PSYCHOSIS Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Coraline Страхотна анимация! Леко изкривена и болна. На моменти изглежда супер реалистично, а като цяло е почти като някой куест. Тери Хечър е възможно най-добрият избор за психясалата леличка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Благодарение на БНТ и аз най-накрая гледах ДЗИФТ!Това ПО МОЕ МНЕНИЕ е първият наистина професионално направен български филм.Наистина много ме впечатли и много ми хареса! П.П.Много добро решение да го направят черно-бял.Може би ако беше цветен нямаше да бъде толкова ефектен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 CROSSING OVER Много добре направен, стойностен филм. Заслужава си да се види. THE HORSEMEN Изненадващо приятен филм, като се има предвид, че един Денис Куейд е единственото "известно" лице в него. Става за гледане, въпреки че според мен можеха да сътворят доста по-интересен завършек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Жесток. Аз си мислех, че ги разбирам филмите, но явно все още има такива, които могат да ме изненадат. Който се досети какъв ще е краят по време на филма, да дойде да му стисна ръката и да го черпя няколко бири Лична оценка: 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Young people fucking Една дума: EPIC!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 HOME -> http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 8 X 10 Tasveer Една приятна изненада от Индия Типичен представител на тяхното кино, който показва че се развиват все по-бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Дайте идеи за някоя смешна тинейджърска комедия. Нещо от типа на Fired Up и първите американски пай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Дайте идеи за някоя смешна тинейджърска комедия. Нещо от типа на Fired Up и първите американски пай... Not Antother teen movie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Аз си мислех, че ги разбирам филмите, но явно все още има такива, които могат да ме изненадат. Който се досети какъв ще е краят по време на филма, да дойде да му стисна ръката и да го черпя няколко бири С голямо желание го изгледах, но някъде 10-15 мин преди края усетих какво става. Това донякъде развали удоволствието ми, но филмът е наистина добър. ----------------------------- THE BROKEN Страхотен! Страшно много ми хареса цялото действие и честно казано за малко остана да му дам най-висока оценка. За съжаление и тук усетих какво предстои минутки преди края, а страшно ме изненада факта, че някой просто не е довършил филма! Според мен е предвидена втора част - дано ... ----------------------------- THE GRUDGE 3 Класика в жанра, достойно продължение. Филмът е добре направен в стила на поредицата и най-приятната изненада е, че почти целия екип е български! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Който харесва "Голямото напушване", "Недопечен" и "Soul Plane", задължително трябва да гледа двете части на "Harold & Kumar", като втората е още по смешна от първата. А някой може ли да ми предложи още филми от този тип, които да са също толкова разбиващи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 (edited) http://www.youtube.com/user/homeproject има ли от къде да си го сваля, че постоянно завлачва (флашплеър-а сигурно е виновен)?Проблема не ми е в нета и в PC-то.Торент или директен даун нещо? ____________________________ Свалих си го направо от Utube-а. Edited June 13, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Things We Lost in The Fire хубав филм. ако беше руски (или поне "европейски") съжетната линия сигурно щеше да върви в обратната посока - от зад напред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 (edited) http://www.youtube.com/user/homeproject има ли от къде да си го сваля, че постоянно завлачва (флашплеър-а сигурно е виновен)?Проблема не ми е в нета и в PC-то.Торент или директен даун нещо? ____________________________ Свалих си го направо от Utube-а. За какво става въпрос във филма?Интересен ми се стори Edit:Аз питах за кратко резюме....субтитрите не са ми проблем O_o Edited June 15, 2009 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 За какво става въпрос във филма?Интересен ми се стори http://vbox7.com/play:158be130 тук ти със субс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Dragon Hunters (2008) http://beta.arenabg.com/details.php?id=01f...e04ba420b55c107 Много свежа и смешна анимация - има и клиширани моменти, но... ще видите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Largo Winch Доста добър филм. На мен ми хареса и мисля че е добре направен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 (edited) Fired Up - Забавна комедийка с можоретки на лагер и 2-ма свалячи, жалко, че не пропускат клишираните сладникави моменти. Bring It On - All or Nothing и Bring It On - In It to Win It Комедийки с мажоретни състави и състезания м/у тях си. Стават за изплакване на очите. Може да ги гледате в женска компания... Shrooms - Интересен, до сега не бях гледал ужас свързан с халюциногенни гъбки, става, въпреки доста очевидния край. Няколко приятели, халюциногенни гъбки, гора. Just Friends - Замотана комедийка, малко забавни моменти, но става, не е нещо тотално клиширано. Свързана е с 2-ма много добри приятели (момче и момиче), които след 10 години искат да са повече от приятели. Петък 13 - Добре направен ужас, доста убийства, добър си е. Само образа на Джейсън са използвали Cold Prey 1 и 2 - Европейско кино. Сравнително добре направен ужас. Сноубордисти намират изоставена хижа, която не е напълно "изоставена". 2-ката е добро продължение и май по-добрата част. The Ruins - Добър ужас. "убийците" можеха да са по-добре изпипани, без излишни умения. Разправя се как група туристи отиват на разкопки в джунглата, но попадат в двоен капан. Saw V - Продължават да си навързват историята, нови капани, нови поуки и т.н. Става, въпреки многото критики. Edited July 17, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 (edited) Бях гледал филма Мазна Пица или Fat Pizza. Препоръчвам го на всеки, който обича нестандартните комедии. ГлЕдам там някойбеше писал, за голямото напушване да става филма ,особенно ако си дърпаш жумяла. Имаше подобен филм нещо сшързано,Миналия петък тринайсти обаче се бъркам май. Той е няква пародия на голямото напушване има и втора част, май Коледата на миналия петък тринайсти. Това е от мен чааоо. Ако имате въпроси пишееетеее. Edited June 17, 2009 by BokoBoko7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Гледахме го снощи в Синема Сити и беше готино. Хубавото е, че почти бях забравила какво ставаше в книгата, така че имаше място за изненади. А Юън Макгрегър е тоооолкова сексииии.... Много сладка анимацийка, която през цялото време ми напомняше на Mirror Mask и накрая се оказа, че писателя е същия Браво, Нийл Геймън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 (edited) Eden Lake - добър хорор/трилър с що годе приличен сюжет и доста не-клиширани сцени. Иначе, някой може да препоръча необременяващи трилъри/хорори подобни на friday 13, hills have eyes, wrong turn 1 & 2. Гледат ми се точни такива, а вече не останаха. +1 за the ruins. Edited June 20, 2009 by Thief Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 (edited) 36 Quai des Orfevres (2004) Поредицата от брутални обири на бронирани камиони с пари, и труповете който остават, създават напрежение във висшите етажи на властта.Със случая се заемат двамата детективи Лио Вринкс (Даниел Отьой) и Денис Клейн (Жерар Депардийо). Техният пряк началник Робърт (Руби и Куентин) скоро ще се пенсионира и им дава да разберат, че който успее да разреши случая, ще седне на неговото място като шеф на полицията.Всички от отдела за борба с организираната престъпност, който се намира на улица "36", са мобилизирани в разкриване на престъпната група. Препоръча ми го приятел. Доста добър френски криминален трилър, биещ доста и на драма. Ще се хареса на хора за които полицейски филм не означава пуканица в по-голямата част от филма. Има го в Замунда. Edited June 22, 2009 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Страшно забавно филмче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 THE UNBORN Жесток хорър! Най-доброто в жанра в последно време. Препоръчвам на хората с по-слаби чатии да го гледат през деня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts