Vetim Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Inception 2010 Най-накрая намерих време да го изгледам и определено си заслужава. Филмът е много добър, всичко е пипнато отлично. Ако вникнеш в същината, спокойно ще те пренесе в своя свят. А всякакви сравнения с матрици и тем подобни не му подхождат. Оценка 9/10 гледам е излезнал Блу Рей релийз на Saw 7 . Обаче качеството не ми изглежда да е блу Рей : sample да го свалям ли ? Най-малкото изчакай оригиналното аудио, иначе филма просто си е правен за 3д кино, по какъвто и друг начин да го гледаш ще е съвсем друго Edited December 23, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Аз гледах днес за втори път Мачете и все повече му се кефя на този филм. Имам чувството, че режисьора и артистите са се напили на някакъв купон и са решили да го направят този филм просто за кеф. Не знам за вас, но мен си ме кефи много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Доста бавен филм (който отгоре на всичко беше прекъсван от няколко сини екрана на моят Топчо и ми се стори още по-бавен), но не съжалявам, че го изгледах, защото уважението ми към Hugo Weaving като актьор се покачи неимоверно много. Отлична игра... всякакви Матрици, Лордове, Вендети са нищо в сравнение с изпълнението му тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Гледай си мача и не се занимавай Гледам мача с интерес Доста бавен филм (който отгоре на всичко беше прекъсван от няколко сини екрана на моят Топчо и ми се стори още по-бавен), но не съжалявам, че го изгледах, защото уважението ми към Hugo Weaving като актьор се покачи неимоверно много. Отлична игра... всякакви Матрици, Лордове, Вендети са нищо в сравнение с изпълнението му тук. Снежи, кажи филма хубав ли е, защото се мисля дали да го гледам от едно време насам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Гледам мача с интерес Снежи, кажи филма хубав ли е, защото се мисля дали да го гледам от едно време насам... Според мен няма да изгубиш, ако го гледаш. Нищо особено не се случва, но въпреки това беше истинско удоволствие да се наслаждавам на актьори от този калибър. Като гледам и в наградите (верно, само австралийски) главните роли са ги обрали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 "Домовой" - на мен ми допадна адски !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Пфуууу баси тежкия филм. Поздрав за всички 17-годишни момиченца, които смятат, че животът им е толкова труден и скапан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 снежколенд, гледам, че си опукала литъл фиша и ти препоръчвам, ако не си гледала, BIG FISH . Вчера поизгледах "Black swan". Много смахнат филм. Me likey. Твърда седмица по десетобалната му давам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 снежколенд, гледам, че си опукала литъл фиша и ти препоръчвам, ако не си гледала, BIG FISH . Вчера поизгледах "Black swan". Много смахнат филм. Me likey. Твърда седмица по десетобалната му давам. Биг фиша отдавна съм го гледала, аз не изпускам смахнати филми, дай ми само такива да гледам Сега чакам черния лебед с по-свястно качество и ще го изпапам и него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) THE LOVELY BONES -(2009) Eдин филм на Питър Джаксън, който ми хареса. Историята е криминална и едновременно с това доста фентъзи жанр, което бе доста свежо. Не бях гледал подобен филм и определено ме впечатли и ме накара да се замисля дали наистина има живот след смъртта....някъде там. Заслужава висока оценка, заради посланието, актьорската игра и уникалните сюрреалистични пейзажи. Edited December 24, 2010 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 На мен много ми допадна, за света в нас и самите ние в него - една ретроспекция от позицията на 10-15-20 години относно минало, настояще и бъдеще в живота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 (edited) Mr. Jones много стойностен филм, който навремето(а и сега) сякаш остана(ва) встрани от вниманието на зрителите(съдейки по коеф. в imdb). невероятна игра на ричърд гиър(общо взето one man show). лентата е сравнително стара(1993), но винаги когато имам време бих я гледал отново и отново. притежава своеобразен декадански чар. Edited December 25, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 ХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХах .... няма к'во повече да кажа. :laughing: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 (edited) Вчера поизгледах "Black swan". Много смахнат филм. Me likey. Твърда седмица по десетобалната му давам. За мен това е един от най-добрите филми на годината, ако не и най-добрият. Аз му давам деветка и му предричам сигурна номинация за Оскар и за най-добра женска роля на Портман. Edited December 26, 2010 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Много доволно филмче, заслужаваше си трите кинта на Фейсис! Смях има доста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) Мъж ми не го беше гледал и снощи се наложи да си го припомня заради него. Мнооого добър, много. Доста тежка драма за един баща, който се опитва да спаси живота на дъщеря си. Edited December 27, 2010 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) най накрая излезна читав release за SAW даже ще влезна в духа на филма,като го гледам с 1 око Ми гледах го,брутален е ...и до там Edited December 27, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 !!! Красота !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 (edited) Secret Reunion хубав филм. ако беше американски, сигурно щеше да е в категорията на т.нар. блокбастъри, а главната роля да се изпълнява от дензъл уошингтън(kang-ho song май е корейския му еквивалент) ... струва си 2-та часа. няма да се учудя ако след време американците открадната сюжетната линия(както направиха в departed), ама ми е интересно с какво ще заместят противопоставянето северна-южна корея Edited December 29, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0331933/ Думата е ЛЕК. Който търси нещо леко и грам не заангажиращо сиви и други клетки, може да се наслади на чичо Томи Лий Джоунс и компанията му от 5 мажоретки. Въобще на Томи Лий много му ходят комедийни роли с намръщена физионимия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 So kyoooot! Чудесен филм! Препоръчвам да се гледа в сгушено положение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangenick Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) "Шоковата доктрина", документален. Наистина шокиращ. Edited December 29, 2010 by strangenick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 http://www.residentadvisor.net/news.aspx?id=13018 http://www.youtube.com/watch?v=ZXrnpgSFwnU много интересен филм,за ЦЕНИТЕЛИ на електронна музика ! + The Objective 2008 http://www.youtube.com/watch?v=mhpSJWwsKJA&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 The Man from Nowhere страхотен! корейският Man of Fire/Léon, като поне за мен е много по-добър от филма с дензъл уошингтън и се доближава до този с жан рено. трябва да се гледа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Без съмнение най-красивата анимация, която някога съм виждал! А и историята е впечатляваща. Мога само да съжалявам, че не го гледах на 3D на голям екран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts