на годината няма да ходя и съответно ще си спестя доста разочарования Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 След като прочетох този пост, изчезнаха 3 застрашени вида, загина най-старото дърво на планетата и някой отхапа на Годзила топките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Много правилно, Снежи! Ванчо ,след като си прочел тоя пост, си си все толкоз..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Аз си реших проблема с киното: за тази година съм си дала квота от 2 филма на кино и вече я превиших с 1 брой, но нищо. От тук до края на годината няма да ходя и съответно ще си спестя доста разочарования You make Jesus (J.J. Abrams) cry! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 You make Jesus (J.J. Abrams) cry! Него го уважих вече, стига му толкоз. Финансите ми не издържат да ходя на кино, концерти, театър и каквото там видя още интересно едновременно, налага се подбор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Добро, добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Много ми хареса. Един от малкото такива филми, в които действието не се развива в добрата, стара, Хамерика. Монахинята направо разби плочките с червената рокля А Джейсън - както винаги, на ниво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Добро, добро. И на мен ужасно много ми хареса този филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 На мен ми хареса, защото показва един напълно възможен сценарий, като падането на кулите-близнаци, предсказан от Стивън Кинг и Том Кланси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 The place beyond the pines Добро е филмчето, хареса ни. Беше хубаво да видим Раян Гослинг и Брадли Купър в сериозни и емоционални роли. Не е типично, особено за Брадли. Някак и двамата им героя ни станаха супер симпатични. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 The Host - много противоречиви отзиви - от мненията, че е страшно тъп и пълна боза, до това, че е изключителен, с дълбок замисъл... Когато става въпрос за изкуство, музика, филми и т.н., мнението на различните хора е субективно и това е нормално. Все пак, всеки гледа на света през собствената си призма. Да не говорим, че неща като нагласа и настроение също могат да наклонят везните на едната или другата страна. Не знам, дали нагласата ми е била такава в момента, но на мен ми хареса, затова го поставям в тази графа. Дали романтиката, дали въпросът за истинската стойност на живота и това, да запазиш човешкото в себе си и да си готов да се бориш за него на всяка цена, но аз открих нещо ценно за себе си в този филм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 The next three days Хареса ми, препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Който харесва Дани Бойл, задължително ще хареса този филм. За мен беше приятен, макар и да не блестеше с особена стойност. James McAvoy ми направи прекрасно впечатление, а до този момент ми беше антипатичен. Росарио Доусън има силна роля, с която се справя чудесно, а Венсан Касел както винаги е перфектният "лош". Много му отива с тази неговата уникална мутра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Requiem for a Dream http://www.google.bg/search?q=requiem+for+a+dream&client=opera&hs=48I&channel=suggest&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=b67YUc_VO4iatAaV2IGgBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1519&bih=904#imgdii=_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 He loves me, he loves me not Добра игра на Одри Тоту, струва си филма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Snitch. Много добър. Мерси, Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Requiem for a Dream http://www.google.bg/search?q=requiem+for+a+dream&client=opera&hs=48I&channel=suggest&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=b67YUc_VO4iatAaV2IGgBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1519&bih=904#imgdii=_ Само едно: EPIC Може и да се потретвам, но това е филма който всеки трябва да гледа (особено днешната младеж) И един поздрав за аватара ми http://www.youtube.com/watch?v=kE2oSRFbEAQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 На мен ми хареса, защото показва един напълно възможен сценарий, като падането на кулите-близнаци, предсказан от Стивън Кинг и Том Кланси. Току-що го изгледах, подлъган от твоето описание на филма. По-голяма глупост едва ли може да се измисли. Дължиш ми едни пропиляни два часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Ми..не. Знаеш ли, всички смятаха писанията на Кланси за фантастика...Ама сега пробутват на света версията, че кулите са паднали от самолетите, нали...Карай да върви, аз смятам, че е напълно възможен такъв сценарий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Now you see me - определено добро попадение, заслужава си отбивката до близкото кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts