snejko Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Inception - изключително оригинален филм, поне аз досега не съм гледал филм, който толкова смело да навлиза в такива "забранени" територии Кое точно е "забраненото", защото на мен ми убягна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 (edited) Кое точно е "забраненото", защото на мен ми убягна. Не съм казал "забранено", а ""забранени" територии" - тук имам предвид човешкото подсъзнание Edited August 15, 2010 by Michal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Препоръчва се следният филм: И една класика, която не е за изпускане: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 За "Животът е хубав" мога да кажа, че ИЗОБЩО не ми хареса. Много ми беше скучен, заспах поне 3 пъти, не плаках, не ми беше тъжен, ама нищичко. Друго си е "Списъкът на Шиндлер" или "Пианистът"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Центурион.По-скоро е на границата, но ми хареса с това, че са наблегнали малко по-внимателно на детайлите при рязане на гърла и глави, също и оръжието са го докарали. Иначе е постен и се разминава с историята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Един класически трилър, без много лиготии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 (edited) и на мен ми хареса центурион задължително трябва да се гледа.и все пак с едно наум че е правен от британци принца на иран пък е направо шедьовър. Edited August 19, 2010 by paagrio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 CENTURION с флаг-фразата "между 300 и Гладиатор" е супер боза. Някой се е старал да създаде съспенс, но никакъв смисъл в крайна сметка. Язък за старанието. Евтината боза - пресечена при това - смърди още от началните минути, когато всеки средно интелигентен вече е разбрал края. Резил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Inception-просто в моментя не мога още да се осъзная...ONE OF A KIND ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 В момента гледам Центурион. За сега всичко е ток и жица, само дето с тая кръв малко са се оляли. То не бяха отсечени глави, отсечени ръце, кръвта се лее с кофи... Евтин начин да се търси зрелище, но все пак филмът за момента им стабилно 8/10 за мен. Остават ми 15 мин до края. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 В момента гледам Центурион. За сега всичко е ток и жица, само дето с тая кръв малко са се оляли. То не бяха отсечени глави, отсечени ръце, кръвта се лее с кофи... Евтин начин да се търси зрелище, но все пак филмът за момента им стабилно 8/10 за мен. Остават ми 15 мин до края. самия факт, че пишеш за филма, докато го гледаш, говори достатъчно за него - думите (поне за мен) са излишни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Inception-просто в моментя не мога още да се осъзная...ONE OF A KIND ! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 (edited) Tropa de Elite (Elite Squad) http://www.imdb.com/title/tt0861739/ От сценариста на City of God. Който го е гледал и му харесва, няма начин и този филм да не му допадне. Просто по нищо не му отстъпва. Отново доста реалестистично пресъздаване на бруталната действителност в гетата на Рио де Женейро. Edited August 22, 2010 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Оооо, да! +5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Голем филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Agent Solt. Не знам защо коментарите са негативни... но на мен ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 "Жребият" (1993г) - продукция на БНТ1 в 7 серии. Едно своеобразно показно, че БНТ може да прави невероятни сериали, дори към 1993-та година... един от последните големи проекти на БНТ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Карлос е наистина много добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Azumi (2003) http://www.imdb.com/title/tt0384819/ Azumi 2: Death or Love (2005) http://www.imdb.com/title/tt0431641/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Кой кфото ще да ми разправя,но The Expendables си е супер добро филмче. 1-супер кеф е да гледам назобания Сталоун.Просто няма как да не се кефя на актьор,с чиито филми съм израснал 2-още по голям кеф е да гледаме най-добрите екшън актьори събрани в един филм 3-да не говоря за сцената където са Арнолд,Брус и Силвестър :D Има и бъзици,има много стрелба,много екшън-абе филма е готин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) Абе типичен филм стил Рамбо - 5ма човека опукват 500 и ходят като имунизирани срещу куршумите а "врага" пада дори да мине на 2 метра от него куршума (защото толкова точно никой не може да стреля). Но иначе и аз го изгледах че дори ми хареса (като изключим подобни нелепи моменти)... A Арнолд и Брус Уилис можеше и да не ги слагат в списъка на актьорите защото ги имаше точно за 2 минути... Edited August 30, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 гледах т'ва за острова ( Shutter Island ) с Леонардо ДиКаприо (не съм свикнал да помня българските преводи на оригиналните заглавия) и ми хареса филма, идеята и саундтрака - не коментирам актьорската игра, но мисля, че не трябва да сте толкова предобедени към ДиКаприо от това, че някак си изгря с малко гейска роля. Всъщност има доста сериозни филми. Но мисълта ми е за идеята - добра е, дори мисля в скоро да гледам нещо на същия сценарист. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 The Expendables Не знам защо в темата за "-" го плюят, но филма за мен не беше лош. Екшън е, трябва кръв, стрелба и бой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 The Expendables Не знам защо в темата за "-" го плюят, но филма за мен не беше лош. Екшън е, трябва кръв, стрелба и бой. +1 Мда, готин екшън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts