Killerincho Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Стандартната хамериканска комедия, нищо ново под слънцето. Същите изтъркани до безобразие лафчета, същите мимики, същите жестове и цялата боза пусната в действие за пореден хиляден път. Но момчетата го изиграха добре, ефектите бяха на ниво и в крайна сметка става за убиване на времето, нещо, с което малко комедии могат да се похвалят последните 6-7 години. Затова го хвалим Ако се гледа групово с бира в ръка, даже е още по-забавен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) Проблемът идва от това, че повечето хора очакват да видят по нещо ново и оригинално във всеки филм. И аз бях с такова мислене, но го изоставих, когато осъзнах, че такива филми в днешно време са изключителна рядкост (най-вече в сферата на трилърите и криминалните филми). Затова вече гледам да се радвам на всеки филм, който придава малко свежест на стандартното и добре познатото. Edited May 8, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Отдавна си промених изискванията към един филм. Ето защо в момента филми като Батълшипс, Трансформърс и тем подобни ми се струват много добри, а филми със смисъл в тях, натоварващи, затрудняващи и каращи гледащия да се включи в драмата около главния герой, ми се струват тъпи, изтъркани и т.н. Живеем в 21-ви век. Ако в един филм няма ефекти и се не спасява планетата - не е за тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Отдавна си промених изискванията към един филм. Ето защо в момента филми като Батълшипс, Трансформърс и тем подобни ми се струват много добри, а филми със смисъл в тях, натоварващи, затрудняващи и каращи гледащия да се включи в драмата около главния герой, ми се струват тъпи, изтъркани и т.н. Живеем в 21-ви век. Ако в един филм няма ефекти и се не спасява планетата - не е за тази тема. Абе не всичко е ефекти.Аз като голям фен на научната фантастика ,съм гледал страшно много филми с подобна тематика (още от много малък)и вече супер много ми се изтъркаха новите филми с Трансформърсите и тн.Сега предпочитам да гледам нещо криминално с мистерии или трилър,примерно. Не се сещам за фантастичен филм от 2011,с яки ефекти,който да ми е направил хубаво впечетление след като съм го гледал. МОД ЕДИТ: "МНОГО СИ ПРОСТ, САШЕ", казват в едно предаване.... Добре че съм бърз в рефлексите, та не успя ЦЕЛИЯ филм да ми развалиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Гледахме Avengers .Много е добър филма.Екшън,ефекти,и хумор ,3д. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 CARLOS Трите части на CANAL+. Страхотен филм! Не знам кога е заснет, но пък как е изпипан и изигран - абе класика. Специално съобщение за Иван - не се напъвай да го гледаш. Има положителен IQ ефект. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 CARLOS Трите части на CANAL+. Страхотен филм! Не знам кога е заснет, но пък как е изпипан и изигран - абе класика. Напълно съгласен! Гледах го преди 2 години някъде....класа! =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Мъж на ръба Изненадващо хубав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Zeiten aendern Dich German 2010 историята на един немски рапър Добро филмче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Случайно попаднах на него Amadeus Обикновено биографичните филми не струват, но този определено заслужава внимание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Случайно попаднах на него Amadeus Обикновено биографичните филми не струват, но този определено заслужава внимание. То пък има си хас да не ти хареса филм с 8 оскара (от годините, в които оскарите имаха някаква стойност, разбира се). Може би защото се занимавам с музика или защото съм фенка на Моцарт, филма ми е любим за всички времена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Мъж на ръба Изненадващо хубав. филма ставаше до средата ... ама кулминацията е просто умопомрачително тъпа. невероятно е как един що годе добър филм са го прецакали с финалната развръзка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Get the gringo aka How I spent my summer vacation Хубав, свеж, със забавни моменти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 GOD BLESS AMERICA Отличен филм!!! Като гледам така американските малоумници са все по-близо до дъното. Не знам дали сте забелязали как и тук вече настъпва тази тенденция. Страхотна идея, страхотен поглед върху нещата - браво на автора! Дали пък вече не са необходими главните герои в действителност? MISS BALA Малко странен, но интересен филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Sexo con amor, уникална чилийска комедия. Изключително свеж филм с много добри акгьори и чудесна идея. Горещо препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Дали пък вече не са необходими главните герои в действителност? То ако си спомниш колко смисъл имаше във филми като рамбо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 И от мен един глас за Грингото с Мел Гибсън, също така подобен, но по-добър е Payback. Добавям и I spit on your grave. Доволно брутален с доволно готина мацка . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Приятно филмче, чудесен за убиване на 2 часа в почивен ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 (edited) В началото на филма бях с неприятното чувство, че във трейлъра са събрани всички добри моменти, но се оказа, че има доста други силни моменти и филма става. Edited May 20, 2012 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 LES LYONNAIS Като изключим филмите на Люк Бесон, това е един от най-добрите френски филми през последните 20 години... THE WOMAN IN BLACK Много рядко се случва напоследък да се види нов филм, който да е по-добър от оригинала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Safe House хубав филм ... то лош с дензъл уошингтън май няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 MAN ON A LEDGE Добър филм, добре направен и добре изигран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZAfmn-9jVeA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funnn Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 (edited) Le missionnaire / Мисионерът (2009) Стара, но не-лоша комедия. Edited May 27, 2012 by funnn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts