RaptoR Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 HOUSE OF SAND AND FOG Макар и драматичен, филма е много стойностен и си заслужава да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Final destination ми хареса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 The Boat That Road ... long live rock n' roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 THE GATHERING Изненадващо добър във всяко отношение :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Drag Me To HellЧудесен хорър! Много приятно ме изненада. Този филм можеше да се нарече хорър, ако ги нямаше някои покъртително дебилни моменти: 1) бабата, която олигави главната героиня поне 3 пъти и "боят", който си спретнаха в колата; 2) говорещата коза; 3) сцената в гроба; 4) ужасно глупавият край. Inglorious Basterds не ми хареса.Брад Пит е пич, затова 2/10. С играта си Брадолф Питла не успя да ме накара да възликна Щиви Вундаба. Доста посредствен беше поне според мен. Обаче точките обра The jew hunter - пълен изрод. Много свежа комедия. Препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Този филм можеше да се нарече хорър, ако ги нямаше някои покъртително дебилни моменти: 1) бабата, която олигави главната героиня поне 3 пъти и "боят", който си спретнаха в колата; 2) говорещата коза; 3) сцената в гроба; 4) ужасно глупавият край. По твоята "логика" нито един подобен филм не би трябвало изобщо да се прави. -------------------------------------- BANLIEUE 13 ULTIMATUM Браво на френчетата! Много добър йакшан - ефекти, стойки, чалъми - пълен пакет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 (edited) Blood and Bone доста добро филмче се оказа.Мислех си че ще е някоя голяма боза,но щом има чупене на ръце и хора които носят на бой става. ПС:Абе тая Кирстен Дънст според мен не става за нищо,След лиготиите и в Спайдърмен. Edited September 6, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 По твоята "логика" нито един подобен филм не би трябвало изобщо да се прави. По моята "логика", по твоята "логика", филмът не струва . Лично мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 С играта си Брадолф Питла не успя да ме накара да възликна Щиви Вундаба. Доста посредствен беше поне според мен. Обаче точките обра The jew hunter - пълен изрод. Наистина по-скоро филма се въртеше около полковника от СС.Тарантино дори е бил готов да прекрати филма,ако не намерил подходящ актьор за ролята.Аз го препоръчвам,даже мисля да го гледам още веднъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Final Destination 4 Актьорска игра - 0 История - 0 БОЛНИ НАЧИНИ, ПО КОИТО УМИРАТ - 100 3D ЦИЦИ - 100 УМИРАТ ХОРА - 100 3D - 100 Общо - 58964756 от 10! Това е най - якия филм ЗА КИНО излизал някога в досегашните ми 21 години! СПОЙЛЕР: ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ УМИРА! АХХАХАХАХ ХАКВЙ4Х КВХ45 ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА[/color] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Blood and Bone (2009) http://www.imdb.com/title/tt0346631/ Качествено заглавие всеки фен на уличните битки трябва да го гледа, финалният бой ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Final Destination 4Актьорска игра - 0 История - 0 БОЛНИ НАЧИНИ, ПО КОИТО УМИРАТ - 100 3D ЦИЦИ - 100 УМИРАТ ХОРА - 100 3D - 100 Общо - 58964756 от 10! Това е най - якия филм ЗА КИНО излизал някога в досегашните ми 21 години! СПОЙЛЕР: ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ УМИРА! АХХАХАХАХ ХАКВЙ4Х КВХ45 ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА[/color] След като едвам изтраях 1 и 2 мисля да пропусна и този. Не мога да повярвам че изобщо има хора които да решат да гледат подобна тъпотия. Между другото 2 го гледах на кино защото не се бях усетил какво му е оригиналното заглавие после бях инат и не исках да си излезна по средата защото имах още много пуканки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Final Destination 4Актьорска игра - 0 История - 0 БОЛНИ НАЧИНИ, ПО КОИТО УМИРАТ - 100 3D ЦИЦИ - 100 УМИРАТ ХОРА - 100 3D - 100 Общо - 58964756 от 10! Това е най - якия филм ЗА КИНО излизал някога в досегашните ми 21 години! СПОЙЛЕР: ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ УМИРА! АХХАХАХАХ ХАКВЙ4Х КВХ45 ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА[/color] ...Не че нещо ама спойлера ти се чете без проблем .Аз сега от 5 и 30 ще ходя да го гледам...очаквам яко зрелище. И за да не е спам поста ми слагам тук едни Grumpy old men които гледах вчера,за да си ги припомня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 District 9 (2009) http://www.imdb.com/title/tt1136608/ Определено си заслужава заглавието много различен и интересен филм ! Много въпроси на които в тази част няма отговори ! А и се подразбира че би трябвало да има продължение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 (edited) KEITH Филма ми хареса много, сценария наподобява A Walk To Remember ролите са разменени и някак си драмата е в повече. Лично много ми хареса, преди време го бях гледал, преди седмица го пуснаха по HBO, и ония ден пак го гледах, рядко да гледам филм чак 3 пъти . Ще се хареса на хора които харесват подобен тип филми. THE PROPOSAL И една свежа комедия, с уникалната Санда Бълок, незнам, тази жена не старее! Уникална баница е Edited September 8, 2009 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0435679/.. с уникалната Санда Бълок, незнам, тази жена не старее! Уникална баница е Пък на мен нито тя ми харесва, нито актьорската и игра. Разни хора.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 District 9 добър филм нестандартен, освен забозания край, но въпреки това си заслужава гледането Blood and Bone става за губене на време, има яко тупалки, малко фантастични, но бива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 (edited) Run Fatboy Run - 8/10 Горещо препоръчвам. Много приятна комедия с наистина комедийни моменти. Без да е нужно героите да се правят на бавно развиващи, за да стане смешно. Нищо преувеличено. Същото се отнася и за How to lose your friends & alienate people, който беше споменат по-нагоре. И на него му давам оценка 8/10. Ако сте харесали хумора в единия, 100% ще харесате хумора и в другия. А и главния герой е един и същи. Edited September 7, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Противно на очакванията ми, филмът много ми хареса. Лична оценка 7,5/10 2:30 часа като миг ми се сторихав киносалона. Този филм надмина всичките ми очквания многократно. 9.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 (edited) С играта си Брадолф Питла не успя да ме накара да възликна Щиви Вундаба. Доста посредствен беше поне според мен. Обаче точките обра The jew hunter - пълен изрод. На Брадолф му се кефя заради акцента, който изкара, беше готин. The jew hunter верно беше много як, обаче... Spoilers ahead По много тъп начин се предаде, това не ми хареса във филма. Нямаше никакви гаранции, просто се уговори по телефона с няк'ъв O` Аз ако бях бих го гръманл веднага...това, че му е обещана къща по телефона не значи нищо, за война говорим все пак. /Spoilers end How to loose friends and alienate other people Run fab boy, run The Proposal Готини филмчета за айляк. State of Play - готин филм, въпреки, че действието се развива около хора, които ненавиждам - политици и журналисти Следва Ghosts of girlfriends past, но ме е страх да не е някоя самоубииствена тъпотия. Някой да го е гледал? Edited September 9, 2009 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 На Брадолф му се кефя заради акцента, който изкара, беше готин.The jew hunter верно беше много як, обаче... Spoilers ahead По много тъп начин се предаде, това не ми хареса във филма. Нямаше никакви гаранции, просто се уговори по телефона с няк'ъв O` Аз ако бях бих го гръманл веднага...това, че му е обещана къща по телефона не значи нищо, за война говорим все пак. / Spoilers end How to loose friends and alienate other people Run fab boy, run The Proposal Готини филмчета за айляк. State of Play - готин филм, въпреки, че действието се развива около хора, които ненавиждам - политици и журналисти Следва Ghosts of girlfriends past, но ме е страх да не е някоя самоубииствена тъпотия. Някой да го е гледал? Аз .Първата половина е комедия,втората е романтика .Кара те да се замислиш за някои неща относно начина на живот и последиците от него ...макар че не ми промени виждането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Red Доста емоционален филм, горещо го препоръчвам. No blood and guts, No special effects...Just a brilliant film, no matter what genre you like. You just can't not like this film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 IMDB Много силен и въздействащ филм, с много много уроци. Как да се съглася с антисемитите... като има такива като Спилбърг. П.П. Предполагам, че малко хора са го чували и още по-малко гледали, но е страхотен мини сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 INCENDIARY Много добър филм! Щеше да е перфектен, ако не бяха осрали края. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ами сега гледах "Гадни копилета"- филма не е нищо осбено , но не и лош. Определно става за гледане и за занимание. Харесах ми на места някой кудошлийски моменти и сцени, които бяха направени доста хитро и акцента на Брад Пит ми хареса Някой ако случайно може да ми каже коя е песента от сцената в която, френската еврейка я даваха как се подготвя за изпълнение на плана и се обличаше и звучеше някъв рок или нещо подобно не съм много вещ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts