avelina Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Snejko, непременно ще го гледам този филм! А иначе, ако на някой му се гледа леко шантав, забавен и поучителен филм - моля, заповядайте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 (edited) Магистрала 60 и на мен заради тоя шантав свят толкова ми харесва. Edited July 10, 2012 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Продължавам с моя Юън Макгрегър-маратон Този филм е от онзи сорт, който те кара да съжаляваш, че не си прочел книгата. Със сигурност ще да е много по-добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Завладяващ, с брилянтна актьорска игра, но защо ли ми трябваше да го гледам пак - това е един от филмите, който ми въздейства по особен начин и ме боли, като го гледам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Един филм, който според мен определено си заслужава гледането е: A Little Bit of Heaven Предупреждавам, че по - емоционалните ще проронят сълзи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 ABDUCTION Въпреки че не е кой знае какво, филмът е интересен и приятен за гледане. THE HELP Страхотен филм! Отлична актьорска игра, идеално направен... GET THE GRINGO Изненадващо приятен екшън със Смел Гипсов. Струва си да се види. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Прекрасен филм indeed! По едно време с kopche се разпяхме "Go salmon, go salmon, go salmon" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 EVA За пореден път ще кажа, че испанците са невероятни в киното. Отново е постигнат поразителен ефект, без да се трошат милиони, да се бият тъпани за бюджети, 3-5-7 D и прочее глупости. Всичко е пипнато до последния детайл. Страхотен филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 REAL STEEL Много сладурски и приятен филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 REAL STEEL Много сладурски и приятен филм Наистина много добро филмче!!Започнах да го гледам с доста предубеждения,но се оказа наистина много добър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Love.Net Интересен филм, някой явно бая се е ровил по сайтовете, че и сериозна реклама им прави. Като изключим бездарната игра на част от актьорите - добре направена продукция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Love.Net Интересен филм, някой явно бая се е ровил по сайтовете, че и сериозна реклама им прави. Като изключим бездарната игра на част от актьорите - добре направена продукция. Това което ще кажа явно само на хората с които го гледах го казах. Сценария можеше да бъде в пъти по-добър ако се бяха допитали малко до точните хора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Сценария можеше да бъде в пъти по-добър ако се бяха допитали малко до точните хора Именно, примерно такива като тебе и мене.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Ареса ми, леко зловещ с потискаща атмосфера. Напомни ми малко на "From Hell" с Джонката Деп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 тоя същият Raven ли е като от поредицата ? Преди 5-10 години имаше няколко други такива . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 (edited) тоя същият Raven ли е като от поредицата ? Преди 5-10 години имаше няколко други такива . Не... Но все пак не беше идеално лош Edited July 20, 2012 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Просто брилянтен. Особено на фона на последните масови трагедии по света и у нас. Ражда ли се човек зъл или това се 'възпитава'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Clean Skin // 2012 Хареса ми идеята ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 THE RAVEN Висока оценка от мен. Добър филм в духа на старите класики. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 ЛЕДЕНА ЕПОХА 4 Както всички филмчета от поредицата великолепно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 REC 3 Филмът ще е приятен за почитателите на жанра и както винаги испанците се представят на ниво. За съжаление обаче се наблюдава СИЛНО поамериканчване, което е голям негатив. Първите две части бяха много по-сериозно направени. Въпреки това смятам, че филмът заслужава положителна оценка, най-малкото защото е много по-добър от американските продукции на тая тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 On ne choisit pas sa famille / Не избираш сам семейството си (2011) С Jean Reno е.Много се смях снощи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 DICTADO Отново отличен испански филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Миналата седмица в лятното кино "Орфей" гледах ей тази сръбска комедия: http://www.imdb.com/title/tt1784575/ Приятелите, с които бях, а и аз се скъсахме от смях. От балканското кино сърбите си остават ненадминати по отношение на комедиите. Поне според мен, разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts