PSYCHOSIS Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 http://zamunda.net/details.php?id=246080&hit=1 Получих точно това, което очаквах - дебилен екшън с елементи на простотия Ако поради някаква причина сте вкиснати и искате да релаксирате, този филм може да ви помогне. Ако очаквате някакъв смисъл и качество, търсете на друго място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Knocked Up катрин хейгъл е новата чарлийз терон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 127 hours Много силен филм направен по истинска история. Ако очаквате някакъв екшън сте сбъркали филма. Той си е изцяло драма. Филм за силата на духа. 8/10 Добре е да не четете "резюметата", защото издават края на филма, това не пречи филма да е въздействащ, но все пак... Освен това след като го изгледате може да прочетете и тази статия, която добавя някои неща към историята http://ivo.ucoz.com/index/0-46 Браво, браво. Това е филмът. Много силен и емоционален. Пък и като си представи човек, че е по истински случай. Невероятно направо. Особено любима ми стана сцената с монолога, когато си представяше как участва в някакво тв шоу. Уникален филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 A serious man Много добър филм. Много добра режисура. Много добър саундтрак. Много добра актьорска игра. Много добър актьорски състав. Много интересна история. Горещо препоръчвам. 9/10 само дето не го разбрах от начало, защото религията не ми е силата и трябваше да попрочета малко след края на филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 +1 за "127 hours" и "Megamind", общо +2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 + още един за 127 Hours. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 + още един за 127 Hours. Наистина много добър! Изключителна режисура и брилянтен Джеймс Франко! Един от задължителните филми за годината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Добро ешкънче. +1 за The Man From Nowhere. А тоя 127 часа просто не ми стиска да го гледам, много хард ми идва това което чета за него. Макар да е ясно, че е добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 А тоя 127 часа просто не ми стиска да го гледам, много хард ми идва това което чета за него. Макар да е ясно, че е добър филм. Хахаха, пъзльо Не чети нищо, просто гледай. Щом като аз - бременната със слабо сърце го изгледах, си мисля, че всеки може да го гледа, така че давай смело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 + още един за 127 Hours. Страхотен... Толкова тежки филми съм изгледал, но за пръв път докато си късаше нервът на ръката ми стана отвратително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 The Green Hornet ми допадна. Приятно комедийно екшънче за кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 http://zamunda.net/details.php?id=249983 My Fake Fiance(моят фалшив годеник) вчера го даваха по НОВА...много приятно филмче.Романтична комедийка с готин край Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 So kyoooot! Чудесен филм! Препоръчвам да се гледа в сгушено положение! + 2 Много емоционален, забавен, свеж! Отдавна не е имало на екран нещо толкова вълнуващо и истинско, през които всички малко или много да сме минали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Тъй като не сме написали името на филма, за който говорехме, ето го и него : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 След отличните ASSASSIN'S CREED - LINEAGE и HALO WARS се появи и доста приятния ULTRAMARINES, който освен всичко друго е и пълнометражен. Силно се надявам да виждаме повече такива продукции занапред. Филмите са разбира се предимно за фенове на компютърни игри и естествено предимно на филмираните. Ако не попадате сред тях е излишно да гледате. --------------------------------------- UNSTOPPABLE - един наистина добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 ULTRAMARINES, който освен всичко друго е и пълнометражен. Силно се надявам да виждаме повече такива продукции занапред. Филмите са разбира се предимно за фенове на компютърни игри и естествено предимно на филмираните. Ако не попадате сред тях е излишно да гледате. значи ще го гледам скоро Дано някой седне да направи и нещо в стил Blizzard деа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 UNSTOPPABLE - един наистина добър филм. + 2 Наистина добър филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 За тази роля Колин Фърт спечели златен глобус - заслужава си да се види. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 BLACK HOUSE - отличен корейски трилър, много приятно ме изненада THE MAN FROM NOWHERE - още една отлична корейска продукция. Този филм и горния са от любимите ми шамари, които получават некадърниците от Холивуд. Дано да има повече такива и дано си водят записки ония келеши. THE KILLER INSIDE ME - симпатично луд филм. Хареса ми. Между другото ако някога някое създание размаже така Джесика (па ако ще и к*рва да е), лично аз без да ми мигне окото бих му запържил далака в зехтин докато му вадя бъбреците един по един и т.н. в тоя ред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) TRUE GRIT Много приятен. И особено играта на Jeff Bridges, както винаги кефи много. http://www.imdb.com/title/tt1403865/ И братята Коен както винаги на ниво. Като споменах за братята, се сетих за No Country for Old Men - много добър филм, който никога не бих гледал доброволно. http://www.imdb.com/title/tt0477348/ Edited January 19, 2011 by Светлия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) UNSTOPPABLE - един наистина добър филм. Право в десятката! Към края се усетих, че от вълнение съм свил пръстите на краката си и съм се хванал за дръжките на стола! Сега ми се играе Railroad Tycoon Edited January 19, 2011 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Право в десятката! Към края се усетих, че от вълнение съм свил пръстите на краката си и съм се хванал за дръжките на стола! Сега ми се играе Railroad Tycoon Ангелария, аз освен съспенса, през цялото време не спирах да псувам оня мазен, потен шопар, който направи белята в началото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 значи ще го гледам скоро Дано някой седне да направи и нещо в стил Blizzard деа Може би.Почнал е кастинг за главните роли за WOW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) Право в десятката! Към края се усетих, че от вълнение съм свил пръстите на краката си и съм се хванал за дръжките на стола! Сега ми се играе Railroad Tycoon Добре де, не съм гледал филма още, но на мен ми се стори като дежа вю... Копие на Speed (1994), само че ограничено с ЖП. Греша ли? Edited January 19, 2011 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Mar Adentro / The Sea Inside / - Много тъжен филм 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts