Dunc Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Бива го, но имаше един момент в който ми беше много бавен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 L'amour dure trois ans( love lasts three years) Много свежа комедия по едноименната книга на Фредерик Бегбеде. Той е и режисьор на филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 MIRROR, MIRROR Не мога да повярвам, че този филм е останал незабелязан в директорията ми месеци наред... Препоръчвам го на всички - страшно забавен и развлекателен! Чудесно забавление! http://www.youtube.com/watch?v=E8-bMgDANEk Веждите ще ги коментираме в друга тема! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Не мога да повярвам, че този филм е останал незабелязан в директорията ми месеци наред... Ти след рецензията на Трити се реши да го гледаш? То бяха плюнки то беше пяна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 The Hobbit ми хареса. 48 кадъра 3D -не. Няма толкова противно нещо като 3D-то. Единственият филм, който ме изкефи на 3Д беше Аватар. Нямам търпение да излезнат 3те филма по Хобит, разширените версии и да си спретна един хубав маратон цял ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Ти след рецензията на Трити се реши да го гледаш? То бяха плюнки то беше пяна... Ти нещо май си се объркал с рецензиите за Снежанка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Ти нещо май си се объркал с рецензиите за Снежанка. Дали? Май ти си проспал рецензията ѝ МОД ЕДИТ: Махам цитата да не гледат хората една и съща глупост 2 пъти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Дали? Май ти си проспал рецензията ѝ: Как пък си я запомнил тая тирада от глупости. Аз не се затормозявам да чета подобни нейни "неща" отдавна. А както виждаме вече няколко пъти (специално що се отнася до филми), това е едно доста полезно решение за всеки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Как пък си я запомнил тая тирада от глупости. Аз не се затормозявам да чета подобни нейни "неща" отдавна. А както виждаме вече няколко пъти (специално що се отнася до филми), това е едно доста полезно решение за всеки. Ами имах спомени, че го беше описала много цветно и че го беше оплюла солидно. Веждите й пречеха, индийска продукция с танци под дърветата била (или нещо такова) и т.н. То и аз престанах да я чета откакто я засекох един път (при това беше на шега) и тя след това ми обясняваше що за човек съм следващите 5 страници... Между другото има още 1-2 човека от форума, чиито мнения за филми ги третирам точно наобратно. Няма да назовавам имена, че и те са тънкообидни леко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Между другото има още 1-2 човека от форума, чиито мнения за филми ги третирам точно наобратно. Няма да назовавам имена, че и те са тънкообидни леко ЗАЩО, ДЕДО? ЗАЩООООООО? С КАКВО ЗАСЛУЖИХ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ? Наскоро гледах една много странна комедия. Seven Psychopaths. Га го пуснат из тракерите, може да му Фърлите едно очо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 ЗАЩО, ДЕДО? ЗАЩООООООО? С КАКВО ЗАСЛУЖИХ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ? Не си ти бе. Кога съм се карал с теб пък? С теб по-скоро може да пием някое питие някой ден... ПС: Само че ти трябва да имаш малко повече ентусиазъм от Виден, щото с него същото се каним да сторим вече 6та година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Бъзикам се бре. Ти пак не зацепи, албански реотан такъв. Пускам си серия на "Развитие в застой" и лягам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 THE MAN WITH THE IRON FISTS Този филм спокойно може и да е в другата тема, но заради името Тарантино го слагам тук. Какво по дяволите става с Куентин и какви наркотици потребява? Циганин рапър ще пише и режисира филм на тема азиатски боеве, кланове и кунг-фу? Верно пълно е с Якшан и емоции, но така и не разбирам Ръсел Кроу как се е навил... За Луси не е толкова чудно. Филмът не е лош, става за гледане, но да си кажа - негрите от гетото да си гледат рапа и да не ми се правят на актьори, още по-малко пък на сценаристи и режисьори! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 А аз смятам, че точно този край беше перфектен. Всичко друго щеше да е изтъркано, дежа вю на някой друг филм, на друг край. А така останаха много въпроси, на които всеки може да даде собствен отговор и да интерпретира. Чудесен филм с както каза колежката "перфектен край". Размърдайте го малко това въображение де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Когато четеш книга, спираш ли умишлено 20 страници преди края, за да може да си размърдаш въображението? ----- Frankenweenie Tim Burton strikes again! Този човек е болен в главата Edited December 22, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Flight - за какво ми трябваше "само да го пусна за малко", защото играе Д. Уошингтън и да се уверя за n-ти път, че човекът няма слабо. Да... няма. А ми се спеше дори. Филмът е трепач, отделно че накрая на титрите видях и името на Робърт Земекис и всичко си дойде на мястото. П Р Е П О Р Ъ Ч В А М Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 "Хобитът" е едно много добро преживяване на кино. Питър Джаксън пак го е изпипал до най-малките детайли. Поклон. Очаквам с нетърпение следващите части Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 TAKEN 2 Много добър екшън, точно както и предишния. THE CLOUD ATLAS Уникален, невероятен филм! Нямам какво повече да кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Flight Denzizzle is the shizzle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 (edited) Flight Много добър филм. Обаче ако е истина това, което той прави преди полет, ще ме е страх да се кача на самолет. Ще ми се да бъда блажена в неведението си за такива неща. Но уви, гледала съм и много "Самолетни катастрофи" по NatGeo. Edited December 27, 2012 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Flight Много добър филм. Обаче ако е истина това, което той прави преди полет, ще ме е страх да се кача на самолет. Ще ми се да бъда блажена в неведението си за такива неща. Но уви, гледала съм и много "Самолетни катастрофи" по NatGeo. +2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Billy Elliot ... засякох го по кабеларката и въпреки, че съм го гледал 2-3 пъти, пак го изгледах. просто ... велик филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Преди да започна с репликите, само ще уточня - Атласовият облак е страхотен филм, който си заслужава всеки лев и всяка минута. И сега направо - "Облакът Атлас" е облак?!?!?!?!?!? Що за изказване е това? Какво точно не успя да разбереш от лентата? Всичко беше идеално поднесено и смляно на такова ниво, че дори и амеба да го възприеме. Преходите м/у историите бяха брилянтни. Единствено първите 15-20 минути бяха малко по-объркващи, докато представяха персонажите на зрителите. Всяка сцена носеше послание, а целият филм беше изпълнен със символи. Интересно - при мен нито един човек не излезна от залата за тези три часа, при теб - половината. Част от ефектите наистина бяха в трелъра - в близо ШЕСТМИНУТНИЯ трелър, но това не прави филма изгубено време. В интерес на истината, аз дори не усетих кога са минали тия часове. За играта на актьорите сме на едно мнение (разгеле). За край - ГЛЕДАЙТЕ ГО НА КИНО. Облакът Атлас е страхотен филм с чудесни послания и невероятен край. Със сигурност ще го изгледам поне още един път, като излезне с HD качество. Aбсолютно споделям твоето мнение. Много ми хареса във всяко отношение. Един от най-добрите филми на годината според мен. Другото Sothbiss го е казал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 FLIGHT Срахотен филм. Дензъл е неповторим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Cloud Atlas Ако не за друго, този филм трябва да се гледа заради грима - ако не спечели Оскар в тази категория, ще си епилирам топките! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts