Jump to content
BulForum.com

+ Гледах...

ralexes

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

City of Ember

City.of.Ember.2008.480p.BRRip.XviD.AC3-AsA.jpg

хубав филм :)

Само на мен ли ми се стори ,че събитията са след ядрена война ...200 беше числото от кутията,и след като изминат 200 години,кутията се отваря и разкрива на хората в "бункера" да излезнат навън.200 години са нужни за пълното разсейване на радиацията, в случая.Ще ми е интересно ако направят и втори филм ,пред-история.

Falling Down

falling_down_1993_580x826_159049.jpg

Edited by TRIBALERO

wickeeerpark1.JPG

Малко странен, но ми хареса... Зависи, кой на каква вълна е, но според мен си заслужава гледането... :))

Как съм пропуснала досега "The Island", още ми е непонятно... Уникален филм... :))

BR-front-the.islnd-k0c1.jpg

INTOUCHABLES

Този филм заслужава да има собствена тема, закачена най-горе в този раздел. Благодаря на всички, които го препоръчаха!

Току що го изгледах, така е ... :)

Благодарско

Detachment-Poster.jpg

След края на този филм исках да си срежа вените. Буквално. Ако имате прекрасен ден, то задължително гледайте "Detachment", за да ви стане гадно :). Въпреки всичко уникален меланхоличен филм, който няма да се хареса на всички. Броуди за пореден път показва, че е много голям.

8/10

Много добър филм. Едно от добрите попадения сред филмите за учителската професия и днешното поколение. Казва много истини.

Много добър филм. Едно от добрите попадения сред филмите за учителската професия и днешното поколение. Казва много истини.

снежколенд, ти бидейки един учител, будител и радетел, гледай да не се "детачнеш" много и да изтрепеш учениците си в един светъл ден с калашник, примерно :).

Иначе препоръчвам дебилната комедия "The Inbetweeners". Покрай нея подпуках и сериалчето - 3 сезоня с по 5-6 20-минутни серии. Добро попадение е.

50/50

MV5BNjg3ODQyNTIyN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjUzNzM5NQ@@._V1._SY317_.jpg

Нещо като френската комедия-хит от тази година. Драма но в същото време представена като комедия.

снежколенд, ти бидейки един учител, будител и радетел, гледай да не се "детачнеш" много и да изтрепеш учениците си в един светъл ден с калашник, примерно :).

Хммм, по принцип предпочитам да ги душа, но твоята идея ще ми спести време и усилия.

Иначе новият американски пай си е като стария, слава Богу...

The Talented Mr. Ripley

Сигурно съм го споменавал вече, но нищо, пак ще го спомена :) Един от любимите ми филми, днес го изгледах за пореден път.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carnage

p_166309.jpg

Влудяващ! :) Не се сещам за друг филм, при който се е налагало да си правя почивки, за да се успокоя и да не удуша човека до мен :D

Edited by PSYCHOSIS

The-Inbetweeners-UK-Movie-Poster-dylan-varian.jpg

Забавничко :) Имаше моменти, на които истински се забавлявах. Обмислям да гледам и сериала.

carnage-poster-8ad7b.jpg

Определено влудяващ! Но прекрасен.

Edited by snejko

The Talented Mr. Ripley

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carnage

p_166309.jpg

Влудяващ! :) Не се сещам за друг филм, при който се е налагало да си правя почивки, за да се успокоя и да не удуша човека до мен :D

Хах, подкрепям. Уникално добро филмче.Изгледах го цялото с дебилна усмивка. За подобен (въпреки че е от напълно различен жанр се сещам за този)

0s9f7868s7f.jpg

Много странен и много добър.

220px-Moneyball_Poster.jpg

Принципно не си падам по филми за спорт, особено американски, но този е малко по-различен и може би затова ми хареса. На някой може да се стори бавен и муден, но на мен именно това ми допадна - липсата на стандартните клишета, които присъстват в буквално всеки един филм на подобна тематика.

beginners-movie-poster_lg.jpg

Много се чудих в коя от двете теми да сложа този филм, защото не знам дали ми хареса или не. Затова го слагам тук, за да може някой, ако иска да го гледа и сам да прецени за себе си. На мен ми беше бавен и много добре си заспах на 2 пъти. Въпреки това си имаше добрите моменти и оригинални хрумки.

...На мен ми беше бавен и много добре си заспах на 2 пъти.

Демек става идеално за приспиване ;)

Въпреки това си имаше добрите моменти и оригинални хрумки.

Между другото откога навлезе въпросната лигава дума "хрумка" от форумите в бг-мама навсякъде? Не се заяждам, просто вече ми са познати всевъзможните лиготии оттам, като най-странно ми звучат изрази като "днес ще водя детенце на доктор"... при което искам да хлопна по тиквата въпросната патка и да я питам за някакво случайно детенце от улицата ли става дума, или за нейното конкретно и откога конкретно на тази дума отпадна членуването (което дори пред липсата на запетайки в моите постове просто бледнее)

Edited by djadomraz

Между другото откога навлезе въпросната лигава дума "хрумка" от форумите в бг-мама навсякъде? Не се заяждам, просто вече ми са познати всевъзможните лиготии оттам, като най-странно ми звучат изрази като "днес ще водя детенце на доктор"... при което искам да хлопна по тиквата въпросната патка и да я питам за някакво случайно детенце от улицата ли става дума, или за нейното конкретно и откога конкретно на тази дума отпадна членуването (което дори пред липсата на запетайки в моите постове просто бледнее)

Абсолютно нямам идея в бгмама какво използват, защото не чета никакви мамешки форуми. "Хрумка" си я знам от дете и просто сега се сетих за нея. А това с детенцето и мен адски ме дразни - сякаш жената като роди и чувството и за граматически правилно построено изречение изведнъж се изпарява.

Perfect-Sense-movie-review-McGregor-Green-hot-poster.jpeg

Иначе по темата - чудесен, прекрасен, оригинален филм с толкова дълбок смисъл, че чак не можах да му стигна до дъното.