kotora Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 (edited) Еее остава сега и книгата Twilight да ти хареса и значи си емо или педал.. The Cathedral едно късометражно филмче но много яко Edited August 26, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Гледах Fighting.Хареса ми филма, но не може да се сравнява с Never Back Down. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 КопИлетата. Зрелище 10/10 Историческа достоверност 0/10 Куентин Тарантино 10/10 Общо: 20/30 Това е тарантиновата война, историческа достоверност не трябва да се търси според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Още едно яко късометражно клипче http://www.youtube.com/watch?v=F7HMz1WKkso&feature=fvw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Това е тарантиновата война, историческа достоверност не трябва да се търси според мен. На Копилетата кога му свършва предпремиерата,че искам да ходя да го гледам пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Официално излиза на 28-ми. В петък можеш да отидеш пак да го гледаш, билетът вече няма да струва майка си и баща си :Д. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Let's go to prison 7/10 Горещо препоръчвам. Много свежа комедия с много добри моменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Вчера го гледах и не бях много очарован. Като цяло почитателите на йекшън жанра ще останат доволни, защото тука се пуцат от началото до края. Даже накрая около мен имаше гилзи и парчета от скъсан гъз. 1-2 сцени си залсужаваха, но имаше и такива, които избиваха рибата от тъпотия. Давам му 5/10 и то едната единица идва от това, че Сиена Милър беше с черна коса и със секретарски очила и беше много сгодна женицата. >>>>>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Death Proof! Като цяло:Първите 90 минути тъпня+последните 30 минути изрудски якото преследване с коли и невероятно бруталния край=Тарантино е ебати болния мозък и точно за това го уважавам :D .Дори цялото гледане си струваше само за сцената,в която едната мацка налагаше пича с метална тръба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 (edited) И аз го гледах, абе нищо особено ама ми се гледаше точно нещо такова... Имаше доста нелогични неща като например, изрудските нановойници с тежко бронирани костюми, мацката като най-отворена с една кожа по нея и слънчеви очила, рамо до рамо с тях , ония се стрелят с импулсни оржъжия, тежки каратечници същевременно ония нинджата с меч ги разцепва Edited August 28, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Blackbeard Страхотна класика в жанра,която не бях гледал до днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1212448/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Devil's Advocate Невероятен филм...просто,който не го е гледал да си поправи грешката веднага Edit:Аз не бях O_O :X Edited August 30, 2009 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Ее тая класика май няма някой който да не я е гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Valkyrie доста ми хареса, със сигурност си струва гледането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 (edited) Точно такова филмче ми се гледаше.Много готин екшън и много готина Сиена Милър Определено си заслужава гледането.Оправда очакванията ми откъм зрелища напълно ... чакаме втора част Човек... аз от теб негативен коментар не съм прочел... За всеки филм - "Много ми хареса". Ами просто тук пиша само филмите,които са ми харесали...близко е до акъла Edited September 1, 2009 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Човек... аз от теб негативен коментар не съм прочел... За всеки филм - "Много ми хареса". Иначе по темата: fatso - 9/10 Elling - 10/10 Норвежко кино ist krieg. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Мен Fatso нещо не ме грабна, но пък и субтитрите бяха трепач. Are you looking for something special? - Вие разглеждате за нещо по-специално? Have you thought about a dress code? - Какво мислите, какъв е номера на роклята? Ok, more casual. - Добре, че спокойно No, a blind date. - Не, той е сляп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Аз ако не е с английско аудио, си тегля английски субтитри. То българските субтитри са такава комедия... Ако всички ги разбираха, рейтингът в imdb щеше да е от 9 нагоре :Д. Иначе преди малко си довърших Oldboy. Определено много подценяван филм. Твърдо 10/10. Един от най-хубавите филми, които съм гледал последните месеци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Serenity (2005) http://www.imdb.com/title/tt0379786/ Много добър завършек на историята определено си заслужава ! но преди филмът трябва да се изгледа сериялът който е от 14 серии Firefly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Противно на очакванията ми, филмът много ми хареса. Лична оценка 7,5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 И от мен един глас за Inglorious Basterds, снощи го гледах на кино и си заслужаваше В залата имаше само 2 свободни места Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Само щото е на Тарантино. Иначе - тц. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 21 Grams Много добър филм, макар че някой е решил, че е оригинално да оплетеш всички събития извън правата линия на развитие. Струва си да се гледа Drag Me To Hell Чудесен хорър! Много приятно ме изненада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Inglorious Basterds не ми хареса. Брад Пит е пич, затова 2/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts