Sothbiss Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Малко странен, но си заслужава. На български филмът се превежда като "Детски игри". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 The whole nine yards!!! 4 години след като бях започнала да го гледам, днес го догледах Уникално сладко филмче. За пореден път Матю Пери доказва какъв страхотен актьор е. Е, малко краят беше предвидим, но то това нормално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Cop Out - мнооооооого приятно филмче!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 От там се връщам - и на мен ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 How to train your dragon Да видим... Започва готино. Свършва готино. И между редовете мога да вмъкна... готино! Просто както всяка добра анимация! Има смях, физиономиите са просто убиец, както във всяка "приказка" драмата е налице. Гледайте го, на колкото е възможно по-голям екран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Много ми хареса. Нетипичния Робин Худ и все пак изключително добър. Но както се убеждавам все повече и повече - ВСИЧКО е... в режисьора. Няма значение сценарий, нямат значение ефекти. А дори и най-прекрасните актьори могат да бъдат опропастени от слаб режисьор. Най-добрата комбинация е добър режисьор и добри актьори - другото е без значение. А компонента без който няма как да мине изобщо, това е именно директора. Ридли Скот си е Ридли Скот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 за любителите на еротични филми: Spartacus: Blood and Sand - Season 1 http://zamunda.net/details.php?id=218121&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 (edited) Още един глас за Iron Man 2 Edited May 21, 2010 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Spartacus: Blood and Sand 7 от макс 5 оценка.Може би най-доброто което съм гледал от 2009 насам!Втория след "Рим" сериал който ме изкефи на макс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Shutter Island-един от най-добрите филми,които някога съм гледал.Скорсезе е велик...просто няма какво повече да кажа.Който не го е гледал-да го гледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Shutter Island-един от най-добрите филми,които някога съм гледал.Скорсезе е велик...просто няма какво повече да кажа.Който не го е гледал-да го гледа Aбсолютно подкрепям. Много ми хареса и на мен и бих го гледал пак с удоволствие. Страхотна атмосфера, музика и игра на Ди Каприо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Изкефи ме 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 The Good, The Bad, The Weird много добро приключенско филмче. няма да съжалявате, ако му отделите два часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 UNDISPUTED 3 - едно доказателство как с много нисък бюджет (8 милиона$) може да се направи добро филмче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 (edited) Unthinkable - Доста ми допадна. Започнах да го гледам просто ей така и се оказа хубав трилър.(Поне мен ме държа в напрежение де ) Edited June 3, 2010 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 (edited) Последните филми които гледах и ги препоръчвам: The Book of Eli Като цяло очаквах повече, но заглавието си заслужава стига да схванете идеята ! Undisputed 3 Мисля че тази част ми хареса най много от всички добре направен филм Solomon Kane за жанра си заглавието е прилично добро From Paris with Love Тематиката ни е до болка позната, но филмчето си заслужава определено Траволта раздава провосъдие Prince of Persia The Sand of Time още вторият ден като излезе го гледах на кино и не съжалявам определено получих това което очаквах дано измислят някакво продължение което да не е по малко лошо ! Frequency.(2000) Малко старичък но колко добре направен филм ! ме случайно много от старите заглавия си заслужават гледането в пъти повече от новите холивудски бози Ip Man 2 Ако сте фенове на бойните изкуства няма как да не ви хареса Edited June 8, 2010 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Много добър! Ако бяха проявили още малко смелост накрая, щеше да е страхотен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Много добър! Ако бяха проявили още малко смелост накрая, щеше да е страхотен! хе хе хе накъде повече, човек ... супер брутално беше всичко - и аз го гледах вчера. Хареса ми. междуругото до сега като съм гледал какво препоръчваш и смея да твърдя, че харесваме еднакви филми Имам ти доверие в избора. Благодаря ти, че пишеш редовно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Благодаря ти, че пишеш редовно. Правилно е да се каже "Благодаря ти, че те има" Иначе аз препоръчвам това. И за пореден път се убеждавам, че когато даден филм започва с логото на "Dreamworks", то той ще си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Undisputed 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 "Утомленные солнцем" imdb Знам си аз, че руски филми не трябва да гледам, но от време на време всеки греши. Филмът е много хубав, но ако първото десетилетие на този век сте гледали тежък руски филм, този го оставете за второто или третото. По дълбочина и идея няма кой да ги стигне руснаците, ама не може ли малко по-лекичко да става някак, а не с голямата балтия. Забранен до 18 години (включително). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 /> Много добър! Ако бяха проявили още малко смелост накрая, щеше да е страхотен! +1 Оказа се доста добър Ти верно обичаше децата по свой си начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 +1 Оказа се доста добър Ти верно обичаше децата по свой си начин Като гледам май ги обича най-вече задушени +1 и от мен, филма си заслужава всяка минута. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Ех, каква слава ми се носи Ето нещо по-свежо: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts