WriteR4e Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Law Abiding Citizen това за мен е филмът на годината 10/10 Добър филм, обаче края му е все едно го е мислило дете в четвърти клас... добрия (Бътлър), накрая естествено го изкарват лош, а шибаната грешно работеща правна система е жертвата... и продължава да работи за себе си, а не за хората. Наистина много добър замисъл на филма, отразяващ истински недостатъците на съдебната система и несправедливостта в някои случаи. Можеха да измислят къде по-добър край на филма... все пак завършека е този, който прави един филм велик. 6/10 Gamer Готин екшън, хареса ми. Фантастика при всички положения, въпреки че знае ли се кво ще стане след 100-200 години, но е добре направен. И участва Джерард Бътлър (THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAA), който ме кефи нещо напоследък. Също и пича от сериала Декстър, не се сещам как му беше името, ми беше интересно да го видя в друга роля. 6/10 2012 Откъм ефекти филма няма равен за тази година, може би само Transformers 2 може да се конкурира. Определено са дали всичко от себе си за визията на филма. Вярно, от време на време се чудех как се кара лимузина през някакви еднометрови пукатини по асфалта, но както и да е. Сюжета за разлика от ефектите стабилно куца. Виждаме баналните лаборатории под земята, баналния американски президент герой, който решава всичко, банални "лоши" руснаци и още по-баналния щастлив край. 5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 И аз не съм доволен от края на LAC, но така или иначе не очаквах нещо по-различно. В крайна сметка системата винаги побеждава Но като цяло филмът е с класи над всичко, което съм гледал наскоро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Не пропускайте ТОЗИ филм. Никълъс е на много високо ниво отново. За щастие Ева Мендес има много малко реплики и не дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 След близо седмица гледане на български филми, попаднах на един, който не бях гледал и който ме разтърси... "След края на света"... Филм, който ни напомня вечните човешки истини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Не пропускайте ТОЗИ филм. Никълъс е на много високо ниво отново. За щастие Ева Мендес има много малко реплики и не дразни. THE BAD LIEUTENANT Наистина добър филм, хареса ми. И Весо, за курвите или хубаво или нищо, нема се разбереме така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 THE BAD LIEUTENANT Наистина добър филм, хареса ми. И Весо, за курвите или хубаво или нищо, нема се разбереме така И аз съм доволен от филмчето!На моменти просто "откачах"! Важно е да се хване смисъла точно в края! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Рибата има ли мечти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) My Bad Извинявам се. Edited December 9, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 2012 - най-слабата продукция на мисловна дейност която съм виждал с най-скорошните си спомени. Пълна мизерия и профанизъм. И не аз не очаквам да ме образоват, не очаквам и да ме обиждат обаче. -2/10 И ни препоръчваш филма?? Интересна реклама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Гледах "Каньонът" 2009 и ми хареса филмчето. Определено беше нещо различно. Ето така се правят хубави филми в криза 7,5/10 Единствено краят ми се стори изкопиран от "The Myst" , но не може пък всичко да е 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Каньонът много ми хареса! Отдавна не бях гледал по-голяма комедия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 много ми хареса STATEN ISLAND с този филм ETHAN HAWK затварди позицията си като мой любим актьор както и бъдещите филми с него - като 'филми за гледане' п.с. харесва ми, че горните коментари са + за филми, които смятам, че ще бъдат хубави, благодаря ви че пишете в темата по-редовно от мен. Помага ми да решавам приоритета за гледане на филми и да подбирам кой да гледам сам, кой - в компания. в допълнение ще кажа, че FUNNY PEOPLE всъщност не е комедия, но е хубав филм, гледах го на 8-ми декември : )) хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Memories of Murder много хубав филм. препоръчвам го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Trick 'r Treat хубаво филмче, с добра оценка в IMDB, заслужава си гледането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 След близо седмица гледане на български филми, попаднах на един, който не бях гледал и който ме разтърси... "След края на света"... Филм, който ни напомня вечните човешки истини... Благодаря за подсказката. Много хубав филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 FRAILTY Много приятен за гледане филм. Интересен до самия край. DEADLINE Давам положителна оценка. Можеше и още, но и това не е зле. THE ECHO Не е кой знае какво, но може да се гледа. Като за тия параметри му давам по-скоро положителна оценка CREEP Клиширана история, но става за гледане. Някой от сценаристите си е спестил доста работа IT'S ALIVE NINJA Два абсолютно безсмислени филма. Само и единствено за губене на време. Слагам ги тук, а не в другата тема само защото са български продукции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Шведски психотрилър за вампири Пълна психария, разказваща за малко момиченце, което обича да смуче кръв, но и същевременно може да се влюбва И ако това не е оригинално, здраве му кажи. И всичко това случващо се в малко снежно шведско градче. Повече от брутален беше на моменти филмът и горещо го препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Тоя филм много отдавна го похвалих и казах, че в Холивуд трябва да си водят записки като го гледат. И все пак си едитни поста, за да им е интересно на хората като го гледат. Аз го гледах без никакво предварително инфо освен че се води хорър и ефекта беше чудесен. --------------------------------- THE MAN FROM EARTH За втори път изгледах този уникален филм. Препоръчвам го на всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 THE BOX Един странен, странно направен филм. И въпреки това ми хареса. Заслужава си да се види. STAG NIGHT Classic freak show... С българско участие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Тоя филм много отдавна го похвалих и казах, че в Холивуд трябва да си водят записки като го гледат. И все пак си едитни поста, за да им е интересно на хората като го гледат. Аз го гледах без никакво предварително инфо освен че се води хорър и ефекта беше чудесен. --------------------------------- THE MAN FROM EARTH За втори път изгледах този уникален филм. Препоръчвам го на всички. Явно не са си водили бележки и за това има Шитлайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Bad Lieutenat (1992) - добър филм малко по-мрачен и тежък от новия Bad Lieutenant (2009) - повече ми хареса, може би, защото харесвам филмите да имат поне що-годе хепи енд, пък и го оставиха отворен за продължение , иначе играта на Кейдж ми хареса, което е радкост при последните му филми бих препоръчал и двата да ги гледате Angel Heart (1987) - много ми хареса, не знам какво да кажа друго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 AVATAR Напълно оправда очакванията ми. Страхотен. Камерън е велик. INK Изненадващо добър филм. Браво на авторите за интересната идея и реализацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Аз като един почитател на гангстерските филми искам да препоръчам 2, които гледах наскоро и не знам как съм пропуснал. Miller's Crossing Не виждам какво лошо може да се каже за този филм. Ирландската мафия - уреждане на мачове, интриги, отмъщение, убийства... затаен дъх до края на филма. Не искам да разказвам подробности, за да не разваля кефа на някой, който ще го гледа. Само ще кажа, че с право е заслужил 8 рейтинг в IMDB! Road to Perdition Невероятен филм... Том Ханкс, Джъд Лоу, показват как се е живяло през времето на Голямата депресия от другата страна на закона. Виждаме една, така да я наречем, игра на котка и мишка с много красив край. Препоръчвам горещо! Reservoir Dogs Погледнете актьорите, участвали във филма - имената сами говорят за качеството на филма в случая... още повече и режисьорът - Тарантино (който ме разочарова с последния си филм), има роля във филма, което на мен лично много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Inglourious Basterds Исторически филма не пресъздава почти нищо истинско, НО и то голямо е че гения на Тарантино отново блясва с все сила и той се изразява с просто казано Великите диалози във филма...това му е силата, а не безразборно направените специални ефекти като при 2012 примерно, този филм много повече би ви се запечатал в главата отколкото да гледате поредната почти 100% компютърна анимация! Gamer Филма има интересен сюжет като цяло наистина добра реализация, но не е нещо грандиозно според мен трябва да се гледа ама нищо отличаващо немога да кажа за филма като цяло! Funny People Определено филма за мен не е комедия, може аз да съм сбъркан и да не ми е смешно ама това ми направи голямо впечатление иначе филмчето не е лошо, но не е и много добро показва нещата от живота като цяло и това какво човек прави според двете крайни ситуации живот или смърт...като цяло приятно за гледане и всеки, който иска да трепе време няма да сбърка ако го гледа. INK Току що го изгледах и наистина историята му е страшно впленяваща много ми хареса филма просто ме хвана както се казва за ташаците и не ме пусна до края...определено чудесен филм за мен и много интересн поглед върху нещо, което човека не разбира и то хич!Препоръчвам го наистина ако сте фен на филми, които ви карат да се замислите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009) http://www.imdb.com/title/tt1095217/ Добро заглавие и добра роля за Nicolas Cage определено ми хареса Beyond a Reasonable Doubt (2009) http://www.imdb.com/title/tt1183251/ Заслужава си вниманието, а краят направо трепач The Box (2009) http://www.imdb.com/title/tt0362478/ но ми хареса и ви го препоръчвам ако сте фенове на мистериите Madea Goes to Jail (2009) http://www.imdb.com/title/tt1142800/ Има смях в този филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts