Psihara^^ Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Предишния Резидент има най-доброто 3Д на всички времена. Ние разчитаме това да е още по-добро (нищо, че е невъзможно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Гледах го предният на 3d и не ми се стори кой знае какво ,като за 3d. Прометей ми хареса повече . и 2та филма съм ги гледал в цинема цити ,там само 2 от залите са готини Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 (edited) The Five-Year Engagement Бях скептично настроен, защото не харесвам Джейсън Сигъл, но филмът се оказа чудесен! Задължително трябва да се гледа с половинката, иначе няма да е толкова въздействащ Edited September 21, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Потърсих, но така и не открих някой да е споменал в тази тема The Magic of Belle Isle Дано Ви хареса играта на Морган Фрийман, за мен тя е отново на висота, но то май този човек просто няма лош филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 RESIDENT EVIL DAMNATION Много добър филм. Японецът каквото пипне - няма грешка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 ДОМОВОЙ Отличен филм. Скоро не съм попадал на хубава руска продукция, тези е от елитните. ASSASSIN'S BULLET Изненадващо приличен филм, който смело можем да наречем български. Като за без пари хубаво са се справили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Не знам, ама съм сигурен, че на 3D-то ше му се изкефя още по-мощно. Изкефих се още повече. 3D-то не беше читаво(залата), но пък определено се израдвах. Сигурен съм, че на много хора няма да им хареса. Малко по-различно е от друг път. Но пак кърти мивки, скубе косми под мишниците и бие с черпака по путката. Още повече, че кака Мила показва цици...за малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) Абе, момци, тука само филмите от първа страница на Замунда и Руски продукции ли обсъждате? Тц тц тц. Я да се натъжавате малко и да видите смисъла на живота: Mar Adentro - 9/10 - Много тъжен филм. На който не му се насълзят очите, значи няма чувства. Мъжете със силно изразена мъжественост, да го гледат на саме, че да не се срамуват после. Perfect Sense - 7/10 - Интересен замисъл, интересна реализация. На мен ми дойде малко бавничък, но това защото преди това бях гледал Never Let Me Go и този ми се стори безидеен. Never Let Me Go - 8/10 - Интересна идея и много житейски уроци за това как хората не оценяват това, което имат. One Day - 7/10 - Същото като горния, но в друг сценарий. (Не случайно тук има празен ред) Midnight In Paris - 9/10 - Страхотен филм. Не се усеща кога свършва изобщо. Типичен за Ууди Алън, но този път, вместо на Ню Йорк, се показва атмосферата на Париж. Щях да препоръчам и Mr.Nobody, но видях, че напред е препоръчан. Актьорската игра няма да я обсъждам за нито един от филмите. Няма какво лошо да се каже, а кастинга е подбран перфектно. Ако очаквате Happy End от първите 4 филма, изобщо не ги пускайте. Edited October 4, 2012 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Напоследък нямам никакво желание за тежки и тъжни филми, колкото и да са стойностни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Тъй като вукса тука нещо ни подпука, че сме пускали филми от първите страници на замунда и руски (гримьора е виноват ), ето ви нещо старо и качествено. Вторият филм на братята брата и сестрата Уашовски . И въпреки че няма нищо общо като сюжет с Матрицата, начинът на заснемане просто не може да се обърка - пак са оставили своя си почерк . 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Хубаво филмче, но трябва да се отърси човек от реалността, за да го погълне и почувства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Looper http://www.imdb.com/title/tt1276104/ Ако не най-добрия филм до момента за годината (дилемата ми е между него и Батман), то със сигурност най-оригиналния. Страхотна игра на Joseph Gordon-Levitt, страхотна имитация на типичните за Брус Уилис мимики. Изобщо все силни роли за този актьор в последно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Abraham Lincoln: Vampire Hunter ми не беше зле По-добре е от Здрач. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Never Let Me Go Хубаво филмче, но трябва да се отърси човек от реалността, за да го погълне и почувства. Само от любопитство, този от моят пост ли го видя или ми пропусна поста, директно над твоя? Може да погледнеш и другите 3, ако не си ги гледала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Страшен филм ,изкефих му се ! Че даже го гледах на Blu ray. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Само от любопитство, този от моят пост ли го видя или ми пропусна поста, директно над твоя? Може да погледнеш и другите 3, ако не си ги гледала. Гледала съм ги, само този не бях и реших да му хвърля едно око За този се чудя какво да напиша и въобще в коя тема да го сложа. Но бидейки жена ще го разположа в тази тема, простете слабостта ми Много се смях, макар и да не е комедия. Просто мъжете по прашки са гледка, която много ме развеселява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 That's my BOY с Адъм Сандлър. счупих се,да се смея ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 (edited) Mr. Brooks - 9/10 Много хубав филм. 2 часа е, но до последно не ми стана скучно, за да го спирам, да си гледам телефона или да има вероятност да заспя. Прекрасна актьорска игра, много интересна идея. Ако Американски Психар и сериала Dexter ви харесват, този ще ви хареса също. Дори бих казал, че въпреки, че Американски психар ми харесва повече, то този филм е по-достъпен за широката аудитория и много хора биха го харесали повече от Американски Психар. Edited October 13, 2012 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Mr. Brooks - 9/10 Отличен филм! Гледал съм го три пъти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Перфектна игра на Гиър, интересен филм по моите стандарти разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 (edited) The Jersey Devil 2012. През целият филм бях в напрежение.Много яка психария ! - Safety Not Guaranteed - Seeking a Friend for the End of the World Edited October 15, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 STOLEN Много добър филм, останах силно доволен. SCARY OR DIE Този странен филм се оказа изненадващо приятен и интересен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Колкото и да не мога да понасям филми за края на света, този ми допадна, защото е мил и някак си интимен, без глобалните шитни, които обикновено преобладават в тези филми. Естествено няма нищо общо с Меланхолия, който ме разтресе из основи. И слава Богу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 We Need To Talk About Kevin Ами... ако някой не го е гледал, да вземе да го гледа. Края не ми хареса особено, но... останалата част от филма е много добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 (edited) The Heineken Kidnapping Филмът е по истински случай. През 1983 е отвлечен биреният магнат Фреди Хайнекен. Филма ми хареса доста. Edited October 19, 2012 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts