host Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 (edited) Грешката е моя, аз пиша и мисля за Milk не за I am Sam. Извинявам се. Edited August 18, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 (edited) Нападаш ме, казвайки ми да се кротна. После ми се караш дали да се заяждам. Даваш сайтове, които дори не си си направил труда да прочетеш. И после аз съм виновна. EDIT: Мамка му! Знаех си, че трябва да ти куотна поста, щото ще редактираш. Edited August 18, 2009 by PrettyLittle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 (edited) Аз съм ги прочел, грешката ми беше основна - за Milk. Нападаш ме, казвайки ми да се кротна. После ми се караш дали да се заяждам. Даваш сайтове, които дори не си си направил труда да прочетеш. И после аз съм виновна. EDIT: Мамка му! Знаех си, че трябва да ти куотна поста, щото ще редактираш. Права си, още веднъж - грешката е моя, извинявам се.Говорихме за различни неща просто. Edited August 18, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Много обичаш да говориш глупости. Май е от възрастта. не можах да се сдържа и за да не съм offtopic: Largo - филмът ме изненада доста приятно, очаквах някаква пълна тъпотия, а всъщност ми хареса и то доста 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 District No. 9 С две копитца махам за филма! Питър Джаксън и Нийл Бломкамп - очаквано добра комбинация . Подкрепям филма с двете си скаридени щипки . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Banlieu 13 Ultimatum Филма е много добър, не колкото първата част, но все пак са си се запазили "летящите" моменти. На места доста нереален, но без това екшън неможе Препоръчвам ви да го гледате, а ако не сте гледали и първата част, да гледате и нея! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 ще се включа,но не с нов филм - Cannonball! / жесток е / най ме е напушило когато подпря колата на мантинелата,за да смени гумата. гледайте го ще ви накефи,ако харесвате филми с гонки и американски таратайки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 (edited) Wathcmen 10/10 Edited August 18, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Ghosts of girlfriends past! Първата половина на филма е просто размазваща !Ако ви се гледа някъква забавна романтика може да го гледате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 (edited) Яката комедия мда подкрепях те Frankenhood (2009) доволно е филмчето State of Play (2009) Качествено заглавие! Edited August 19, 2009 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Oldboy - нивируатен. Филма сериозно е доста добър. http://www.imdb.com/title/tt0364569/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Watchmen 3/10 Едва го изтраях... мега боза :/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 не явно не си разбрал за кво става въпрос. Dream catcher 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 (edited) не явно не си разбрал за кво става въпрос.Dream catcher 7/10 Добре, че ти си разбрал, за да ме просветлиш. Може би просто не обичам такъв тип филми. Направо не знам как се излъгах да го гледам. Pulp fiction - 10/10 Let the right one in - 8/10 Edited August 20, 2009 by Blitz^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 I love you man Страхотен филм.Супер много ми хареса и ме впечатли.Определено напълно си заслужи оценка 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Филмчето си доволно приятно,особено ако решиш да го гледаш на кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 The Hangover (2009) Много приятна и забавна комедийка ! 17 Again (2009) Също доволно филмче ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 "The Other Man" Лиън Нийсън Антонио Бандерс .... Невероятен филм, бих казал изключителен.Моят фаворит за всички възможни награди за сценарий (не прочетох да е по роман за това не при "адаптиран сценарий"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Inglorious Basterds. Quentin mnogo dobar kakto vinagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Много хубаво филмче, дават го в момента по Нова ТВ, препоръчвам горещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Inglorious Basterds...тоя филм толкова много ми хареса че просто не мога да го опиша!Рядко ни се случва след прожекция да повторим 200 пъти-ебахти разцепващия филм придружено с някоя крилата реплика на Брат :D .Куентин е номер едно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Obsessed Плоскичко и на моменти дразнещо, но интересно. 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Twilight - гледах, харесах и се срамувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Twilight - гледах, харесах и се срамувам Така и трябва! Иначе аз гледах Копилетата вчера и просто бях очарован. Ще го гледам пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 КопИлетата. Зрелище 10/10 Историческа достоверност 0/10 Куентин Тарантино 10/10 Общо: 20/30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts