Triti Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Филмът не е документален, нито е съвсем игрален, тъй като са ползвани някакви моменти от историята, за която разказват. На мен ми хареса именно тази идея - документално-игралната. Освен това двете главни героини се справиха чудесно с ролите си; и двете са с невзрачен опит в киното. Пък и се запитах дали посланието към 14-15 годишните изобщо би стигнало до тях в този му вид. Наясно съм, че филмът има много пропуски, но определено имам предвид, че е различен от масовата боза, която бълва Холивуд в последните години. В последните му минути наистина е тежък за гледане и пили по нервите, обаче и това е някакво филмово усещане, което рядко вече човек може да изпита. Сега дали има нужда от такива усещания или няма, не е спор, в който искам да влизам, просто смятам, че някои послания си заслужава да бъдат по-остро поднесени; особено когато целят да стигнат до мислите, дето вятър ги вее на бял кон, на тинейджъри. Ако този филм не се справи с намеренията на "модерните" 14-15 годишни момичета днес, не виждам какъв филм изобщо би могъл да го стори. Такива неща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Първичен код - доста задържащ вниманието, определено приятен начин да запълниш час и половина. http://zamunda.net/details.php?id=258388&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Тия двамцата нямат спирка. woox, моля те, поне ти спри. С жена и стена не се спори. И за да не бъда ОФТОПИК, препоръчвам анимацията "Rio", препоръчана няколко страници назад Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 The way Back хубав филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Вчера изгледах Sniper: Reloaded http://www.imdb.com/title/tt1571243/ Беше готин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 + още един глас за The Lincoln Lawyer. добро съдебно трилърче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Айде стига с плакатите само де. То пък това на нищо не прилича вече. 1. Плаката изчезва след време, защото линковете към тия сайтове се променят. 2. Плаката не ми дава информация какъв е филма и какво му е хубавото. Ако искам да търся информация из интернет за филм, ще си търся филмите сам, а няма да посещавам темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 ще си търся филмите сам, а няма да посещавам темата. Животът си е твой прави квото искаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Животът си прави квото иска Не съм съгласен. Специално за Stenli, ще препоръчам следните филми. Много подобни по жанр на неговия. Ще му допаднат със сигурност. За останалите, Blindness Леко депресиращ филм, но си заслужава гледането. Някои неща не му бяха наред, но заради историята и замисъла си заслужаваше. 8/10 от мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Тия двата са ми любими. Всеки път ме разчувстват Иначе и аз да препоръчам: Posted Image Страхотен е. Екшън, комедия, драма, дори анимация от време на време. Ще се хареса на малки и големи. Чак се чудя на гения на режисьора. Истински шедьовър!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Тия двата са ми любими. Всеки път ме разчувстват Иначе и аз да препоръчам: Posted Image Страхотен е. Екшън, комедия, драма, дори анимация от време на време. Ще се хареса на малки и големи. Чак се чудя на гения на режисьора. Истински шедьовър!!! lmao woox, специално заради теб ще започна да слагам линкове към imdb. The lincoln Lawyer 3:10 to Yuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Не е само заради мен. Така е много по-удобно. Плакат и линк. Или плакат и име. Или само име и коментари. Просто само плакат не върши работа, защото в случая не се вижда. Трябва да отварям детайлите на прикаченото изображение, да му гледам името, ако случайно там е написан филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred Murher Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Ами казвам ти гледай ZombielandMy link Но не забравяй да гледаш и Титаник;-) Ама Българ ще ви разбие хора! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 (edited) True Grit Edited May 30, 2011 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 True Grit +1. Актьорите са на изключително ниво и макар и да не се "случва" кой знае какво филма те грабва и интригува. Мат Деймън беше особено впечатляващ за мен, различен от стандартните му роли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 + 2 за Ayrton Senna: Beyond the Speed of Sound (2010) УНИКАЛЕН, СТРАХОТЕН, ИСТИНСКИ, НЕСПЕКУЛАТИВЕН !!! Сена е бил one of a kind! Не мога да намеря по-правилно определение! Друг като него няма да се роди сигурно! Почувствал натиска на връзките, парите и политиката, той мрази точно тези три неща в този спорт! Просто фантастичен. Щях да заплача поне 5 пъти на филма. Сена (малко преди инцидента) : Във Формула 1 нямам толкова да уча, колкото в живота. Имам много неща да направя, но има време и за тях. Може би съм изминал половината си живот... (нещо от сорта беше казал, ужасно тъжно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Поредния ергенски запой 8/10 На който му е харесала първата част и тази ще му допадне. Направена е в същия стил, само са добавени някои голи (мъжки) екстри, но за хората с чувство за хумор няма проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 PRIEST Филмът не е някакъв шедьовър, но е много приятен за гледане. Типична екранизация на комикс, да се надяваме да има продължение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 (edited) UNKNOWN HANNA HENRY'S CRIME Edited June 8, 2011 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Препоръчвам с две ръце "Source Code" и с една "Paul". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 PRIEST - хареса ми филма,UNKNOWN също ,HENRY'S CRIME ще е добро филмче с Киану Рийвс ,ама чакам субтитрите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 http://zamunda.net/details.php?id=245210&hit=1 Secret Origins: The Story of DC Comics (2010) Винаги са ми били приятни героите на DC, та тази филм е прекрасен начин да се запознае човек с тях и хората създали ги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 доста странен филм Но за сметка на това много свеж и приятен за гледане. Останах много доволен. + 2 за Ayrton Senna: Beyond the Speed of Sound (2010) УНИКАЛЕН, СТРАХОТЕН, ИСТИНСКИ, НЕСПЕКУЛАТИВЕН !!! През седмиците, в които се опитвах да събера сили да го гледам, успях да върна 1,2 ТБ на 8ГБ версия. Това показва колко много хора са го гледали. Снощи най-после успях да го пусна и изгледам. Нямам какво да кажа... Просто трябва да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Препоръчвам филма, който даваха преди малко по Нова телевизия. The Kingdom - супер е. Не знам как съм го пропуснал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts