Jump to content
BulForum.com

+ Гледах...

ralexes

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Някой може ли да ми каже Lost in translation дали е хубав?
Lost In Translation

Ve4e razbrax zashto adjeba ,beshe nominiran za Oskar.I si go zaslujava.Trogatelno prispiven i uvlekatelen.Prosto si sedish i go gledash bez nqkakvi efekti da privli4at vnimanieto ti i da durjat o4iteti otvoreni na 4etiri i nqkak si bez da se usetish idva kraqt.Opredeleno shte dopadne na vseki ,koito se 4uvstva pone malko .. izguben,kudeto i da e  Nqma qsno izrazen sujet ,za tova nqma da go presuzdavam.Nakratko - Bill Murray i Scarlett Johansson ( i dvamata sa mnogo o4arovatelni i makar s "nqkolko godinki " razlika ,pasvat si mnogo dobre.Ta te dvamata sa nashite geroi , i dvamata sa jeneni .I dvamata sa v Tokyo,v edin i susht Hotel .. i dvamata se nujdaqt ot neshto ... ili nqkoi

shto ne se ogledash malko ?

Reebok ,priqtelski hint, polzvai edit

С други думи нещата, които ми харесаха от филма се брояха на пръстите на едната ми ръка. Това бяха образът на Ахил, който Брат Пит е изградил, просто защото наистина си го представях по този начин и второто е музиката.

Според моето скромно мнение в "Troy" именно играта на Брад Пит е едно от най-слабите места в филма. Грандоманските масови сцени са гротескни и шаблонни. Да не говорим за "скучната" операторска работа и диалог писан сякаш от Даниел Стийл. На места филмът дори доскучава и става досаден. Моментните напъни за съживяване на обстановката водят до някои проблясъци, които в следващите сцени биват затрити със замах. Слаб филм, много под моите очаквания. Единствения плюс в него е перфектната игра на безизвестния за мен Ерик Бана.

П.П. И като капак на всичко дадох цели три лева да гледам този абсурд.

Edited by Vankata

Според моето скромно мнение в "Troy" именно играта на Брад Пит е едно от най-слабите места в филма. Грандоманските масови сцени са гротескни и шаблонни. Да не говорим за "скучната" операторска работа и диалог писан сякаш от Даниел Стийл. На места филмът дори доскучава и става досаден. Моментните напъни за съживяване на обстановката водят до някои проблясъци, които в следващите сцени биват затрити със замах. Слаб филм, много под моите очаквания. Единствения плюс в него е перфектната игра на безизвестния за мен Ерик Бана.

П.П. И като капак на всичко дадох цели три лева да гледам този абсурд.

malko offtopic Eric Bana igra v The Hulk tozi film be6e mnogo tup no naistina trqbva da se saglasq s teb za perfectnata igra na Eric Bana no i na4e Troy si e unikalen film a Brad Pitt si igrae super qko mnoo dobre

Ами, да де :) Аз това исках да кажа само за Брад Пит не съм съгласен. Човекът си се мъчеше до последно. Истина е, че монолозите и речите, които уж трябваше да насърчават мирмидонците звучаха доста смешно, но като изключим това персонажа си го биваше. Хм, то като се замисли човек, то през останалото време само се бие с някой :) ама как да е. Просто това ми се е запечатало значи ми е харесало, на фона на останалото, колкото до Ерик Бана, много бездушна роля, никакъв живец в нея. Вярно е, че все пак знае, че е обречен на смърт, но моля ти се, този влажен, незнаещ поглед закъде е? Да ти кажа честно повече ми хареса Бризеида, като изпълнение, но тя остава на заден кадър. Иначе за всичкия комерсиален бълвоч съм напълно съгласен с теб.

Брд Пит да играе добре - ей това наистина ме развесели. Кукленско бездарие от първи до последен кадър и физиономии от типа "кой ми е откраднал играчката". Колкото до Ерик Бана - стои точно на място и напълно отговаря на поверената му роля. Съгласявам се дословно с теб и за Бризейда.

Brad Pitt naistina se postara da si izigrae rolqta kakto podobava. No vupreki usiliqta, toi daleee4 ne se vpisva v predstavata mi za Ahil. Da ne govorim, 4e spored "Iliqda" Ahil dale4 ne e tolkova zhaden za slava, kakto go bqha napravili vuv filma. Spored men edinstvenata hubava rolq q napravi Eric Bana, vupreki 4e otnovo na vun6en vid ne moga da kazha, 4e bih go oprili4ila na Hektor. Orlando Bloom dosta me razo4arova s igrata si - to vqrno, 4e Paris e bil nezhno suzdanie, no Orli se be6e prestaral s milite o4i4ki i ligotiikite.

Otdelno ima6e i nqkoi drazne6ti gre6ki - vse pak voinata produlzhava 10 godini, a vuv filma sybitiqta sqka6 se razviha za okolo sedmica. Da ne govorim, 4e imeto na zhenata na Hektor - Andromaha - izob6to ne be6e spomenato, vupreki 4e tq be6e edna ot glavnite geroini.

Li4no moeto mnenie e, 4e vupreki masovite sceni i opitite da se vuzrodi veli4ieto na Troqnskata voina, filma be6e pod o4akvaniqta mi. Edinstvenoto, s koeto 6te go zapomnq, bqha kadrite na po4ti izcqlo golite Brad Pitt i Orlando Bloom...

На мен много ми хареса филма The Italian Job

Това е невероятен филм и според мен артистите са подбрани много добре ;)

Зависи дали искаш кървища или просто нещо психарско.

Като общи препоръки бих споменала:

The Ring

The Others

The Blair Witch Project

Stigmata

The Cell

Final Destination 1 и 2

The Mothman Prophecies

The Others

Final Destination 1 и 2

тея 3-те филма са много яки :) особено Final Destination 1 и 2

а за The Others нямаш шанс да познаеш как ще свърши ;)

такаа...яки трилъри които гледах наскоро :)

Cube

Hypercube: Cube 2

който харесва трилъри да ги гледа !

Chicatillo az si misleh che si momche. :P  :D Ti gledash ujasi kaji nqkoi interesen film.No naistina strashen  :confused

Гледай "Вампирите на Джон Карпентър" и "7-ят знак".Нали искаш страшно :)

Гледай "Вампирите на Джон Карпентър" и "7-ят знак".Нали искаш страшно 

kak e na angliiski 7-qt znak :wir :confused

A nqkoi moje li da mi kaje THE OMEN interesen li e i za kakvo stava vypros :tongue

A nqkoi moje li da mi kaje THE OMEN interesen li e i za kakvo stava vypros :tongue

The Omen e interesen, no e malko stari4uk. Stava vupros za deteto na Satanata - t.e. razhdaneto na antichrist-a. Dobre e napraven, vupreki godinite, kogato e sniman. Ima dobri idei i ne mu lipsvat i kurvi6tata i uzhasiikite. Spored men e klasika v zhanra i e zadulzhitelen za vseki lyubitel na uzhasite.

kak e na angliiski 7-qt znak :wir  :confused

Него май го няма в wareza :(

Аз като последния ламер ще искам някой да каже филми с яки бойни сцени и разни фантасмагорични неща в стил Matrix..

Вчера гледах Equilibrium и мога да кажа че ми хареса...не е кой знае какво но идеята я бива и добре го изиграват горе долу пичовете :)

Нещо в стил Blade или Matrix :).. Ако може препоръчайте :)