XMD Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Abraham Lincoln: Vampire Hunter ми не беше зле По-добре е от Здрач. Няма филм, който да не е по-добре от Здрач Филм за вампири, в който същите умират като мухи няма как да ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 ъъъ да ,за това съм съгласен. При това обикаляха и през деня. - Headshot (2011) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 (edited) Идеята на филма за Ейбрахам Линкълн ми се строи много детска, глупава и вече банална. Филма може и да ставаше за гледане и губене на време, но мисля, че е изключително безсмислен филм. Между другото днес видях, че е правен по книга, което още повече ме втрещи. Който, препоръча "Мистър Бруукс" , да е жив и здрав Изключителен филм, много силен. Може би скоро не съм гледал толкова хубав филм . До последно ме държа интригата. Тоя филм ми става един от фаворитите. П.П. Дори музиката накрая е наелектризираща. Edited October 19, 2012 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 много як филм/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Току-що изгледах 3D Blu-Ray версията на "Прометей", която ми пристигна вчера. Ридли Скот е наистина откачен шемет и с този филм дори надминава себе си. Самата триизмерна продукция е зашеметяваща! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Абсолютно. Най-доброто 3D след 1-вия 3D Resident Evil. (Което най-вероятно ще остане ненадминато) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Гледах Прометей 3 пъти, след което в последователност изгледах Alien-ите до последния. В един ден. Невероятно просто... Ридли скот е гений! Прометей бегло отговори на един въпрос и същевременно зададе 455743576 други! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Гледах Прометей 3 пъти, след което в последователност изгледах Alien-ите до последния. В един ден. Невероятно просто... Ридли скот е гений! Прометей бегло отговори на един въпрос и същевременно зададе 455743576 други! Видене, само да поясня, ако не си гледал 3D продукцията, много си изтървал - просто 2D версията губи може би 50% от въздействието на филма. Иначе това са гениите като Ридли Скот. На практика с "Прометей" той поставя началото на нова поредица, която спокойно може да се развие в 455743576 отделни филма. Аз много се накефих, че Амазон редовно ми пускат съобщения за тези заглавия, още месец преди да излязат официално. Завчера ми дойде "Прометей", а в понеделник очаквам официалната 3D версия на "Аватар" (разгеле!), която най-сетне излиза след като изтече договора на душманите от Панасоник. Има заглавия, за които без колебание си поръчвам blu-ray дисковете, особено тези с 3D продукция! От триизмерните шедьоври засега имам следните: * Resident Evil - Afterlife * Harry Potter and the Deathly Hallows, Part1 & Part2 * Hugo * The Avengers * Prometheus * Avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Видене, само да поясня, ако не си гледал 3D продукцията, много си изтървал - просто 2D версията губи може би 50% от въздействието на филма. Иначе това са гениите като Ридли Скот. На практика с "Прометей" той поставя началото на нова поредица, която спокойно може да се развие в 455743576 отделни филма. Аз много се накефих, че Амазон редовно ми пускат съобщения за тези заглавия, още месец преди да излязат официално. Завчера ми дойде "Прометей", а в понеделник очаквам официалната 3D версия на "Аватар" (разгеле!), която най-сетне излиза след като изтече договора на душманите от Панасоник. Има заглавия, за които без колебание си поръчвам blu-ray дисковете, особено тези с 3D продукция! От триизмерните шедьоври засега имам следните: * Resident Evil - Afterlife * Harry Potter and the Deathly Hallows, Part1 & Part2 * Hugo * The Avengers * Prometheus * Avatar Дразни, дразни ти Аз засега не съм на дневен ред за телевизор, но скоро мисля да скокна на минимум 55 инча... Малко ми е трудно да се ориентирам сред новите модели, но ще измисля нещо Между другото се чудя защо още блеят и не продължат Хищник, без да го смесват с Пришълец. Втората част беше много добра, нищо не пречи да развият нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Много як филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 В пъти по-добър от предишните опити, но все пак далеч от истината. Не мога да повярвам, че любимият ми комикс герой е толкова труден за филмиране. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Кой е филма,че не ми излиза снимката ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Кой е филма,че не ми излиза снимката ? The Amazing Spider-Man (2012) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 (edited) The Exorcist (1973) Все се каня тотално да спра да гледам филми на подобна тематика... Така де, от снощи още ми се въртят разни сцени... Иначе филмчето си струва да се гледа, поне от хора, които харесват този жанр... Edited October 25, 2012 by avelina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Seeking a Friend for the End of the World Страхотен филм. Страшно приятен, макар и леко тъжен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Недей да гледаш такива филми, ама и ние нищо не виждаме от изображението. Мисля, че преди време бяхме направили уговорката (хората, които пишем тук), че освен изображение, хубаво е и да има написано името на филма, за да може човек да се ориентира как да го търси, че да го изтегли или гледа на кино. Seeking a Friend for the End of the World Много муден ни се видя на нас. Симпатичен беше на моменти, но според мен, доста никакъв. Нито комедия, нито кой знае каква сантименталност, не бяхме много очаровани. Но ако трябва да го сложа в тази или другата тема, избирам тази. И играта на Кийра беше добре, някак и отиват такива роли. Като в "Усмиряване", една такава леко откачена. Много ме радва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Недей да гледаш такива филми, ама и ние нищо не виждаме от изображението. Мисля, че преди време бяхме направили уговорката (хората, които пишем тук), че освен изображение, хубаво е и да има написано името на филма, за да може човек да се ориентира как да го търси, че да го изтегли или гледа на кино. Много муден ни се видя на нас. Симпатичен беше на моменти, но според мен, доста никакъв. Нито комедия, нито кой знае каква сантименталност, не бяхме много очаровани. Но ако трябва да го сложа в тази или другата тема, избирам тази. И играта на Кийра беше добре, някак и отиват такива роли. Като в "Усмиряване", една такава леко откачена. Много ме радва. Аз съм сравнително отскоро в този форум и не знаех за това, но все пак, извинявам се, още сега ще си поправя грешката... И да, наистина няма смисъл да гледам страшни филми и после да тръпна и подскачам от всеки шум, оглеждайки с подозрителен поглед всеки сантиметър от стаята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Dredd 3D (2012) I am the law! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Safety not guaranteed. Много приятно филмче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Seeking a Friend for the End of the World +1 Дам , страхотен ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Много як филм +1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Добре де, филма с Кийра Найтли толкова ли е хубав, щот на мен от описанието и трейлъра ми се стори скучноват ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Добре де, филма с Кийра Найтли толкова ли е хубав, щот на мен от описанието и трейлъра ми се стори скучноват ? Ами не е редно аз ти правя анализ, но вземи го гледай и тогава пак се изкажи. Ще повторя смело и безотговорно - страхотен филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Ами не е редно аз ти правя анализ, но вземи го гледай и тогава пак се изкажи. Ще повторя смело и безотговорно - страхотен филм! Е па чак страхотен не бих казала, но наистина като няма нищо за гледане този е на сравнително високо ниво. За мен по-скоро е от типа истории, които трябва да бъдат прочетени, а не гледани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 http://zamunda.net/details.php?id=327898&hit=1 става филма налазвайте че ще го махнат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts