Светлия Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 9 Imdb link Много, много ми хареса. А звукът е направо изключителен, имам предвид и музикалните теми и гласовете и подбора са на ниво, на каквото скоро не съм бил свидетел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Много добър. Напомня на old school екшъните. Лична оценка: 7/10 Абе на мен ли така ми се струва или изведнъж на 38мин. влака/метрото взе, че припуска нечовешки бързо а уж беше спряло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 REC Поредна добра продукция от испанците. До днес бях заблуден, че специално създадената година по-късно версия за малоумни американци QUARANTINE е оригинала и се чудех кое не си е на мястото. Сега остава да се чака REC 2 -------------------- Относно 9 - кога е излезнал с хубаво качество? ЕДИТ - отговорих си и го свалям веече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 9 Imdb link Много, много ми хареса. А звукът е направо изключителен, имам предвид и музикалните теми и гласовете и подбора са на ниво, на каквото скоро не съм бил свидетел. На същото мнение съм. Много абстрактен и неочаквано добър. Най-много ми допадна историята. Дано има още такива шедьоври... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 9 Съгласен с горните мнения. Филмът е прекрасен! Виждам някакви критики относно историята, наистина има малко забележки, но като цяло са незначителни на фона на чудесната продукция. Има и българско участие - ORCHESTRATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 (edited) State of Play http://www.imdb.com/title/tt0473705/ Хубав трилър. Не е нещо невиждано, но успява да държи в напрежение до самия край. На Ръсел Кроу определено му отиват ролите в подобни политико-конспиративни филми. Edited October 14, 2009 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 (edited) Orphan - 7/10 Много добър трилър. На моменти дразнещи случки, но всичко е в рамките на нормалното. Edited October 15, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 "The Ugly Truth" - има попадения филмчето. 7.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 SURROGATES Добре направен филм, не са жалени средства Заслужава си да се гледа, но не очаквайте нещо уникално. Филмът е просто типичен за Уилис Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Смъртоносен противник - много много добър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Смъртоносен противник - много много добър Я дай английското име, че както обичат да си ги превеждат нелепо :ph34r: ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Я дай английското име, че както обичат да си ги превеждат нелепо :ph34r: ... Law Abiding Citizen И на мен ми хареса филмчето щом не усетих кога мина времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 SURROGATES Ефектите ми се видяха слабички, но замисъла на филма е добър. Много копира според мен идеите на Ghost In The Shell ама като за западно творение бива. Което ми напомня да кажа, че който не е гледал Ghost In The Shell и си пада по сай-фай го очаква едно изкл. изживяване ако реши да си поправи пропуска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 CHILDREN OF THE CORN не съм гледал оригинала, не мога да го сравня по Steven King хареса ми, обичам бързото развитие ... не съм сигурен, че всичко бързо става, но е само 1 час .30 мин - екстра, защо не съм гледал оригинала? мисля, че беше около 2.30 часа - стресиращо е по отношение на жанра - не мисля, че е ужаси, по-скоро някъв трилър. Нищо стряскащо не видях, мога да го гледам и в 3:30 както и в 6:56, и в 17:47 определено се замислям дали да не прочета книгата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) Което ми напомня да кажа, че който не е гледал Ghost In The Shell и си пада по сай-фай го очаква едно изкл. изживяване ако реши да си поправи пропуска. Това не беше ли една анимация? Помня че някой го беше похвалил и го свалих, прегледах го набързо и го зарязах разочарован... Пък не е като да не гледам изобщо анимация - Clone Wars примерно кефят много ________ Аз вчера гледах Next и ми хареса а лафа "няма добро дело ненаказано" е тооооолкова верен... Edited October 19, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 "няма добро дело ненаказано" е тооооолкова верен... мдаааааааааааммммм......... (замислено) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Смъртоносен противник - много много добър Я дай английското име, че както обичат да си ги превеждат нелепо :ph34r: ... Не нелепо, ами бих го нарекъл шизофренично-абстрактно. Като го видях това заглавие "Смътроносен противник" направо го прескочих като потенциална пълна загуба на време в стил Ван Дам, от друга страна братото беше гледал наскоро Law Abiding Citizen в Щатите и ми го препоръча горещо, за което и го търсех кога ще се появи тук - естествено никога нямаше на база на заглавията да се досетя ! Както и да е филмът е супер, Gerald Butler ми се издига все повече и повече в личната класация, ама не знам докога - явно има голям потенциал човека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 завчера го гледах на кино,за любителите на жанра - задължителен! просто е най-силното сай-фай от тая година,като още не съм гледал Moon само трейлърец - http://www.youtube.com/watch?v=yMEhkTxs3_E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Преди години бях изгледал първите 3-ри части. SAW IV и V Просто няма такава психопащина не очаквах да ми хареса продължението но съм грешал развиват историята а убийствата стават още по брутални, надявам се и 6 част да е не по малко силна ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 SURROGATES Добре направен филм, не са жалени средства Заслужава си да се гледа, но не очаквайте нещо уникално. Филмът е просто типичен за Уилис Преди малко го пуснах да се сваля и влезнах да видя какви са коментарите. Утре най-вероятно ще дам моето мнение по въпроса, надявам се да е добър, все пак Брус Уилис, прилича малко на I, Robot но все още нищо не може да се каже с точност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 PiXaR И Disney отново разцепиха с история, много добър "сцинарий" все пак тъжните моменти като че ли бяха повече от забавните, но наистина една мноооооооооооогоо добре направена анимацийка. не съжалявам за времето пред екрана!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 (edited) ORPHAN Препоръчва се на двойки, които мислят да си имат детенце Много добър трилър. Развръзката накрая ме впечатли особено - хич не очаквах такова нещо. Доволен съм! Edited October 31, 2009 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Прекрасен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 PiXaR И Disney отново разцепиха с история, много добър "сцинарий"все пак тъжните моменти като че ли бяха повече от забавните, но наистина една мноооооооооооогоо добре направена анимацийка. не съжалявам за времето пред екрана!!! Съгласна! Прекрасен! Отново съгласна! Въпреки, че през цялото време имах усещането за The Outer Limits в по-дълъг вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts