sMARTBomber Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 (edited) А аз като се чудя какво да гледам, правя ей така: Most Popular Titles Released 1 January 2010 Or Later With User Rating Between 7.0 And 10 and At Least 5,000 Votes Edited July 1, 2010 by sMARTBomber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 The A- team The prince of Persia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Интересно, що се пускат като добри само току-що излезли филми, дори да са пълна помия? :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 My name is Khan - изключителен филм 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (edited) А аз като се чудя какво да гледам, правя ей така: Most Popular Titles Released 1 January 2010 Or Later With User Rating Between 7.0 And 10 and At Least 5,000 Votes от 2010, Между 6 и 10, с над 5000 гласа е по-адекватно като че ли: Most Popular Titles Released 1 January 2010 Or Later With User Rating Between 6.0 And 10 and At Least 5,000 Votes Edited July 8, 2010 by sMARTBomber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Date Night приятна и разтоварваща комедийка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 The A-Team . Много добър филм Ахамм... приятно, разпускащо, а на моменти и доста смешно филмче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Добър олд скуул трилър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 The A- team определено - екшън, екшън, екшън. Това е екшън, точно в добрите стари традиции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 А-Team наистина удря в десятката! Трябва да има повече филми като него, From Paris with Love, Die Hard и т.н. Добавям и: Страхотен и като идея, и като изпълнение! На няколко сцени просто се размазах от кеф, но особено много ми хареса краят - системата винаги побеждава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Страхотен и като идея, и като изпълнение! На няколко сцени просто се размазах от кеф, но особено много ми хареса краят - Аз съм на обратното мнение. Като цяло слаб филм, на Хер Лоу не му се отдават фантастики (включвам и "Изкуствен интелект"). Препоръчвам две комедии за разпускане. И допълвам, че на Били Боб Тортън му пасват роли на пияници и измамници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Филми за събуждане на намиращите се в състояние на „буден сън” 1. Барака 2. Селестинското пророчество 3. Посланията на водата 4. Какво всъщност не знаем /What the bleep we do not know/ 5. Тайната I beyond secret 6. Зелената планета 7. Те са сред нас 8. В какво се превръщат мечтите 9. Полет над кукувиче гнездо 10. Островът 11. Градът на мрака 12. Матрицата 13. Брат слънце, сестра луна 14. Приказка без край 15. Шрек (3-най-вече) 16. Инстинкт 17. Гладиатор 18. Батман 19. Властелинът на пръстените 20. Междузвездни войни 21. Последното изкушение на Христос 22. Юда 23. Атила 24. Ганди 25. Спартак 26. Кукушка 27. Самсара 28. Сибириада 29. Россия с ножом 30. Тайно и явно 31. Вангелис – Mythodea 32. Трасе 60 33. Американска история Х 34. Zeitgeist 1 I 2 35.Kymatica 36.Opus 37.CODE of moses(кодът на моисей) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 (edited) За това как се добива природна "чиста газ" - и от чешмата в дома на хората тече вода която гори като й се подаде пламък. И това е направено законно, и е забранено да се разследва и т.н. Edited July 14, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 За какво иде реч? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Сотбис, кой е първия филм, който си предложил, че не ми излиа постера му, а сега тъкмо ми се гледат някви комедии и смятам евентално да го сваля? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Сотбис, кой е първия филм, който си предложил, че не ми излиа постера му, а сега тъкмо ми се гледат някви комедии и смятам евентално да го сваля? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Мерси По темата иначе - Leap Year доста добра комедия, хубав е филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 A-Team - ето така се прави екшънче, пък ако ще и да е супер измислено и нагласено. Важното е, че забавлява, а понякога само от това имаме нужда, нали? Между другото на мен ли нещо ми става или Лиъм Нийсън става все по-секси с възрастта? Marmaduke - нищо особено, и дума не може да става да се сравнява с Marley & Me. Clash of the titans - blah, blah, blah... скука. Repo Men - вече рядко някой филм може да ме изненада. Този също не успя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 (edited) Black Lightning / Черная молния / Черната мълния ... чудех се снощи преди заспиване какво да гледам и се спрях на този. ако беше хамерикански, със сигурност щях да го пропусна, но от чисто любопитство "каква са я свършили братушките" реших да го дръпна и в общи линии останах изненадан ... в смисъл, че по нищо не отстъпва на комикс/фентъзи блокбастърите зад океана - ефекти, герой/антигерой, любовна история, хумор, и разбира се - малко щипка от типични "руски елементи" Edited July 15, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Горния филм най-важна е рекламата на Nokian / Hankook - не съм сигурен коя марка гуми беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Kick-Ass - чисто забавление, имаше доста добри сцени, а малката фръцла е просто велика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Kick-Ass - чисто забавление, имаше доста добри сцени, а малката фръцла е просто велика Първата сцена с нея и баща й е велика! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Първата сцена с нея и баща й е велика! ахахахаа с бронежилетката - верно беше много добра! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 (edited) Kick-Ass - чисто забавление, имаше доста добри сцени, а малката фръцла е просто велика мен ме накефи сцената, в която малката влиза във фоайето и се прави на изгубило се невинно момиченце ... все едно е заснета от тарантино http://www.youtube.com/watch?v=_o1_68DK3h4 Edited July 17, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts