XMD Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Малко стари ама затова пък златни Cube , Cube 2(Hypercube) & Cube Zero. Невероятни трилъри, дано направят и четвърта част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
originalni Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Смъртоносен противник е супер як филм , на който му са писнали тъпите и глупави филми да го изгледат няма да съжаляват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Mary and Max! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Малко стари ама затова пък златни Cube , Cube 2(Hypercube) & Cube Zero. Невероятни трилъри, дано направят и четвърта част. Малко ще е скучно вече, това е малко като поредна част от The Final Destination. Въпреки, че обезателно ще го гледам ако има - но засъжаление в wikipedia няма нищо за евентуално продължение. Това е един от любимите филми (поредицата). Вчера гледах оригиналния Stargate (1994) и смятам, че филмът напълно отговори на очакванията ми независимо от различните герои. Сега разбирам какво попадение е Michael Shanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Вчера гледах оригиналния Stargate (1994) и смятам, че филмът напълно отговори на очакванията ми независимо от различните герои. Сега разбирам какво попадение е Michael Shanks Ти не беше гледал оригиналния Старгейт????? Безкрайно съм учудена. Една от причините да не харесвам сериалите е защото героите от филма ги няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) Dead Snow - Забавен ужас Който обича зомбита, представени по смешен начин задължително да го гледа. Оценка 7/10 ... Май трябва да прилича на Zombieland, днес ще го гледам и ще кажа дали е така Edited January 26, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 UP IN THE AIR Страхотен филм! Най-после Клуни да ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) Ти не беше гледал оригиналния Старгейт????? Безкрайно съм учудена. Една от причините да не харесвам сериалите е защото героите от филма ги няма. Не харесваш SG1 защото героите от филма ги няма? На мен пък особено Richard Dean Anderson ми допада повече как играе от Kurt Russel. ПС: Invention of Lying - не беше лош. Не че съм кой знае колко впечатлен, но ставаше за разпускане Edited January 25, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 The Rebound За пръв път да ми хареса нещо от романтичният жанр. Даже ако трябва да съм честен го свалих само заради Катрин Зита Джоунс. Но определено филма ми хареса. Superbad И тва ми допадна. Имаше бая комични ситуации, а тоя по-закръгления направо ми е идол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 UP IN THE AIR Страхотен филм! Най-после Клуни да ми хареса. Взе ми думите от устата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) Auf der anderen Seite/Yasamin kiyisinda/ На прага на рая (2007) http://zamunda.net/details.php?id=146930&hit=1 http://www.imdb.com/title/tt0880502/ Драмата “На прага на рая” е филм на родения в Германия турски режисьор Фатих Акин. Неговото име нашумя през 2004 г. когато предишната му продукция “Срещу стената” беше високо оценена от критиката, а в последствие взе и наградата “Златна мечка” на престижния кинофорум в Берлин. “На прага на рая” е нов разказ за живота на няколко човека, търсещи любовта и собственото си място под слънцето. Заложил предимно на турски актьори Акин сам е режисирал, продуцирал и написал сценария за филма си, който е съвместна продукция между Турция и Германия. Крайният резултат накара немската критика да заложи именно на този филм, за да представи страната в категорията най-добър чуждоезичен филм на изминалите Оскари. Мисля, че ще се хареса на тези,на които им допада европейското кино. Фатих Акин няма празно, препоръчвам също и Gegen die Wand (2004) и Im Juli. (2000) от същия режисьор. Edited January 25, 2010 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) Drag me to hell (2009) Добър ужас. Разказва се за дейстието на циганско проклятие. Има своите силни страни, но не грабва с нещо специално. Все пак краят е добър 7/10. Edited January 26, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Drag me to hell (2009) Добър ужас. Разказва се за дейстието на циганско проклятие. Има своите силни страни, но не грабва с нещо специално. Все пак краят е добър 7/10. На мен лично, краят ми развали филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 На мен лично, краят ми развали филма. И при мен така незнам как стана тази магия накрая, но въпреки това филмът не е лош изобщо ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) На мен лично, краят ми развали филма. И при мен така незнам как стана тази магия накрая, но въпреки това филмът не е лош изобщо ! Тъй като не мога да намеря старото спойлер ще го оцвета в бяло. На мен пък ми се стори много предвидим и въпреки че го гледах в полузаспало състояние предчувствах, че гадеталката ще умре и че писмото го размени в колата. Само на края мъжът й като държеше писмото си мислих, че той ще умре, а не тя. На моменти тези летящи парцали към колата ми идваха в поовече, но просто по-добър край на филма не виждах. Edited January 26, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Dead Snow - Забавен ужас Който обича зомбита, представени по смешен начин задължително да го гледа... Май трябва да прилича на Zombieland, днес ще го гледам и ще кажа дали е така Хубав ли е ? Иии от къде мога да го изтегля,че сега догледах Zombieland и съм на такава вълна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Хубав ли е ? Иии от къде мога да го изтегля,че сега догледах Zombieland и съм на такава вълна Ами към края много заприличва на Zombieland, даже Dead Snow е по-добър. В замундата го има. Та аз да си кажа за Zombieland - очаквах да е повече ужас или повече комедия, а то е някъде по средата и се е получило едно нищо. Много посредствен. Средна работа 5/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Тъй като не мога да намеря старото спойлер ще го оцвета в бяло. Аз също го разбрах края от момента в който изпусна писмото в колата, но точно затова и не ми хареса. Защото на такъв що годе интересен филм, му знаеш края 30 минути преди това. Да го бяха направили по някакъв друг начин. Това беше просто очевадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) Аз също го разбрах края от момента в който изпусна писмото в колата, но точно затова и не ми хареса. Защото на такъв що годе интересен филм, му знаеш края 30 минути преди това. Да го бяха направили по някакъв друг начин. Това беше просто очевадно. Помислих, че защото е с лош край. Нали ти оставяли чувство на недовършеност или нещо такова Да, с края мога да се съглася, ако мъжа беше умрял би било по-непредвидимо и аз не очаквах най-простото да се окаже, но и така ми харесва, защото не е поредния happy end Edited January 26, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 +1 За Dead Snow много як беше.Тия чарва много здрави бе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 (edited) Tesis (1996) http://www.imdb.com/title/tt0117883/ Анхела е студентка в кинофакултет и когато веднъж вижда прегазен от метрото човек, решава темата на дипломната й работа да е за насилието и жестокостта в средствата за масова информация. Помагат й нейния състудент Чема и преподавателя й Фигероа, който съвсем скоро е намерен мъртъв в киносалона на факултета. Анхела се сдобива с касетата, която е гледал Фигероа преди да умре. На касетата има запис на мъченията и убийството на студентка, изчезнала преди две години... Първия пълнометражен филм на Аменабар - добро трилърче с леки хорър елементи. Малко по-дългичък дойде от необходимото, но така или иначе е интересен до самия край. Този филм бил вдъхновението за холивудския 8мм с Никълъс Кейдж, но него не съм го гледал. Edited January 27, 2010 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Чудесно забавление! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Давайте други филми от типа-Zombieland,Doghouse,Dead snow-уникални са Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 DAYBREAKERS Много добър филм! Нови и много приятни идеи в историята, чудесно изпълнение. Браво на авторите. Съветвам да изчакате по-добро качество, т.нар. скрийнър е зле, според мен си е чист ТС... THE STEPFATHER Още един сполучлив филм. Добър трилър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 (edited) Splinter - посредствен, нискобюджетен ужас. Едноклетъчни таралежи нападат Все пак не е съвсем за боклука - 5/10 17 again - нещо като фантастичен вариант на Мисис Даутфайър. Става за губене на време 7/10 Hot Fuzz - Забавна комедия, не знам защо не съм е гледал до сега. Просто беше много добър. Особено на почитателите на английското кино трябва да се хареса. 8/10 Sherlock Holmes - Един от най-добрите за годината. Въпреки че е дълъг, те унася и не усещаш как минава времето. Robert Downney Jr играе великолепно ролята си и филма е станал страхотен 10/10. Sydney White - американска, колежанска бозичка. С всичките братства, уч. президенти и т.н. 5/10 Edited February 2, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts