djadomraz Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 ШИБАНАТА ХИЖА В ШИБАНАТА ГОРА Е НАЙ-ШИБАНО ЯКИЯ ФИЛМ, КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛ ЕВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кой това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1259521/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 The Taking of Pelham 123 Този филм съм го свалял сигурно 5 пъти вече, но поради една или друга причина винаги съм го трил, преди да го гледам. Е, днес го изгледах, преди да го изтрия Доволен съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Тоя ми е много познат,но не мога да се сетя дали съм го гледал. На влака бяха ли му разбити спирачките ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Mission Impossible Ghost Protocol Много добър както винаги. Въпреки изхвърлянията на места.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 (edited) Haywire като цяло е добре направено/заснето, но филмчето не е нещо особено. привлече ме каста, режисьора и факта, че главната героиня е действаш MMA боец. определено в бойните сцени си личи мма стила(малко дървена изглежда хореографията), а мацката е много симпатична ... особено като ги смила от бой. п.п. има една сцена, в която се бие с мъж в хотелска стая ... еми, да ме извиняват, ама това си е равносилно на секс сцена gina carano си заслужава двата часа. поне за мъжката аудитория п.п.п. само да подчертая, че е много далеч от класата на филми като "идентичността на борн", така че ако очаквате нещо подобно, ще се разочаровате. Edited April 21, 2012 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 THE DEVIL'S BACKBONE Една от толкова многото отлични испански продукции... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Аз след един филм на Педро Алмодовар избягвам испански филми и режисьори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Джордж Клуни и Александър Пейн - опасно добра комбинация Препоръчвам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Аз след един филм на Педро Алмодовар избягвам испански филми и режисьори Ти намери на кой да гледаш филм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ти намери на кой да гледаш филм... Жена ми ме замъкна. Това беше последната подобна боза. Толкова бях нещастен, че тя чак ми се извини след това че ме е накарала да го гледам с нея а аз бях толкова нервен, че ми идеше да си прегриза ръката към рая на филма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Аз след един филм на Педро Алмодовар избягвам испански филми и режисьори Много си се объркал. Просто може да гледаш ВСИЧКО останало, но не и това. Гледай произволен филм на Гилермо Дел Торо, примерно. THE DARKEST HOUR Филм със сума помия в досието - в смисъл маса глупости изчетох колко тъп бил и се настроих да заспивам на него. В крайна сметка какво се оказва обаче - филмът е почти изцяло руски, което ще рече с малък бюджет и трябва да ви кажа, че далеч не е лош. Много интересна идея, макар и на изтъркана тема. Става за разпускане. Не очаквайте велики актьорски постижения и дълбока философия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Само някой да вземе да ми похвали "Бойни кораби"!! По-голяма тъпотия рядко се среща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Black Death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ако сте пропуснали да гледате Мисия Вавилон Препоръчвам ви го, гледах го онзи ден в къщи на 3D струва си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 American Reunion - изключително забавен от началото до края Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 (edited) За всички фенове на Star Wars Edited April 26, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Battleship - отдавна не бях гледал качествен глупаф екшън на кино. Силно препоръчвам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 (edited) По-тъп ли е от Mortal Kombat 2 (който е с почти нулев сюжет но ефектите кефят... и бях успял да убедя 2 мацки да го гледат с мен познай после колко сол ми триха на тиквата) Edited April 26, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 + за intouchables Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Safe House Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 +1 за Chronicle / Хроники (2012), много добър, дано да измислят и няква 2ра част Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 The Avengers Wooohoooooooooo! So much fun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Излезна ли вече по кината 0_o (sun) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Black Gold . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts