djadomraz Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 За кино - не. За вкъщи - да. Аз снощи го изгледах и общо взето не съм много очарован. Започна добре, но към края се сговняса. А откъде свали 1080p версия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Еее, де. Животни . Добре - Тор е невероятен филм, дайте 12 лева за кино да го гледате. Иначе +1 за Fast five. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 А откъде свали 1080p версия? Е то май още не е излязло Двд-то .Сега т'ва са някакви TS версий,не си струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 (edited) Забавна анимация. Който реши да я гледа, да внимава много в детайлите!!! Edited May 8, 2011 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 хъхъхъ Ка'ви са тия пернатите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 (edited) The Way Back Ако 127 Hours ви е харесал, то The Way Back ще ви допадне също Лична оценка 10/10 Интересно, в началото има Българско участие Edited May 8, 2011 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 The Lincoln Lawyer (2011) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 + 2 за "Рио" Забавен, актуален, с много добри ефекти, супер реални и човешки бяха направили жестовете и мимиките особено Много смях е филмчето, заслужава си да се гледа, да се повтори, потрети и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 22 Bullets- 8/10 Хубав и динамичен филм за отмъщение и за мафия. Субтитрите са пълна боза обаче. Дори има и едни Английски, които за нищо не стават. Добра режисура. Добра актьорска игра. Динамичен като цяло. Няма скучни моменти. На места, доста брутални сцени на побой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 22 Bullets- 8/10 + едно голямо 1!!! Страхотен филм. Динамичен. Бях го забравила. Добре, че Ангел ме подсети. Жан Рено си е Жан Рено! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 + 2 за "Рио" Туй нещо го гледах тази вечер/сутрин и слушах само "колко е сладък" и прочие... ако не харесвате папагали, салса (ЗНАМ, ЧЕ Е САМБА ТОВА ВЪВ ФИЛМА, ПОВТОРИХА МИ ГО еН-пъти) и латино смешки по-добре не. Инак, песа е як. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 The Lincoln Lawyer (2011) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 И аз ще препоръчам The Lincoln lawyer. Приятен и динамичен филм с добра актьорска игра. Малко близките кадри ми дойдоха в повече, но може да е било защото го гледах на кино. Което в същност може да си спестите и да си го гледате в къщи. 8/10 мога да му дам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Middle men Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Хммм... един филм, който изгледах със смесени чувства. Ама смесени в двете им крайности. Уникалното в този филм, което ми подейства различно, е усещането, че те приобщават към събитията. Сякаш познаваш лично тези деца... http://www.youtube.com/watch?v=qolORalWZUw Линк за филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 The Adjustment Bureau Много ми хареса ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n2igjYFojUo Много ми хареса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 PARAdox Soldiers Куул е филма ,само дето не разбрах как така се порт-наха назад във времето (и после обратно).Малко като приказка хахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 доста странен филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 И аз ще препоръчам The Lincoln lawyer. Приятен и динамичен филм с добра актьорска игра. Малко близките кадри ми дойдоха в повече, но може да е било защото го гледах на кино. Което в същност може да си спестите и да си го гледате в къщи. 8/10 мога да му дам. И аз съм за 8/10, но ако бяха сложили за адвокат William Fichtner , можеше спокойно да е 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Хммм... един филм, който изгледах със смесени чувства. Ама смесени в двете им крайности. Уникалното в този филм, което ми подейства различно, е усещането, че те приобщават към събитията. Сякаш познаваш лично тези деца... http://www.youtube.com/watch?v=qolORalWZUw Линк за филма. Ами да ви кажа аз не можах да го изгледам до края!! Много тежък филм!Ама си заслужава да се гледа де,ако можете да издържите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 KILL THE IRISHMAN Отличен във всяко отношение! А как тури оня шотландски гей на място - поклон! Яд ме е, че се предаде без бой накрая... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Хммм... един филм, който изгледах със смесени чувства. Ама смесени в двете им крайности. Уникалното в този филм, което ми подейства различно, е усещането, че те приобщават към събитията. Сякаш познаваш лично тези деца... Ами да ви кажа аз не можах да го изгледам до края!! Много тежък филм!Ама си заслужава да се гледа де,ако можете да издържите! Не знам на мен ли нещо ми е увредено или какво, но аз нищо "тежко" не видях в тоя филм. Както и нещо, което да ме накара да не го изгледам до края, като изключим изключителната скука. На моменти беше толкова плоско, че ми идеше да си изям лицето. Супер аматьорски направен филм. Единственото, по-смущаващо бяха онези снимки на Мегън. Това беше. Слаб филм за мен. Дори и да ме накара да се приобщя към събитията не успя да ме накара, заради недостоверността на материалите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Не знам на мен ли нещо ми е увредено или какво, но аз нищо "тежко" не видях в тоя филм. Както и нещо, което да ме накара да не го изгледам до края, като изключим изключителната скука. На моменти беше толкова плоско, че ми идеше да си изям лицето. Супер аматьорски направен филм. Единственото, по-смущаващо бяха онези снимки на Мегън. Това беше. Слаб филм за мен. Дори и да ме накара да се приобщя към събитията не успя да ме накара, заради недостоверността на материалите. Абе не знам за тебе,но за мен си беше тежък.Особено последните 20 минути.И за каква достоверност на материалите говориш?!!Това все пак не е документален филм а игрален!Всеки сам си преценява,но аз не можах да го догледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Абе не знам за тебе,но за мен си беше тежък.Особено последните 20 минути.И за каква достоверност на материалите говориш?!!Това все пак не е документален филм а игрален!Всеки сам си преценява,но аз не можах да го догледам. Игрален, който цели да изглежда като филм правен от реални кадри. За такава достоверност говоря. Виж Blair Witch примерно. На края на филма ще направиш проучване да видиш дали е истинско. Тук просто не беше нужно, защото се видя, че не е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts