Jump to content
BulForum.com

+ Гледах...

ralexes

Recommended Posts

Sherlock Holmes (Невероятен хумор, конспирации и красота. Джъд Лоу + Робърт Дауни Дж. = Уникални актьори и комбинация) и National treasure (Никълъс Кейдж е също невероятен актьор). Единият филм много ми напомня за другия, но и двата са страхотни.

Edited by gal4enceto

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

kiss_kiss_bang_bang.jpg

Страхотна комедия, на места съм плакал от смях даже :D. Дауни е нумеро уно.

thepaintedveilposter.jpg

Едуард Нортън - повече не е нужно да се казва, за да схване човек, че филмът си заслужава.

WHERE THE WILD THINGS ARE

Много приятен и забавен, но като че ли недоизпипан филм. Интересно е, че Том Хенкс е намесен. Останах доволен, но мисля, че историята би могла да е по-добра като цяло.

LEGION

Отличен филм. Не е нещо уникално, но като се има предвид, че не са влагани луди пари е много добре направен.

EDGE OF DARKNESS

Сериозен, мъжкарски филм. Много висока оценка от мен, но чак 11 от 10 - не съм съгласен. Доста предсказуеми неща в сюжета. И все пак - отлична игра на всички и много добър филм.

From Paris with love днеска го гледах добро екшънче, нищо кой знае какво, но ми хареса има и смях :) Траволта допринася доста за положителната оценка на филма

Очарователното на филмите по истински случаи е в това, че неминуемо накрая виждаш истинските хора и дори най-невероятната история придобива реални измерения. Тази история е за наистина невероятна доброта и щедрост, която рядко виждаме около себе си, за сблъсък на два коренно различни свята, които се срещат и раждат нещо красиво. Хубаво е да се правят повече такива филми, за да виждаме, че истинското добро не съществува само в имагинерния свят.

Като оставим трогателната история настрана, филма не е нищо особено. Ако беше измислица, щеше да е посредствен. Въпреки това мен ме трогна и ми се прииска да познавам повече такива хора като красивата и модерна руса дама с голямо сърце.

1583.jpg

Edited by snejko

planet-51-movie-poster.jpg

хареса ми, успея няколко пъти да ме накара да се засмея с глас, въпреки късния час (вчера около 2-3 го гледах).

Имаше лафове от срота 'игра на думи'.

в заключение мога да кажа, че анимациите всяка година почват да стават по-смислени.

Maлко в повече ми идват филми със сценарий - "Убиват детето, или семейството на ченге и той им разказва играта"....на Мел Гибсън му е за втори път:)

Иначе става за гледане, докато жената е окупирала телевизора с поредния епизод на "Косопад" по бТВ.

И вероятно за поне 18ти път на Стивън Сегал и Брус Уилис

Maлко в повече ми идват филми със сценарий - "Убиват детето, или семейството на ченге и той им разказва играта"....на Мел Гибсън му е за втори път:)

Иначе става за гледане, докато жената е окупирала телевизора с поредния епизод на "Косопад" по бТВ.

Не бих го сравнил със Смъртоносно Оръжие примерно, едното си е типичен екшън със закалчива комедия, докато тука има доста голям замисъл за сценарий и бая ноти на трилър. И в съвкупност от двата филма получаваме Трилогията Борн - филма на новото хилядолетие...поне за мен :)

Harry-Brown-Quad1-512x382.jpg

Harry Brown

... английско кино :)

филмът не струва, има много слаби и дразнещи моменти ...

Гледах The Tooth Fairy и много ме накефи. не е някакъв супер сериозен филм, но има лафове, положителен е .. и ме изкефиииииии

Edited by bio

The Hurt Locker / Войната е Опиат

235005146.jpg

Много добър филм, между другото до колкото разбрах този филм в момента е главния противник на аватар за оскарите, и в момента било заведено дело срещу филма от някакъв генерал, че "почти всички ситуации в сценария" са базирани на събития, които включват него и пак той е автор на фразата, послужила за заглавие.

FROM PARIS WITH LOVE

Добър, качествен и приятен за гледане. Типичен екшън. Струва си да се види. Внимавайте, защото R5 варианта, който свалих от wrzru е с на места отвратителни, неверни и объркващи субтитри.

CASE 39

Приятно ме изненада, добро попълнение в любим жанр.

CABIN FEVER 2

Пише хорър, но е много забавна комедия според мен. Искрено се посмях на някои простотии

10th AND WOLF

Лично на мен филма ми допадна, добре е направен, без излишни изхвърляния.

Edge-of-Darkness-Poster.jpg

Неостаряващият Смел Гипсов е на прилично ниво в този леко поизтъркан откъм сюжет, но все пак добре направен филм. Според мен обаче не може да се сравнява с:

Taken%20DVDRip%20XviD%20AC3-DEViSE.jpg

и

man_on_fire_collectors.jpg

My sister's keeper. Тежък, но хубав. Гледах го вчера сутринта и ми беше замислено цял ден. Не е филм за закуска, определено! Препоръчвам.

алиса в страната на чудесата някой гледа ли го вече ?

заслужава ли си или да не си губя времето. Трейлъра определено не ме впечатли изобщо ......