Optimus Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 (edited) Gunbuster - аниме сериалче, 6 епизода, хубава аничация, старата школа без наблъсканите cell-shadeing CGI модели, жанр drama/love/sci-fi/mecha Ми много интересни идейки, хубави извънземни, и всичко яко замислено, ама то не са сълзи, не са сополи, не е любов не е чудо! А и японската мания са супер-мега-хипер-ултра-гига-тера мощни роботи и бомби, които са единствената-и-последна-надежда-за-спасение-на-галактиката + това че жени... да не кажа гимназиски управляват роботите и спасяват света Апък края - захаросан и клиширан до отвратителност, достоен за игра в MAME-то ама не и за филм! Starsky & Hutch - отчайващо скучеееееееееееееен! Edited June 25, 2004 by Optimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Darkness -беше прав не съжалявам.Филма е доста страшничак.Казваите оше такива-които се гледат късно вечерта и след като загасиш лампите продалжаваш да мислиш за филма и настръхваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Gunbuster - аниме сериалче, 6 епизода, хубава аничация, старата школа без наблъсканите cell-shadeing CGI модели, жанр drama/love/sci-fi/mechaМи много интересни идейки, хубави извънземни, и всичко яко замислено, ама то не са сълзи, не са сополи, не е любов не е чудо! А и японската мания са супер-мега-хипер-ултра-гига-тера мощни роботи и бомби, които са единствената-и-последна-надежда-за-спасение-на-галактиката + това че жени... да не кажа гимназиски управляват роботите и спасяват света Апък края - захаросан и клиширан до отвратителност, достоен за игра в MAME-то ама не и за филм! това от къде си го свалял Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 (edited) това от къде си го свалял ми един приятел ми го донесе на хард, мислех че от тука го е точил, ако не е от тук трябва да е от chise.ludost.net Абе хора кажете някое яко horror-че ама не кървава простотия ами нешо наистина страшно и въздействащо. The Ring останалите за които се сещам са точно кървави простотии Edited June 25, 2004 by Optimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 (edited) ми един приятел ми го донесе на хард, мислех че от тука го е точил, ако не е от тук трябва да е от chise.ludost.net и там го няма вече проверих Edited June 24, 2004 by MaNoSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 (edited) и там го няма вече проверих Не си изпуднал кой знае какво, а и не можеш да се оплачеш от липса на качествено аниме! Силно се съмнявам да си изгледал Warez-a Edited June 26, 2004 by Optimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Не си изпуднал кой знае какво, а и не можеш да се оплачеш от липса на качествено аниме! Силно се съмнявам да си изгледал Warez-a прав си но това ми се видя интерсно а иначе аниме в вареза има доволно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 (edited) прав си но това ми се видя интерсно а иначе аниме в вареза има доволно бих ти препоръчал (някои без съмнение си ги гледал) Spirited Away TRIGUN Cowboy Bebop Ghost in the Shell Last Exile Armitage III Early Reins Full Metal Panic Golden Boy Great Teacher Onizuka Fatal Fury Grave of the Fireflies Gun Smith Cats Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem Metropolis Tank Police Princess Mononoke Serial Experiments: Lain Slayers Vampire Hunter D Venus Wars Voices of a Distant Star Wonderful Days не бих ти препоръчал Street Fighter, Tekken, Guyver, Pokemon, Sailormoon Edited June 24, 2004 by Optimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Optimus какво ще кажеш за Shaman King да го свалям ли или не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 25, 2004 Author Share Posted June 25, 2004 Eurotrip http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2628 Филмът не може да се похвали с кой знае каква оригиналност в сюжета.Като комедия бих и сложил оценка около 5/10 ,а като идиотщина като цяло 10/10.Просто човек да се чуди на братята американци дали са наистина толкова прости ,или просто им е кеф да парадират с своите незнания за Европа. Иначе филма както казах си има и смешните моменти ,ама те като че ли не са толкова много. Ако сте си паднали по Road Trip и Old School този филм може и да ви допадне. Приятно гледане П.С Айде да ходим в словакия там с 2$ ще бъдем бахси милионерите,а пък с повече $ и верига от хотели може да си отворим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Optimus какво ще кажеш за Shaman King да го свалям ли или не ми ако си падаш по детски филмчета,щото това е точно към баш детската аудитория ориентирано-нещо от рода на наруто,драконови топки,че даже и сайлърмуун.готино е такова,зарибеничко е в началото...но тоталната липса на кръв,бруталната циклажност след 20-тия епизод,клищетата от типа "ма що ти(главния герой) си толкова добър с мен,лощия в сериалчето?" свали си го,пробвай може и да ти хареса... shura no toki-наме ри си го,ако се кефиш на биткаджииски анимета-тъкмо го лгедах до 10-ти епизод,повече не са излезли,яко е нещата който оптимус ти ги изреди са(е поне тия който съм гледал) меко казано препоръчителни за всеки фен... проверявай ей в този сайт за рецензии и оценки на аниметата,преди да ги гледаш,да не нагазиш яко в лайната ЦЪК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Blue Velvet на David Lynch,филмът е много хубав/е ако харесвате Дейвид Линч,щото неговите филми са малко странни/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 (edited) Preporachvam vi http://www.warez.ru/movies/info.php?id=1805 filmcheto mi haresa sigoren sam che i vie nqma da ostanete razocharovani nqma davi kazvam za kakvo stava vapros shtoto ako vi kaja nqma da vi e interesno samo shte kaja che stavat edni ubarkvasii koito negi beshe predvidil Denzel Washington i se opitva dagi opravi sam Edited June 26, 2004 by bolen-mozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_CREATOR_PZ Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Ако искате нещо малко по-завартяно гледайте ето това Strange DaysStrange Days. Филма е наистина много добър. Преди 4 - 5 дена качих субтитри във warez-a. Гледайте и няма да съжалявате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Ako vise gleda zatvornicheski film preporachvam vi http://www.warez.ru/movies/info.php?id=1980 negri aaaauuuu stava vapros za edin zatvornik koito e skril 5 miliona [v diamanti] i samo toi znae kade se namirat abe filmcheto e dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Абе хора кажете някое яко horror-че ама не кървава простотия ами нешо наистина страшно и въздействащо. Gothika.... Izpravixa mi se kosite dokato go gledax!!! Filma te durji v naprejenie vsqka edna secunda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 v toq film stavat ebati rabotite golqma komedia prosto trqbva da se vidi http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2336 mnogo shou ima preporachvam go na sichki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 v toq film stavat ebati rabotite golqma komedia prosto trqbva da se vidi http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2336 mnogo shou ima preporachvam go na sichki Във филма има смях макар че е малко тъповат, главния герой забърква каши и както винаги в стремежа си да ги оправи осира пейзажа още повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 (edited) Mystic River http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2166 Една великолепна драма ,един великолепен филм,един великолепен режисиор!!Гледайте го задължително.Ще ви трогне ... Те отрастват в най-бедната част на Бостън – Джими Маркъм (Шон Пен), Дейв Бойл (Тим Робинс) и Шон Девин (Кевин Бейкън) прекарват дните си в игри на улицата, както повечето момчета в техния работнически квартал. Но Дейв преживява нещо, което ще да промени живота им завинаги. Двайсет и пет години по-късно се оказва, че тримата отново трябва да разчитат един на друг, заради случай, който отново ще промени живота им – убийството на 19-годишната дъщеря на Джими. Детективът Шон задно с партньора си (Лорънс Фишбърн) разследват жестокото и наглед безсмислено престъпление. Освен това те трябва непрекъснато да са една стъпка пред Джими, който движен от опустошителна ярост, също търси убиеца на дъщеря си. Свързан с престъплението чрез поредица обстоятелства, Дейв е принуден да се изправи пред демоните на собственото си минало. Edited June 26, 2004 by ralexes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 ralexes saglasen sam s teb filma naistina si zaslujava izobshto ne e za izpuskane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 аз ви препоръчвам"The Punisher" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 (edited) Абе хора кажете някое яко horror-че ама не кървава простотия ами нешо наистина страшно и въздействащо. Дъждовна нощ.Мистериозни убийства.Трупове.И още.Неочаквани обрати буквално до финала.Ray Liotta отново е лош,а John Cusack... Не бих го нарекъл horror,по скоро Mystery / Thriller,но става - http://www.warez.ru:8081/Movies7/Identity.(2003)/ Edited June 26, 2004 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 аз ви препоръчвам"The Punisher" Кажи ми моля ти се кое беше хубавото в този филм (май не са много филмите, които могат да го бият по простотия) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 Кажи ми моля ти се кое беше хубавото в този филм (май не са много филмите, които могат да го бият по простотия) Когато го има на DVDRip ще ви кажа и мойто си мнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Когато го има на DVDRip ще ви кажа и мойто си мнение i as sam taka chakam da se poqvi DVDRip za da go gledam toq film no mislq che shte mi haresa neznam kato go gledam shte si pisha mnenieto za nego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts