PSYCHOSIS Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Този филм ще ви отнесе като тиранозавър на стероиди - трикрака бременна улична превъзходна кучка. След третото насиране от смях дори ще спрете да си сменяте гащите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Чак пък толкова. Клиширана американска комедия. Нищо по-различно от която и да е друга. Може ако го гледаш на някакви леки наркотици да е смешен, но трезвен е абсурд да те разсмее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Добре де, може да съм преувеличил малко това с насирането от смях, но хуморът е много специфичен и оригинален, на границата на тъпизъм и пародия. Някои от диалозите са чисто злато. Особено това с лъва и рибите - гениално! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 How to Train Your Dragon страхотно филмче/анимация. изкефих му/й се максимално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Не лош филм, психо-драма, ще се хареса на почитателите на некомерсиалното кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Beneath 2007 - На мен лично ми хареса. Непретенциозен филм, добра режисура и игра, като изключим самия край... За почитатели на мистерии. 6/10. A Nightmare on Elm Street 2010 - Като цяло става, особено ако не помните добре другите части си е добър, но нищо повече... 6/10 Predators 2010 - Атмосферата на самата планета е добре направена и на кино сигурно ще изглежда много добре, но като цяло сюжета не става особено. Много посредствен филм. 6/10. Wrong Turn 3 - Бях много резервиран спрямо него, но съм гледал много по-зле направени филми. Общо взето нищо особено не е. На който му се гледат касапници, не виждам защо да не го гледа, но ако търсите съжет, история или нещо подобно, този филм не е за вас - 4/10. Edited October 7, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Wrong Turn 3 - Бях много резервиран спрямо него, но съм гледал много по-зле направени филми. Общо взето нищо особено не е. На който му се гледат касапници, не виждам защо да не го гледа, но ако търсите съжет, история или нещо подобно, този филм не е за вас - 4/10. 2-ката е по як Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 2-ката е по як На мен първата ми се стори най-добра, а и май е филма, който съм гледал най-много пъти, защото го препоръчвах на всеки и все се набутвах да го гледам . Втората бяха наблегнали на бруталията, а 3-тата, колкото да убият номера, и без това са останали 2 гада... Mirrors 2 - по-слаб от 1-вата, все пак онзи беше доста силен филм и вдигна много нивото. Този си има добрите моменти и като цяло ми хареса. Най-добре се характеризира с "просто продължение" и нищо повече 6/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Днес ми попадна в замундата, докато ръчках някакви документални филми...Еми, Гибсън, бахти! http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/07/madmax.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Mirrors 2 - по-слаб от 1-вата, все пак онзи беше доста силен филм и вдигна много нивото. Този си има добрите моменти и като цяло ми хареса. Най-добре се характеризира с "просто продължение" и нищо повече 6/10. снощи го гледах до някаде.В началото е много брутален Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 The Interceptor/Прехващачът/ Хареса ми, още повече, че съм чел и книгата. Ноооо...хората правили субовете ще ме извиняват. Личи им непознаването на английския. На руския - също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Къде пък го набарах този филм - драма само за бременни и майки. Не е лош все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) ...разходка в парка... Edited October 12, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 ...разходка в парка... Кога пък успя да го гледаш !?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 От вчера някаде го имаше вече в тракерите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) От вчера някаде го имаше вече в тракерите Въх...! Верно, бе... ся ш с гледа. Ред. Язък...., много сбъркан филм! По-скоро е за темата с минусът... Edited October 12, 2010 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Въх...! Верно, бе... ся ш с гледа. Ред. Язък...., много сбъркан филм! По-скоро е за темата с минусът... абе пак бива ,като за ниско бюджетен филм ($15 000) Може да направят 2ри филм ,пред-история Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Изгледах го и аз, определено не е за темата с минуса, но не е и върха на сладоледа. Само краят Ич не ми Ареса, ама к`во да се прави, животът е неперфектен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Препоръчайте ми някой от следните филми, че имам едни ваучери за кино: The American The Ghost Writer Wall Street 2: Money Never Sleeps Stone Eat Pray Love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 много здрав филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Препоръчайте ми някой от следните филми, че имам едни ваучери за кино: The American The Ghost Writer Wall Street 2: Money Never Sleeps Stone Eat Pray Love На 2-3 пъти пробвах да гледам Ghost Writer, но дрямката победи филма във всеки един от тях, въпреки че бях пил кафета ;D Освен тва филма го има с доста добро качество от бая време в замунда За сметна на тва гледах на кино Wallstreet и много ми хареса, но не е филм дето трябва да се гледа на кино, просто е интересен ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) А някой гледал ли е 'Дявол' ? В кината го дават още. Edited October 13, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Що па "Чудовища" да се превжда като "Разходка в парка"? И кво му е убавото на "Мачете"...Дето си е пълната боза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Що па "Чудовища" да се превжда като "Разходка в парка"? И кво му е убавото на "Мачете"...Дето си е пълната боза Разходка в Парка ..демек нищо особено не им се случва на главните герой.Разхождат се от Мексико до Америка без драскотина даже. Напомня ми един друг филм ,със слоган - "Един филм без нито един изтрелян куршум " ...или нещо такова беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Повърня, тоест?Не бих си направил труда да го гледам....Малоумието се шири,а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts