RaptoR Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Пореден испански филм на много високо ниво. Дано да си водят записки американците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Incendies - сериозен филм ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 +1 Thor http://www.imdb.com/title/tt0800369/ На кино определено си заслужава, като сюжет не мога да съдя, може би комикса е бил постен, но не ме грабна особено. Не е от филмите, които ще помниш и препоръчваш дълго време след това...Главно за 3Д зрелишето си заслужава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 +1 за ТОР. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Айде и от мен +1 за Тор Филмът е тъп като гъз, но има няколко момента, заради които си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 ЗИНА, ДЖЕКИ ЧАН, РОБИН ХУД Тук припаднах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 ЗИНА, ДЖЕКИ ЧАН, РОБИН ХУД Тук припаднах. Да. Забавно беше, но на мен лично щеше да ми е по-забавно ако не бях гледал Family Guy и по-точно епизода, в който Peter обикаляше из China town и казваше на всеки мъж на улицата Джеки Чен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Аз на Зина избухнах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Айде и от мен +1 за Тор Филмът е тъп като гъз, но има няколко момента, заради които си заслужава. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Kill The Irishman хареса ми. в духа на "добри момчета"(goodfellas) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 I am Number four The Rite казват че е по действителен случай,обаче не съм склонен да повярвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 The Lincoln Lawyer Много добър адвокатски трилър! Хм, май измислих нов жанр Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 The Departed Много силен филм ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 The Departed Много силен филм ! + 1 Саше, как може чак сега да го гледаш този филм?! Аз съм го гледала поне 4 пъти. Наистина е много силен, може би най-добрата роля в киното на Лео ди Каприо. Може би се конкурира само с "Кървав диамант" и "Хвани ме ако можеш". За тях, естествено давам пак много силна оценка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 И аз това се чудих,как съм го пропуснал през годините Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Наистина е много силен, може би най-добрата роля в киното на Лео ди Каприо. Може би се конкурира само с "Кървав диамант" и "Хвани ме ако можеш". За тях, естествено давам пак много силна оценка. Body of Lies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Shutter island с ди каприо също е мнооого як kill the irishman - 6/10 source code - 10/10 sucker punch - 2/10 и то само заради самураите jack ass 3d - 15/10 rango - 3/10 тилт - макар и български колкото да ми се иска да дам повече от 3/10 не мога много бавен филм без никва ясна идея стъпки в пясъка - 8/10 лове.нет - 5/10 бързи и яростни 5 - 10/10 епичен напоследък ходя доста на кино ма някси работите не се получават ,в нас за без пари гледам по успешни филми можд би последните ми 10 ходения в мола са абсолютна загуба на пари ....... няма вече хубави филми и за малко да забравя the last airbender - минус 10/10 аз съм номер 4 - минус 10/10 тия двата ги гледах на предпремиера за по 15лв и още не мога да си го простя ебати тъпите филми, а трейкърите изглеждаха обещаващи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 (edited) Бързи и Яростни 5 хубав беше,но на места доста нереално.Тия въжета от титаниум ли бяха от кво бяха ,но нямаха късане мамицата им.Иначе колите муцка Edited May 6, 2011 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 (edited) Fast Five - определено ми хареса, въпреки че точно този тип не ми допадат, и освен първия - другите не съм ги гледал. Филмчето си заслужава отвсякъде, не ми стана ясно обаче, защо само във Фламинго/Арена го дават /вероятно за права става дума, но Синема -то нещо издиша в такъв случай/. Тор също не беше лошо филмче, но някак много обикновен ми дойде - та в общи линии не ми хареса. Edited May 6, 2011 by Светлия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 (edited) тор как е иначе заслужава ли си да го гледаш на кино Edited May 7, 2011 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 тор как е иначе заслужава ли си да го гледаш на кино Да. Както виждаш, доста хора в темата са го препоръчали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 тор как е иначе заслужава ли си да го гледаш на кино За кино - не. За вкъщи - да. Аз снощи го изгледах и общо взето не съм много очарован. Започна добре, но към края се сговняса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Аз пък ще кажа обратното... За кино - ДА За вкъщи - Не Точно заради ефектите си заслужава да се гледа на 3D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 +1 за Kill the Irishman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 И на мен Тор ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts