liquid Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 То Serenity не е нищо особено без да си гледал Firefly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Jagten много добър ... такъв, който загатва, но не разкрива до край същината на проблемите. от зрителят зависи над какво ще за замисли след неговия край. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 То Serenity не е нищо особено без да си гледал Firefly. Гледах ги комплект. Не ме грабнаха, SG-A и ST-E са ми в пъти по-приятни и интересни. Въпрос на вкус предполагам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Хичкок! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Гледах ги комплект. Не ме грабнаха, SG-A и ST-E са ми в пъти по-приятни и интересни. Въпрос на вкус предполагам SGA ми беше сравтнително тъп, но нали е Старгейт - гледаше се. На теб какво ти беше мнението за SGU? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 SGA ми беше сравтнително тъп, но нали е Старгейт - гледаше се. На теб какво ти беше мнението за SGU? SG-1 беше много оригинален. SG-A беше много на ниво графиката и въпреки че леко затъпя откъм сюжет ме кефеше много, но SG-U ми идва прекалено много драмата и прекалено малко SciFi-то. Първите 3-4 серии ги гледах с интерес (прогресивно намаляващ) след това спрях да ги гледам и изгледах накуп сезона като свърши и не съм сигурен дали дори не превъртах на моменти замислените погледи. Накрая взе да става леко по-интересен и свърши. Ако за следващия сезон намалят драмата и увеличат екшъна ще го гледам с интерес, иначе ще го гледам от липса на какво друго да гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Няма да има следващ сезон на СГУ. Спряха го. И на мен така - много глупости посредата. В началото и последните 5-6 епизода беше лудница - посредата лайна. И така загубиха интерес и рейтинг. Жалко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 (edited) За SGU не съжалявам. Можеше да го продължат и да го завържат да е 10 пъти по-интересно, но всичко беше прекалено мудно и след 2ра серия изглеждаше като университетски театър. А можеше да е много интересно ако имаше по-добри сценаристи и най-вече по-сериозен бюджет за ефектите подобно на Атлантис. Виж атлантис за мен е мистерия защо го спряха. Според мен си имаха доста сериозна аудитория Edited March 26, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Виж атлантис за мен е мистерия защо го спряха. Според мен си имаха доста сериозна аудиторияЗащо да е мистерия бе дедо? SG Атлантис просто завърши логически и окончателно. Ако трябваше да го продължат от тук нататък, щеше да е някаква коренно различна и разводнена сапунка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Into The White хубав филм. подобен на http://www.imdb.com/title/tt0424205/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Защо да е мистерия бе дедо? SG Атлантис просто завърши логически и окончателно. Ако трябваше да го продължат от тук нататък, щеше да е някаква коренно различна и разводнена сапунка. Свърши - дръжки. Вървеше си съвсем нормално и в рамките на 4-5 епизода го "свършиха". Предния бяха изкарали повече сезони, тука също можеше. Не помня точно в колко епизода го приключиха но си личеше че е направо претупано. В предните епизоди имаше доста по-малко действие отколкото в последните, а баш пък последния си беше направо разочарование Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Който е харесал Трейнспотинг, задължително да гледа и този. По разкази на Ървин Уелш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 LIFE OF PI Много добре изпипан филм, особено визуално. Разбрах, че българин участва в разработката. Според мен обаче малко е объркана хубавата приказка, можеше някак по-ефектно да завърши. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 (edited) Потвърждавам за Gambit, много приятен филм! А сцената с лелката в хотелската стая завинаги ще остане в сърцето ми ---------------------------- Stand Up Guys Този филм е толкова пичовски, че пичовското му прелива през ушите! Edited March 31, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Потвърждавам за Gambit, много приятен филм! А сцената с лелката в хотелската стая завинаги ще остане в сърцето ми Gambit Сцената беше доста забавна, да. Филмчето също. Актьорите съм ги заобичала още от Love actually. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Gangster Squad Доста добро филмче, на фона на бълвоча в момента. 8/10 На моменти доста се дразнех с преиграването на Шон Пен в стил Де Ниро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Джош Бролин гласът му е страхотен, когато разказва в началото и края на филма. Много са силни тези моменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 (edited) "Interny" -Много забавен сериал кръстоска между "Д-р Хаус" и "Спешно отделение". Голям филм незнам как съм го пропуснал. "Human Trafficking [2005]"-Много силен филм. *72.metra.2004-подводничарска драма *Tri.dnya.v.Odesse.2007-руски екшън *Kapringen.2012-скандинавска драма с пирати *Morpehi.2011-руски сериал, малко е детски *Stoichkov.2012 -е тоя филм,си заслужава за да си припомним колко нации разплакахме 1994г. и нечии сметки можеби объркахме.Май тогава се е породила причината от създаване на черното тото в международен план за да завършват шампионатите с хепиенд за богатите нации. Свалих наскоро пакет с филми със участието на Дуейн Джонсън - Скалата и останах очарован,филмите които препоръчвам: *Faster.2010 *Journey.2.The.Mysterious.Island.2012 *Race To Witch Mountain 2009 Извинявам се ако съм досадил на някого скоро няма да пиша.Кълна се. Edited April 5, 2013 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 (edited) SINISTER Отличен! Sinister - изненадващо приятен. Препоръчвам да го гледате на тъмно, по възможност на слушалки. Аз по този начин на няколко пъти изтръпнах. На нас изобщо не ни хареса. Изключително предвидим, не толкова въздействащ и с изтъркан сюжет. Edited April 6, 2013 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Sinister мен ми хареса много,отдавна не бях "изтръпвал" на хорър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Here comes the boom + 2 Сладко и вдъхновяващо филмче Olympus has fallen + 2 Заслужаваше си киното. Много ни хареса, Пък и Gerard Butler е бижу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Incendies много хубав(като замисъл и реализация) и в същото време много тежък филм ... финалната развръзка те оставя втренчен в една точка продължително време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Easy Virtue Очарователен! Чудесна комбинация от герои - всеки със своите характерни особености. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Incendies много хубав (като замисъл и реализация) и в същото време много тежък филм ... финалната развръзка те оставя втренчен в една точка продължително време. Грубооооооооооооооооооооо! За филма де. Не за коментара ти. Тежък, дълъг и някак с древногръцко-митологическа нотка. А чак за взирането в точка... Не мислим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Шменти капели Много истински, доста объркан, но с готин край Не беше това, което очаквахме. Слагам го в тази тема, но с някои уговорки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts