t_tunchev Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Филма е уникален,една от най-добрите комедий,които съм гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Stay 2005 година е, но чак сега го гледам. Много готин филм. Давам му 10/10. Каквото и да кажа за него, ще го разкажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Angels and Demons Незнам защо но очаквах повече от филма Оценка: 7/10 Knowing Това заглавие ме плени и си заслужава гледането Оценка: 9/10 X-Men Origins Wolverine Очаквах да се розачаровам но заглавието е прилично добро изпълнено с много екшън и ефекти доволен съм Оценка: 8.8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Duplicity - бива го филмчето става за гледане, но на моменти не знам дали защото ми се спеше или нещо друго ама трудно му следях слюжета и по точно кой какъв беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 (edited) Stay 2005 година е, но чак сега го гледам. Много готин филм. Давам му 10/10. Каквото и да кажа за него, ще го разкажа. Stay - Интересен е, историята е добре направена, има някои слаби моменти, но краят компенсира Не е любимият ми жанр, но определено ми хареса. 8/10 Old School - Забавна комедия. Участват доста известни актьори. Разправя се как няколко приятели на улегнала възсраст си основават братство, в което да купонясват. 7/10 The Grudge 3 - Продължава да се върти същата история. Според мен г/д става. 5/10 The Last House On The Left - Обикновен трилър. Не ми хареса особено. Блудкав сюжет, оценка някъде 3/10 The Lazarus Project - Идеята е добра, изпълнението е г/д, но мудно си се развива действието, което е голям минус. Филм за вторият шанс. 6/10 жанр: Мистерия Rambo IV - По-брутален скоро не бях гледал , добър филм са направили. Почти всичко беше изпипано 8/10 The Fear Chamber - Ниско бюджетен. Сериен убиец, който разчленява женски 2/10 Edited July 12, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 The hills have eyes 1 и 2, за мен е гнусен филм, но става да загубиш няколко часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Goal 3 .. изобщо не ми хареса .. другите 2 части съм ги гледал с удоволствие по 2-3 пъти, но тази пумия ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 The hills have eyes 1 и 2, за мен е гнусен филм, но става да загубиш няколко часа. 2 не толкова, но 1 е задължителен за феновете на хорор. Просто класика. Горещо препоръчвам и High Tension, който е на същия човек режисирал първия hill. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (edited) Току що гледах "The Hangover" :lol: 9\10 просто страхотна комедиика,отдавна не съм се смял така :lol: :lol: Edited July 14, 2009 by kolioeng Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (edited) Току що гледах "The Hangover" 9\10 просто страхотна комедиика,отдавна не съм се смял така И аз тъкмо го гледах много смях Отдавна и аз не съм гледал толкова добра комедия Mike Tyson : We all do dumb shit when we're fucked up Edited July 14, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Уникална простотия е,няма такъв филм, съдрах се от смях,няма такива олигофрени просто, особено случката с тигъра на Майк Тайсън уби всичко детско в мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 thumbs up и от мен за Hangover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Van Wilder 2 - The rise of Taj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Sex Drive Има доста добри моменти. Смях е. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Van Wilder 3 - The freshman year Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Butterfly Effect Revelation - Супер продължение, на мен лично ми хареса цялата история. 8/10 Stay Alive - Идеята - оригинална, има какво да се желае от изпълнението. Не е кой знае какъв ужас 6/10 The Hangover - Свежа, добра комедия. Филма си е готин, има няколко смешни моменти, но чак пък да се спукаш от смях и т.н. не виждам къде, както го изкарваха някои. Но пък си заслужава гледането... Снимките на края са къртач Лично на мен ми напомня много на Dude, Where's My Car? само, че в пъти по-добър вариант 8/10 Edited July 17, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 (edited) Terminator Salvation (2009) Нищо особено е филмът. но като цяло става за гледане и както винаги ще има и нова част! Оценка: 7/10 Watchmen (2009) Тоя филм го изгледах за три дена ебати много бавно се развива действието има идея но е само това само си останах с големите очаквания! Оценка: 7/10 The Unborn (2009) Много голяма психария е това заглавие горещо го препоръчвам! Оценка: 8.6/10 Edited July 17, 2009 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Van Wilder 3 - The freshman year Посредствен и предвидим от начало до край. Ясно е, че такива са този тип филми, но това беше прекалено. Иначе мадамите бяха готини. Човек ако го гледа тоя филм, ще си помисли, че са като идеш в колеж е като на зелено училище. Учене 3 часа на ден и останалото само размотаване. 5/10 заради циците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 . Гледах го преди няколко месеца. Още често се сещам за него. Докато го гледах, със сигурност съм добавил и мой си виждания и емоции, които не са категорично вплетени в историята. С това донякъде си обяснявам защо толкова много ми хареса. Стана ми любим филм, но не съм сигурен дали да го препоръчвам. Преди да тръгне някой да го гледа, по-добре да прочете някоя рецензия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Гледах Public Enemy...еми не мога да кажа че ми хареса особено много,ама пък не мога да кажа и че не ми хареса .Средна хубост е филмчето...става за губене на време.Оценката ми е 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) И аз съм на абсолютно същото мнение за него. Между другото филма вадеше много хубав и детаилен звук. Edited July 18, 2009 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Гледахме "The hangover", готино филмче, забавно и с истински емоции Препоръчваме го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Преди малко гледах Transformers. Мога да кажа че филма беше супеп хубав и много ми хареса. Имаше някои много силни моменти, които стращно много ме изпълниха. Мисля че тази част беше и по- хубава от първата. Докато го гледах филма ме наелектизира и накара да изръпна супер много пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) Ghosts of Girlfriends Past / Призраци на бивши гаджета (2009) Ако не ви го е препоръчала бивша (дали говоря от опит?) става. http://zamunda.net/details.php?id=180947&hit=1 Edited July 21, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) BOY A (2007) http://www.imdb.com/title/tt1078188/ Сценарият на Mark O'Rowe e по многонаграждаваният роман със същото заглавие на Jonathan Trigell. Джак най-после е освободен от затвора на 24 годишна възраст. Toй и друго момче са убили дете, когато самите те са били деца. Филмът проследява опитите на Джак да си подреди живота извън затвора, в който нигога нищо не е вървяло. Благодарение на бащините му лекции, честната му дума и социалния работник, той добива познанията на нормален човек, което нормално би се случило преди години. Повечето добри британски филми са с голяма доза хумор (Гай Ричи примерно), този е един от "сериозните" им, но си струва определено. Edited July 21, 2009 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts