TRIBALERO Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 е те т'ва ме чупи :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 ТРИ пъти почвам да го гледам този филм и трите пъти го махам макс до 20-тата минута! Този, е дирекно за другата "подобна" тема, според мен разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Това горе е най-слабият филм за тази година. Язък, че толкова харесвам латино мацката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Точно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Това горе е най-слабият филм за тази година. Язък, че толкова харесвам латино мацката. то латино мацката си беше почти целия филм , + сцената където ония 2мата скочиха от 20тия етаж :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Добре си се посмях. Французите знаят как да правят комедии.... Особено частта с двете полицейски коли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Много весел, много лек, много хубав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Добре си се посмях. Французите знаят как да правят комедии.... Особено частта с двете полицейски коли... От една седмица ми седи в свалените торенти ...тия дни тря'а го гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Лично аз мога само суперлативи да дам. Най-малкото си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 (edited) SAW 7 Е те няма такъв ужас майна... Толкова ужаси съм гледал, но това е най-най-най реалния, бруталния, кървавия, зарибения и каквото друго се сетите. Толкова вкаран във филма до сега не съм бил. Това изживяване е един път, така че не го пропускайте... Който е истински фен на ужасите да тича бързо към киното, а не да чака някой запис сниман с камерата или ДВДрип на 17 инчов монитор и после да разправя боза, скука и т.н. Edited October 31, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 (edited) Лично аз мога само суперлативи да дам. Най-малкото си заслужава. Вече го има с отлично качество,така че горещо го препоръчвам ! Edited October 31, 2010 by Xeon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Аз го гледах и въобще не съжалявам!!! Филма просто си е класика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 (edited) Някакви отзиви за Inception/Генезис? Супер е! Един от малкото филми които е успявал да ме впечатли в последно време, заслужава си да се гледа на кино Съща така искам да препоръчам и Wall Street и двете части - много добри филми "Greed is good... and now it's legal !!" Edited October 31, 2010 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Някакви отзиви за Inception/Генезис? Това трябваше да се гледа на кино... Невероятен е филмът. Трябва да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 RED! Мноооооооооооооооооого добър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Charlie St. Cloud / Чарли Сент Клауд (2010) Много добър филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Нямам идея защо този филм ми хареса, но е факт, че истински се забавлявах и въпреки, че не съм геймърка ми хареса цялостната концепция и реализация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 (edited) Един хубав трилър, в добрият смисъл на думата - бавен, достатъчно емоционално наситен и тъжен. 7.8/10 (само заради слабите поддържащи актьори (за мен) и прекалено малката дължина на лентата, може би трябваше да е с 30 минути +) Edited November 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Един хубав трилър, в добрият смисъл на думата - бавен, достатъчно емоционално наситен и тъжен. 7.8/10 (само заради слабите поддържащи актьори (за мен) и прекалено малката дължина на лентата, може би трябваше да е с 30 минути +) определено ми хареса, за разлика от мнозинството(съдейки по коментарите). явно повечето хора са чакали нещо да се случи(съжетната линия), а фактически това е друг тип филм(наподобява повече описателно-повествователен роман, само където вместо думи се използва камерата на оператора). имам чувството, че в масовото съзнанение се е загнездило мнението, че след като става въпрос за наемен убиец, филма трябва да е супер динамичен, с обрат, с гонки, преследване, пуканици ... е, да, ама не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Най-готиния филм който съм гледал. На 34 години съм, а се смях и плаках от сърце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 +1 за филма, определено една от най - сполучливите анимации последните години! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 (edited) ЖанРено ,много смях - Edited November 7, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Определено филм,който си заслужава гледането ! Сега остава да си набавя и книгата,по която е правен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Някакви отзиви за Inception/Генезис? И на мен ми хареса. Само продължава да ме учудват нашите преводачи и невъзможните имена които слагат. Къде е inception къде е генезис. "Семе", "засаждане" и подобни да, но генезис... WTF!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts