samkijot Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Трилогията "Millennium" много добро. силно го препоръчвам. качествено европейско кино! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Искате нещо леко извратено? С някоя друга цица в кадър? Тогава това е вашият филм! И само на мен ли така ми се струва или Клоито има несъразмерно големи спрямо лицето си очи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 "Date Night" Приятно и развлекателно филмче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Vals Im Bashir /Валс с Башир/ http://www.imdb.com/title/tt1185616/ За мен лично филмът не се нуждае от описване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Напоследък гледах Boogie, el aceitoso и Generation kill. Чак се чудя как съм ги пропуснала досега о_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 За Generation Kill заслужаваш шамари!!! А уж не си такава жена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 "When in Rome" Очаквах да е малко бозаво и лигаво, но се оказа не лош филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Hot Tub Time Machine - От доста време не ме е радвала така комедия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Hot Tub Time Machine - От доста време не ме е радвала така комедия Дааа, много е добър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 (edited) Хот тъба го слагам определено в -Гледах... дори количеството алкохол не успя да ми помогне да го харесам. Затова пък харесах She is out of my league и го нареждам до Juno, Knocked up и още един, който не се сещам в момента. Date night не беше нищо особено. Unthinkable можеше да бъде доста по-добър, но щеше да навлезне в друг жанр. Бомбаджията беше изключителен. I love you, Phillip Morris - не знам какво да кажа... Джим Кери си е добрия стар идиот, но Юън беше много добър, замалко да му повярвам, че е гей Shutter Island - очаквах повече във всеки аспект на продукцията. Valentine's day - не мога да повярвам, че съм го гледала и не си спомням абсолютно нищо от него... явно мозъка ми е придобил способността да забравя подобни неща. When in Rome - Господи, колко мъка има по тоя свят..... не е лесно да гледаш толкова голяма некадърщина. Remember me - оффф, дърта съм вече за такива филми... Edited June 17, 2010 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 напоследък не остава много време за филми .. вчера гледах Metropia. филмът заслужава да се види дори заради визия си ... както и да е ... приятно гледане !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Hot Tub Time Machine - Хареса ми. Приятно, разпускащо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Можете ли да ми препоръчате някой хубав филм който се доближава до Pulp Fiction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Хот тъба го слагам определено в -Гледах... дори количеството алкохол не успя да ми помогне да го харесам. и на мен не ми хареса, гледах обаче Marmaduke и определено говорещото куче беше по-добро от тез застаряващи приятели, които се връщат назад във времето не през какво да е - а точно през джакузи. Очаквам МАТРИЦАТА 16 да влизат в бутилка ракия, като в ТуТуРуТкА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Реджеп Иведик 3 - Слаб е спрямо 1 и 2 но и в този има голяма доза смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Това филмче ще ви накара да се чувствате така: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 The A-Team . Много добър филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 The A-Team . Много добър филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 14 Blades (2010) IMDB Много добро заглавие! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 "Brooklyn's Finest" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 I Love You Phillip Morris и Going Postal. Задължителни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 "Brooklyn's Finest" + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 (edited) True Legend (2010) IMDB Trailer Страхотен филм !!! ако сте фенове на жанра ще останете доволни Edited June 27, 2010 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Хм, тази вечер по Нова гледах за първи път Форест Гъмп. Чудесен филм, хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 (edited) Sunflower (този от 2006, а не от 2005) хареса ми. не мога да определя точно с какво, но просто ... някак си ми влезна в кръвната група. от типа филми за които си казваш - "мамка му, от тоя живот в крайна сметка няма да излезнеш победител, но поне го направи по твоя си начин." ... и накрая имаше едно много хубаво и просто изречение - "докато помниш, любовта е жива."(от корейски на английски са го превели "if you remember, love doesn't change") Edited July 1, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts