gal4enceto Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 (edited) Sherlock Holmes (Невероятен хумор, конспирации и красота. Джъд Лоу + Робърт Дауни Дж. = Уникални актьори и комбинация) и National treasure (Никълъс Кейдж е също невероятен актьор). Единият филм много ми напомня за другия, но и двата са страхотни. Edited February 18, 2010 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Страхотна комедия, на места съм плакал от смях даже . Дауни е нумеро уно. Едуард Нортън - повече не е нужно да се казва, за да схване човек, че филмът си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Edge Of Darkness Трудно да намеря алтернатива на този филм, превъзходен леко казано, лична оценка 11 от 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 WHERE THE WILD THINGS ARE Много приятен и забавен, но като че ли недоизпипан филм. Интересно е, че Том Хенкс е намесен. Останах доволен, но мисля, че историята би могла да е по-добра като цяло. LEGION Отличен филм. Не е нещо уникално, но като се има предвид, че не са влагани луди пари е много добре направен. EDGE OF DARKNESS Сериозен, мъжкарски филм. Много висока оценка от мен, но чак 11 от 10 - не съм съгласен. Доста предсказуеми неща в сюжета. И все пак - отлична игра на всички и много добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 From Paris with love днеска го гледах добро екшънче, нищо кой знае какво, но ми хареса има и смях Траволта допринася доста за положителната оценка на филма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 THE BLIND SIDE Страхотен! Безкрайно очарователен! Овации за това момче Quinton Aaron, както и за Сандра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Много добър !!! Също,много ми хареса с нетърпение чакам втората част. Ето го и трейлъра. Iron Man 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 (edited) Очарователното на филмите по истински случаи е в това, че неминуемо накрая виждаш истинските хора и дори най-невероятната история придобива реални измерения. Тази история е за наистина невероятна доброта и щедрост, която рядко виждаме около себе си, за сблъсък на два коренно различни свята, които се срещат и раждат нещо красиво. Хубаво е да се правят повече такива филми, за да виждаме, че истинското добро не съществува само в имагинерния свят. Като оставим трогателната история настрана, филма не е нищо особено. Ако беше измислица, щеше да е посредствен. Въпреки това мен ме трогна и ми се прииска да познавам повече такива хора като красивата и модерна руса дама с голямо сърце. Edited February 24, 2010 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 хареса ми, успея няколко пъти да ме накара да се засмея с глас, въпреки късния час (вчера около 2-3 го гледах). Имаше лафове от срота 'игра на думи'. в заключение мога да кажа, че анимациите всяка година почват да стават по-смислени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Maлко в повече ми идват филми със сценарий - "Убиват детето, или семейството на ченге и той им разказва играта"....на Мел Гибсън му е за втори път Иначе става за гледане, докато жената е окупирала телевизора с поредния епизод на "Косопад" по бТВ. И вероятно за поне 18ти път на Стивън Сегал и Брус Уилис Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Maлко в повече ми идват филми със сценарий - "Убиват детето, или семейството на ченге и той им разказва играта"....на Мел Гибсън му е за втори път Иначе става за гледане, докато жената е окупирала телевизора с поредния епизод на "Косопад" по бТВ. Не бих го сравнил със Смъртоносно Оръжие примерно, едното си е типичен екшън със закалчива комедия, докато тука има доста голям замисъл за сценарий и бая ноти на трилър. И в съвкупност от двата филма получаваме Трилогията Борн - филма на новото хилядолетие...поне за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Аз лудия макс не го броя за филм ..както и да е, просто споделям лично какво ми харесва.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 (edited) Capitalism: A love story и The departed. Прекрасни! Edited February 28, 2010 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Harry Brown ... английско кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Екшън, батка, екшън!!! Страхотен при това!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Harry Brown ... английско кино филмът не струва, има много слаби и дразнещи моменти ... Гледах The Tooth Fairy и много ме накефи. не е някакъв супер сериозен филм, но има лафове, положителен е .. и ме изкефиииииии Edited March 2, 2010 by bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 The Hurt Locker / Войната е Опиат Много добър филм, между другото до колкото разбрах този филм в момента е главния противник на аватар за оскарите, и в момента било заведено дело срещу филма от някакъв генерал, че "почти всички ситуации в сценария" са базирани на събития, които включват него и пак той е автор на фразата, послужила за заглавие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Този филм наистина е доста добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 FROM PARIS WITH LOVE Добър, качествен и приятен за гледане. Типичен екшън. Струва си да се види. Внимавайте, защото R5 варианта, който свалих от wrzru е с на места отвратителни, неверни и объркващи субтитри. CASE 39 Приятно ме изненада, добро попълнение в любим жанр. CABIN FEVER 2 Пише хорър, но е много забавна комедия според мен. Искрено се посмях на някои простотии 10th AND WOLF Лично на мен филма ми допадна, добре е направен, без излишни изхвърляния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 +1 за FROM PARIS WITH LOVE. Единствено преследването с Аудито и Волвото беше прекалено измислено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Неостаряващият Смел Гипсов е на прилично ниво в този леко поизтъркан откъм сюжет, но все пак добре направен филм. Според мен обаче не може да се сравнява с: и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Забавен по негов си странен начин, никак не съжалявам, че го гледах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Странен е наистина, но е забавен. Накрая на филма усещането е, че не е ясно какво точно си гледал, но пък не мисля че си загубих времето с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 My sister's keeper. Тежък, но хубав. Гледах го вчера сутринта и ми беше замислено цял ден. Не е филм за закуска, определено! Препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 алиса в страната на чудесата някой гледа ли го вече ? заслужава ли си или да не си губя времето. Трейлъра определено не ме впечатли изобщо ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts