gal4enceto Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 (edited) Hope springs - Сладък, приятен филм. Уникални Мерил и Томи Лий Edited December 3, 2012 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Hope springs - Сладък, приятен филм. Уникални Мерил и Томи Лий +1 2/3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 И аз щях да го препоръчам този Hope springs. Не че го смятам за адския сценарий, нито пък мисля, че образите са събирателни. Даже за мен това е едно определено семейство, особено жената. Навярно затова образите са толкова ярки и точни. Както и да е, всеки с възгледите си, в крайна сметка. Играта на актьорите е просто перфектна! Това само по себе си е причина да го гледате! И докато препоръчваме, тъй като напоследък майка ми се включва в киното, та се мъча да подбирам по-драматични филми, вчера гледахме нещо, което навремето ми е убягнало, но пък определено остави в мен приятно чувство. И още по-приятния, великолепен френски филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 (edited) Hope springs. И на мен ми хареса, но не бих го нарекъл "сладък и приятен". Филмът за мен си беше чиста драма и дори някои от смешните моменти бяха с горчив привкус. А сега сядам да гледам новия Борн! Доволен съм, добро продължение на поредицата! Edited December 3, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 THE DICTATOR Свеж филм с типични изяви на Саша еврейчето. Забавен, приятен за гледане, НО - много далеч от класика като Борат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Taken 2 Първоначално идеята за продължение на Taken ми се стори глупава. Втора част със същото съдържание (айде, има лека врътка) според мен е абсолютно ненужна, ама нали и Лиам трябва да яде В крайна сметка филмът сам по себе си е много добър, даже отличен за жанра. Разбира се, има наредени и недомислени неща, но вече съм се примирил, че без тях не може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Into The Abyss ако искате един наистина тежък и тегъв филм, който ви кара да мислите след негови край ... документален е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 (edited) Alex Cross Филмът е стандартен екшън. Специалното нещо е Матю Фокс - страхотен е! Ако трябва да използвам куул лафове - "изкефи ме максимално"! PROBLEM, MOTHERFUCKER? Edited December 8, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 В Alex Cross през цялото време ми се искаше да играе Idris Elba. Може би заради Luther. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 В Alex Cross през цялото време ми се искаше да играе Idris Elba. Може би заради Luther. Ще има трети сезон, спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 ГЛЕДАЙТЕ ГО!!! Адски пичовски филм. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Ще има трети сезон, спокойно Знам аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 THE BOURNE LEGACY Филмът не е лош - добър, динамичен екшън, но не е по-добър от предишните. НOPE SPRINGS С подобен актьорски заряд трудно може да се обърка филм. Невероятни Мерил Стрийп и Томи Лий. Без тях обаче този филм щеше да е боза. TRAIN Българска хорър продукция, която става за губене на време. Изненадващо не толкова глупава, колкото очаквах, но плоска и посредствена. Главните "роли", ако може да ги наречем така, са поверени на шайка американски неизвестници. И в тоя момент осъзнаваме нашите "звезди" колко са "големи". Или поне на какъв хал са били 2008-а. Интересно е, че сериозна група присъства в тая продукция - Койна Русева (LOVE.NET, сравнително прилична роля), Валентин Ганев, Велислав Павлов (главният герой от Отплата), Николай Мутафчиев, а най-дълга роля, но без реплики има Жоро бияча от 7 часа разлика. Така и не откривам името на актьора. За секунди се появиха "великите" Захари Бахаров и Диляна Попова (която показа чифт цици под душа!). Виолета Марковска (Столичани в повече) и Андрей Слабаков си признавам, че дори не ги видях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Ще има трети сезон, спокойно Това не го знаех, супер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) Alex Cross Филмът е стандартен екшън. Специалното нещо е Матю Фокс - страхотен е! Ако трябва да използвам куул лафове - "изкефи ме максимално"! PROBLEM, MOTHERFUCKER? Филма си е запомнящ ама с почти нищото хубаво в него.Адски изтъркан сценарии и посредствена актьорска игра. Виж, вече Матю Фокс си е друга бира.Няма да сбъркате, ако превъртате и гледаде само сцените с неговото участие. Edited December 10, 2012 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 LAY THE FAVORITE Много забавен и разпускащ филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GouGUeB3fYs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 От доста време не ме е грабвала така някаква драма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 От доста време не ме е грабвала така някаква драма Краят толкова ме разочарова, че всичките емоции по филма до този момент избледняха. И при Mass Effect 3 беше така - получаваш прекрасно опакован подарък, внимателно го разопаковаш, вътре намираш кутийка с изящна дърворезба и рисунки, отваряш я и...чорапи. Fuck my life... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Да, за края си прав. И аз останах малко незадоволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) Perks of Being a WallFlower На моменти имах чувството, че е поредната тийн романтично-комедийна драмичка. В други моменти имах чувството, че абсолютно нищо не се случва. Като цяло обаче историята ми хареса, изпълнението е на ниво (мисля, че Ема Уотсън е талантлива актриса и определено няма да бъде запомнена само с Хармаяни), а краят определено е най-добрата и емоционална част. Препоръчвам да се гледа с половинка Edited December 13, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Такива филми за измислени светове и фантазии винаги са ми харесвали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Да, за края си прав. И аз останах малко незадоволен. А аз смятам, че точно този край беше перфектен. Всичко друго щеше да е изтъркано, дежа вю на някой друг филм, на друг край. А така останаха много въпроси, на които всеки може да даде собствен отговор и да интерпретира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 ALEX CROSS Отличен екшън, макар и леко засран накрая. Матю Фокс наистина е луд отвсякъде! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Perks of Being a WallFlower На моменти имах чувството, че е поредната тийн романтично-комедийна драмичка. В други моменти имах чувството, че абсолютно нищо не се случва. Като цяло обаче историята ми хареса, изпълнението е на ниво (мисля, че Ема Уотсън е талантлива актриса и определено няма да бъде запомнена само с Хармаяни), а краят определено е най-добрата и емоционална част. Препоръчвам да се гледа с половинка И на мен ми хареса. В началото беше доста скучен и диалозите стояха нагласени по американски, но с развитието си сюжетът ме грабна и дори "напудрените" американски хлапета ми станаха симпатични. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts