vikktor Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Tekken - не съм фен на играта, даже не съм я и играл. Да, предвидим е филма, но все пак има тръпка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ама ти сериозно ли ?? Те хората са отделили 50% от филмовото време за да си правят страшни физиономии едни на други. Ма щом те кефи, какво да ти кажа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 The Legend Is Born: Ip Man (2010) http://www.imdb.com/title/tt1641638/ Добро заглавие! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Salt http://www.imdb.com/title/tt0944835/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 (edited) The Expendables На мен пък ми хареса , не знам кво толкова не му харесват на тоя филм и кво толкова очакват от един екшън.. Edited September 3, 2010 by Tomahawx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Four Lions няма такава "идиотски" смешна комедия гледайте го! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Four Lions няма такава "идиотски" смешна комедия гледайте го! тия са бати идиотите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Merantau Добро филмче, въпреки, че не си падам точно по този жанр. IMDb - 6.8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 (edited) Sans laisser de traces- Непроследим Френски филм, нищо необикновено, но филмът ми хареса. Имаше напрежение и интрига. Edited September 4, 2010 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Inception. Гледах го на кино и мога спокойно да заявя, че влиза в top 5 на личната ми безкрайна класация от филми, които съм гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Iron Man 2 - ммм доволна съм Сега започвам да чакам 3! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Четирите лъва ме смаза от смях...Ритах по стената чак. +5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Става за убиване на времето. И добавям един глас за "The expendables", бай Арни е заприличал на торба с лайна за сметка на дядо Сталоун, който дори на 100 години вади тяло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 (edited) много здрав филм Edited September 5, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Много добър филм, но ако някой все пак успее да ми каже какво точно се случи, евала. След края бях малко WTF. Определено има своите достойнства, но по-скоро си е загуба на време. Много мудно, клонящо към нулево действие. Имаше тънки моменти, които разгръщат сюжета, но които масата няма да ги види или осмисли. Главното действие си е една голяма плоска безсмислица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Robin Hood (2010) хареса ми. не е нещо кой знае какво, но става за развлечение. ридли скот определено умее да "опакова" добре нещата. вече кой какво очаква да намери в тях е отделен въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Robin Hood (2010) хареса ми. не е нещо кой знае какво, но става за развлечение. ридли скот определено умее да "опакова" добре нещата. вече кой какво очаква да намери в тях е отделен въпрос. как е сюжета интересен или клиширан до болка, плосък или интригуващ, как са ефектите, как е актьорската игра? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 как е сюжета интересен или клиширан до болка, плосък или интригуващ, как са ефектите, как е актьорската игра? як е филма снощи го гледах Едно по различно виждане на нещата за Робин Худ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) как е сюжета интересен или клиширан до болка, плосък или интригуващ, как са ефектите, как е актьорската игра? ами сюжета е клише. ефекти не знам до колко може да има в такъв тип филм, но като цяло е на ниво(просто ридли скот знае как се правят тея неща). актьорската игра също е добра, но самия сюжет не й дава основание за нещо повече от "добра". Edited September 6, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Cocktail Доста, доста стар филм, но хубав и приятен. Хареса ми . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 (edited) Forrest Gump ______________________________________ Един от най-добрите филми, които съм гледал. Edited September 7, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Искаш да ми кажеш, че не си го гледал досега??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 (edited) Те наскоро го даваха по телевизията и го гледах отнякъде... частта с "и той закупи акции от една плодово-зеленчукова компания" ме накефи много пак ПС: Мислех и аз да поспамя и да го питам наистина ли не го е гледал досега този филм но реших да пропусна, ама щом и Виден зададе очевидния въпрос викам да се включа и аз Edited September 7, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 не знам да го препоръчам ли или да ви предопредя - много тежък филм. Като че ли по-добре да го избягвате, толкова добре е направен .... Brødre/Brothers (2004) след The Departed, който копира 1:1 хонгконгски Infernal Affair, за втори път гледам силен филм, който изцяло взаимства сюжетната линия на друг, не-американски ... и в крайна сметка става по-известен от оригинала. толкова ли обедня холивуд на идеи, та само краде и пуска филми по комикси? п.п. ако сте гледали единия, няма смисъл да гледате другия ... и все си мисля, че датският е по-добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Искаш да ми кажеш, че не си го гледал досега??? Да. Да се неначуди човек. Свалил съм си още една камара филми дето не съм ги гледал, а само съм им чувал имената.. Schindlers.List.1993 There.Will.Be.Blood.2007 Capote.2005 A.Beautiful.Mind.2001 Fargo 1996 Eternal.Sunshine.of.the.Spotless.Mind.2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts