Grimjaur Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Ghost in the shell III. Не знаех, че има трета част, ама много ме зарадва. Филмът определено си заслужава името "Създател на "Матрицата". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Bakjwi/Thirst - след Let the Right One In това е още един страхотен филм за вампири... След като през 2008 Tomas Alfredson им направи показно, през 2009 Chan-wook Park отново им направи показно на Холивуд как се прави изкуство. ако сте ги пропуснали - гледайте ги непременно... ама непременно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 (edited) A good Year (2006)... Aко някой не го е гледал, е изтървал уникално хубав филм. Добрата новина, е че винаги може да се навакса пропуска. AMъБъДъ Bakjwi/Thirst - след Let the Right One In това е още един страхотен филм за вампири... След като през 2008 Tomas Alfredson им направи показно, през 2009 Chan-wook Park отново им направи показно на Холивуд как се прави изкуство. ако сте ги пропуснали - гледайте ги непременно... ама непременно! Kорейския задължително ще го видя, имат кино на много високо ниво. Шведския обаче..., не ми допадат като цяло въобще. Edited January 16, 2010 by Светлия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Kорейския задължително ще го видя, имат кино на много високо ниво. Шведския обаче..., не ми допадат като цяло въобще. Верно ли? Всичките им филми ли си гледал??? Много умно заключение. Аз пък мога да ти кажа, че филма е уникат и само може да хвалим авторите му. Естествено то си е твоя работа дали ще го гледаш. За жалост тази вечер нямам сили да изгледам и Жажда- заспивам вече... TELL-TALE Не съм чел какво е написал По, но филма ми хареса. THE FOURTH KIND Един по-особен филм, който е по-скоро с информативна цел. История по загадъчен истински случай. Все още няма субтитри. На мен лично ми бе интересно да го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 (edited) Le Comte de Monte Cristo Много добра екранизация на книгата на Дюма. Жерар Депардийо се справя прекрасно с ролята на графа. Верно ли? Всичките им филми ли си гледал??? Много умно заключение... Ясно съм написал: "не ми допадат", а не "не стават", "лоши са" и т.н. Да се чуди човек кое е "умното" заключение тук. Или има проблем кое да ми допада и кое не ?!? Edited January 17, 2010 by Светлия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
originalni Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Шерлок Холм е много як филм , който не го е гледал още да отива в киното да му се израдва мен много ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Fritt vilt (Cold Prey) (2006) Клише до клише, но готино направено. Добър скандинавски филм в типично американски жанр. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 (edited) http://zamunda.net/details.php?id=205484&hit=1 - Убийството на училищният президент Свалих го само заради Брус Уилис ,но се оказа филм с дълбок смисъл. Минимизиран вариант на реалността. http://zamunda.net/details.php?id=204147&hit=1 - Мюнхен Поредната силна роля на Даниел Крейг . За съжаление не е главна , но филма определено си струва . ПП. Сори за кофти поста , ама ни бутона за болд бачка , ни бутона за ликовете, пък ме мързи да го едитвам "ръчно". Edited January 18, 2010 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Малко е стар, но горещо го препоръчвам на тези, които не са го гледали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 и аз гледах Шерлок Холмс, прекрасен филм за мен .... ще има продължение (очаквам с нетърпение)!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Довечера мисля да гледам НИНДЖА УБИЕЦ в МОЛ-а някой дали го е прегледал вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Довечера мисля да гледам НИНДЖА УБИЕЦ в МОЛ-а някой дали го е прегледал вече? Много добър филм ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Гледах Аватар. Препоръчвам го,страхотен е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 и аз гледах Шерлок Холмс, прекрасен филм за мен .... ще има продължение (очаквам с нетърпение)!!! Филма е 15 от 10 точки ) . Тъкмо го изгледах Гледах Аватар. Препоръчвам го,страхотен е! Ш съ сетите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ясно съм написал: "не ми допадат", а не "не стават", "лоши са" и т.н. Да се чуди човек кое е "умното" заключение тук. Или има проблем кое да ми допада и кое не ?!? Проблем няма, със същия успех може да не ти допадат и негрите примерно. Това обаче далеч не означава, че всички са зле. Да кажем. Сещаш ли се? Между другото гледах THIRST, определено е интересен филм с интересна идея, но е значително по-слаб от скандинавската продукция. Отделно, може би така случайно, шведският филм има номинации за 16 награди и 57 спечелени такива... -------------------------------------- THE ROAD Страхотен филм! Със съвсем друга нагласа тръгнах да го гледам като видях, че е от авторa на No Country For Old Men. Все едно влязох във FALLOUT! Тематиката и естеството на филма обаче са крайно различни SHERLOCK HOLMES Много добре направен и зрелищен филм. Надмина очакванията ми. Браво на Гай Ричи. Само на мен ли ми се струва, че взеха да остаряват нещо с Тарантино? Какви са тия сериозни и смислени филми от тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Човек, сериозен и смислен за Шерлок? Недей, моля ти се. Наистина. Дървото в главната роля спечели награда за най-добър комедиен актьор все пак - и да, с този филм - освен ако не се счита за мюзикъл. вЕрно филма е забавен ама толкоз. Даже си е лека подигравка по американски с автора на едноименния герой - акцентирали са върху всичките му частично упоменати черти в характера. Но нищо, да му се радва не четящата младеж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 --------------> Това какво ти говори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 --------------> <-------------- Това какво ти говори? да си посади икЕБАна в ушите ли е това !!! не искам да навлизам в детайли за филма, нито да започваме безкрайни спорове. 1. Представата ми за Холмс и д-р Уотсън, доста се разминава с интерпретацията във филмът. Но пък е сполучлива, малко екшън да има :> 2. RaptoR според мен искаше да каже, че на фона на другите откачалски филми на Гай Ричи, "Шерлок Холмс" е доста по реален и земен филм. Определено филма не може да се нарече сериозен, защото е развлекателен. 3. Тези дни ще го дам на моите родители, да видим дали на старото поколение ще му допадне новият прочит. успех на всички !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Ето - ти правилно си разбрал Както и INGLOURIOUS BASTERDS в сравнение другите творения на Тарантино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 На този филм дълго време му се точех. Беше излезнал в нета още преди близо 2 месеца, но нарочно не го гледах, защото исках да му се насладя на големия екран. Уви, за мен се оказа пълно разочарование. Може би, защото отидох с много големи очаквания, тъй като продуценти са братята Уашовски и очаквах нещо от рода на "Матрицата" или поне "V for Vendetta", но "Ninja Assassin" не се доближава и на 1/10 от изброените от мен два филма. Слагам го в тази, а не в другата тема само от уважение, заради старите ленти на Уашовчетата... Лична оценка: 5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Здравейте. Извинявам, се че това не е правилната тема да питам въпросът ама знаете ли откъде да сваля http://www.wrzru.com/movies/info.php?id=3618 Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 http://www.torrentreactor.net/torrents/1915902/The-Crew-(Canus-Movies-by-Jade) май е това. За в бъдеше може да ползваш https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=38665 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 +1 за Шерлок Холмс. Верно, много малко е общото с героя от книгите, но аз се забавлявах и мисля това е важното за един филм. П.С. Абе Гай Ричи нали беше женен за Мадона ?? Или не беше той. Оставам с впечатлението, че е женен за циганка да го ева. Тоя човек няма филм дето да няма нещо мангалско в него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 За нея естествено. Някои дори твърдят, че въпреки че той я натири, още не можел да го преживее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Филма е 15 от 10 точки ) . Тъкмо го изгледах +1 Невероятен... Как не ме остави 2 минути да пусна една вода поне... Минава на един дъх. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts